Ada-jeje Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Nkus, cwaniak leniuch i spryciarz, :mad: tak okresli go wczoraj dr. na kontroli. Operacja udala sie, Nikus umie stawac i chodzic na lapce, ale wygodniej jest mu podciagnac lapke w gore i do przodu. Aga dostala wczoraj instrukcje jak ma z nim cwiczyc ta lapine, jak go oszukiwac zeby wykorzystywal czwarta lapke. Wczoraj tez dzwonila osoba zainteresowana adopcja Nikusia, ale Aga zastanawia sie coraz bardziej nad oddaniem go :crazyeye: Zdaje sobie sprawe ze karmienie zwierzat ja nie przerasta, jednak nie wyglada to najlepiej kiedy zachodzi koniecznosc wizyt weterynaryjnych a zwlaszcza leczenie. Quote
Ada-jeje Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Tak oglaszamy go jeszcze, zanim Aga nie da mi ostatecznej odpowiedzi, wiem jednak ze musi to byc DS ktory ma wiele milosci dla zwierzat, zeby psinka nie odczula za bardzo rozstania.:shake: Quote
Ada-jeje Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Nikus, nasz slodki spryciarz juz zrobil duze postepy, zdarza mu sie jeszcze biegac na trzech lapkach, ale coraz czesciej uzywa czwartej lapki. Miesien zaczyna sie odbudowywac i lapina wraca na swoje miejsce. Potrafi nawet juz wskoczyc sam na balkon na wysokosc okolo 50 cm. pieknie sie odbija od podloza i wskakuje. :loveu: To sa opowiesci Agi ktora dzis zawitala do mnie. Aga jest bardzo wdzieczna za okazana pomoc Nikusiowi i dziekuje z calego serca. Quote
IKA & SONIA Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Mamy w końcu najnowsze fotki kawalera Nikusia Muszę przyznać, że na żywo wygląda jeszcze ładniej niż na fotkach :) Quote
Ada-jeje Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Mialysmy tez okazje zaobserwowac z IKA & SONIA ze Niko biega na czterech lapkach, ktos kto nie wie ze Niko mial wypadek nie zauwazy ze psiak jest po operacji. Quote
IKA & SONIA Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Nikuś świątecznie zaprasza na swój wątek! Quote
IKA & SONIA Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Nikuś może w tym roku ci się poszczęści! Quote
Ada-jeje Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Nikusiowi i jego wspolnemu stadku doszlo jeszcze szczenie sunka, ktora jak najszybciej musi byc zabrana bo Aga juz nie wyrabia. Quote
Recommended Posts