Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nkus, cwaniak leniuch i spryciarz, :mad: tak okresli go wczoraj dr. na kontroli.
Operacja udala sie, Nikus umie stawac i chodzic na lapce, ale wygodniej jest mu podciagnac lapke w gore i do przodu. Aga dostala wczoraj instrukcje jak ma z nim cwiczyc ta lapine, jak go oszukiwac zeby wykorzystywal czwarta lapke. Wczoraj tez dzwonila osoba zainteresowana adopcja Nikusia, ale Aga zastanawia sie coraz bardziej nad oddaniem go :crazyeye: Zdaje sobie sprawe ze karmienie zwierzat ja nie przerasta, jednak nie wyglada to najlepiej kiedy zachodzi koniecznosc wizyt weterynaryjnych a zwlaszcza leczenie.

Posted

Tak oglaszamy go jeszcze, zanim Aga nie da mi ostatecznej odpowiedzi, wiem jednak ze musi to byc DS ktory ma wiele milosci dla zwierzat, zeby psinka nie odczula za bardzo rozstania.:shake:

• 1 month later...
Posted

Nikus, nasz slodki spryciarz juz zrobil duze postepy, zdarza mu sie jeszcze biegac na trzech lapkach, ale coraz czesciej uzywa czwartej lapki. Miesien zaczyna sie odbudowywac i lapina wraca na swoje miejsce. Potrafi nawet juz wskoczyc sam na balkon na wysokosc okolo 50 cm. pieknie sie odbija od podloza i wskakuje. :loveu: To sa opowiesci Agi ktora dzis zawitala do mnie. Aga jest bardzo wdzieczna za okazana pomoc Nikusiowi i dziekuje z calego serca.

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...