Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bellunia ma sie świetnie chociaż nie ma partnera/partnerki do zabawy .
Kongo po kastracji jeszcze nie doszedł do siebie, a nowa koleżanka z Boguszyc nie chce się z nią bawić :placz:.
Jutro sterylka - trzymajcie kciuki !
Niestety aparat mi wysiadł więc fotki tylko jak pojawi sie cioteczka-fotograf.

Posted

Bellunia miała zabieg wczoraj w godzinach popołudniowych. Dziś praktycznie cały dzień przespała bidulka, wieczorem poczuła się już lepiej i nawet obszczekała moją Gaję.

Posted

Bella już w dobrej formie :lol: energia ja rozpiera i chciałaby już szaleć z kolegą/koleżanką, ale na to jeszcze trochę za wcześnie.
Robi się z niej coraz większa przylepa chociaż nadal jest bardzo nieufna :shake:.

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Bellunia szaleje już z nową koleżanką Sonią :evil_lol: a telefon milczy :placz:.

jestem w szoku,ona jest przecież przepiękna!no ale pełno przepięknych psów na dogo i nie tylko tutaj:shake:

Posted

Bellunia nadal szaleje z psiakami :evil_lol: dziś pojechał do domku Kongo została jej
tylko Sonia. Bella stała sie pieszczochą i przylepą :lol: .
Ostatnio niestety mało czasu jej poświęcam bo moja Gajunia jest bardzo chora :-(.

Posted

Moja ulubienica Bellunia pojechała wczoraj ze swoją nową rodziną do domku.
Zamieszkała wśród lasów na Warmii :lol: ma duży teren do biegania, młodego labradora do towarzystwa /przygarniętego bo ktoś się go pozbył z powodu padaczki/ i niemal 16letnia kaukazowatą sunię /zabraną kiedyś ze schroniska/.
Jak na członka rodziny przystało zamieszkała w domu .
Na razie Bella jest w dużym stresie ale z każdą godziną jest coraz lepiej.
Mam obiecane fotki z nowego domku wstawię jak tylko dostanę.

Posted

Fotek jeszcze nie ma ale wczoraj dostałam z domu Belli takiego maila :

Belli jest u nas coraz lepiej. Dogadała sie juz ze wszystkimi zwierzakami. Nawet z Sabą - "babcią emerytką", ktrej początkowo sie bała. Kota przywitała serdecznie, zresztą Mały od razu podszedł i otarł sie o nią. Juz nie chowa sie po kontach, zaczyna sama do nas wychodzić i szukac kontaktu. Od wczoraj nie spuszcza głowy i nie unika kontaktu wzrokowego. Bardzo przypadła jej do gustu nasza starsza corka Kasia. Dziś na dworzu obie zasiadły na trawie i "kiziały się".
Sunia nie lubi smyczy ma z nią złe skojarzenia. Nie jest na niej do końca swobodna. Zmienimy to :) Uwielbia spacery, choc wszystko jest dla niej nowe i jeszcze tego nie ogarnia. W domu śpi z Mefem na jednym kocu. Na razie Wszystko ja dziwi, ale jej ciekawośc coraz częściej wygrywa ze strachem. Jest cudna , no i daje buziaczki :)