Torusia Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Bellunia i młodziutka i piękna tylko troszeńkę zaufania potrzebuje,no ale na wszystko przyjdzie czas Quote
*Gajowa* Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Bellunia ma sie świetnie chociaż nie ma partnera/partnerki do zabawy . Kongo po kastracji jeszcze nie doszedł do siebie, a nowa koleżanka z Boguszyc nie chce się z nią bawić :placz:. Jutro sterylka - trzymajcie kciuki ! Niestety aparat mi wysiadł więc fotki tylko jak pojawi sie cioteczka-fotograf. Quote
*Gajowa* Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Bellunia miała zabieg wczoraj w godzinach popołudniowych. Dziś praktycznie cały dzień przespała bidulka, wieczorem poczuła się już lepiej i nawet obszczekała moją Gaję. Quote
stonka1125 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 ufffffffff,to dobrze ja sie strasznie boję zawsze,że pies się nie wybudzi,całusy dla belki! Quote
*Gajowa* Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Bellunia powoli zaczyna rozrabiać :evil_lol: więc chyba czuje sie coraz lepiej. Quote
*Gajowa* Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Bella już w dobrej formie :lol: energia ja rozpiera i chciałaby już szaleć z kolegą/koleżanką, ale na to jeszcze trochę za wcześnie. Robi się z niej coraz większa przylepa chociaż nadal jest bardzo nieufna :shake:. Quote
stonka1125 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 ciężko będzie beluni domek znaleźć z tymi lękami,a pomyslcie jaka przyszłość czekała ją w schronisku:shake: Quote
Torusia Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 miejmy nadzieję ,że te lęki szybko jej minął ,trzeba być dobrej myśli :lol: Quote
*Gajowa* Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Bellunia szaleje już z nową koleżanką Sonią :evil_lol: a telefon milczy :placz:. Quote
stonka1125 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 *Gajowa* napisał(a):Bellunia szaleje już z nową koleżanką Sonią :evil_lol: a telefon milczy :placz:. jestem w szoku,ona jest przecież przepiękna!no ale pełno przepięknych psów na dogo i nie tylko tutaj:shake: Quote
*Gajowa* Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Piękne zdjęcia Lara... tylko ja wiem jak trudno było je zrobić. Bellunia niestety ucieka przed nieznajomymi osobami :placz:. Cudna BALETNICA ! Quote
Torusia Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 naprawdę piękna i to Jej klapnięte uszko :loveu: Quote
stonka1125 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 dech mi zaparło ,jest taka czysciutka i wyczesana i piękna,dziękuję wam bardzo!!!!! Quote
paros Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Śliczna Bella :lol: dorzuciłam kilka nowych fotek do aukcji:lol: Quote
*Gajowa* Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Bellunia nadal szaleje z psiakami :evil_lol: dziś pojechał do domku Kongo została jej tylko Sonia. Bella stała sie pieszczochą i przylepą :lol: . Ostatnio niestety mało czasu jej poświęcam bo moja Gajunia jest bardzo chora :-(. Quote
paros Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 śliczna Bella z klapniętym uszkiem :lol: Quote
*Gajowa* Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Moja ulubienica Bellunia pojechała wczoraj ze swoją nową rodziną do domku. Zamieszkała wśród lasów na Warmii :lol: ma duży teren do biegania, młodego labradora do towarzystwa /przygarniętego bo ktoś się go pozbył z powodu padaczki/ i niemal 16letnia kaukazowatą sunię /zabraną kiedyś ze schroniska/. Jak na członka rodziny przystało zamieszkała w domu . Na razie Bella jest w dużym stresie ale z każdą godziną jest coraz lepiej. Mam obiecane fotki z nowego domku wstawię jak tylko dostanę. Quote
paros Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Belluniu bądź szczęśliwa z nową rodzinką :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
stonka1125 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 nasza bellunia kochana,dziękuję wam za wszystko!!!!!!!!!!!!!!!! czekam na zdjęcia! Quote
*Gajowa* Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Fotek jeszcze nie ma ale wczoraj dostałam z domu Belli takiego maila : Belli jest u nas coraz lepiej. Dogadała sie juz ze wszystkimi zwierzakami. Nawet z Sabą - "babcią emerytką", ktrej początkowo sie bała. Kota przywitała serdecznie, zresztą Mały od razu podszedł i otarł sie o nią. Juz nie chowa sie po kontach, zaczyna sama do nas wychodzić i szukac kontaktu. Od wczoraj nie spuszcza głowy i nie unika kontaktu wzrokowego. Bardzo przypadła jej do gustu nasza starsza corka Kasia. Dziś na dworzu obie zasiadły na trawie i "kiziały się". Sunia nie lubi smyczy ma z nią złe skojarzenia. Nie jest na niej do końca swobodna. Zmienimy to :) Uwielbia spacery, choc wszystko jest dla niej nowe i jeszcze tego nie ogarnia. W domu śpi z Mefem na jednym kocu. Na razie Wszystko ja dziwi, ale jej ciekawośc coraz częściej wygrywa ze strachem. Jest cudna , no i daje buziaczki :) Quote
stonka1125 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 będzie dobrze,cieszę sie ze belka już w domu,dobrze ze trafiła na cierpliwych ludzi którzy rozumieja jak cięzko jej było:lol: Quote
Recommended Posts