kajkoowa Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Hejo:cool3: Ale u Nas nudy. Nareszcie [SIZE="6"][COLOR="Plum"]DŁUGI WEEKEND!![/COLOR][/SIZE] Soplisko nauczył się slalomu. Ostatnio wogóle nie szczeka na ludzi, reaguje tak: - wącha za człowiekiem, - cieszy się, - patrzy radośnie, - jest obojetny, Nawet na quady ostatnio się nie drze:multi::loveu: Tylko te psy, uh:shake: O, na Nera - owczarka, którego wpsrost nie cierpi omija wzrokiem, bo gdy koło niego przechodzimy mówię Sopelku! a on się na mnie patrzy radosny, albo mówię mu siad jak pies przechodzi i karmię go chrupkami, lecz on i tak na te psy szczeka:shake: Quote
WeronikaM Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Ja miałam ten sam problem:oops: ale teraz ją nauczyłam ją, że na komendę "zostaw" przechodzi obojętnie. Jak spotykamy po drodze pieski(samce) i suczki poniżej pasa to są dla Diany obojętne lub się razem bawią. Jak spotykamy suczki powyżej pasa to jest szczekanko:roll:. Jak spotykamy pieski (samce) powyżej pasa to z Dianką ładnie się bawią.:loveu: Już jest lepiej. Wcześniej rzucała się na wszytstkie:oops:. Ale to jest wina, że jako szczeniak nie była socjalizowana. Mojemu tacie się nie chciało , a ja miałam 6 lat. Quote
kajkoowa Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 No, u mnie tez tak było - nie wiedzialam oco chodzi, wiedziałam tylko ( jako dziesięciolatka), że my dog ma na imię Sopel. Nie wiedziałam o socjalizowaniu, agility i PT . Teraz jakoś daję sobie rade i z Sopliskiem zaczynam od początku:lol: Quote
kajkoowa Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Hejo!:multi: Chciałabym porobic foty, lecz aparat znowu daje się we znaki:angryy: Quote
kajkoowa Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Jezeli chodzi o moje sporty to mpływanie, koszykówka i siatkówka - grałam kilka razy na zawodach:cool3: Figa, w dziale akcesoria i kaganiec bnapisąłam posta, nie chce mi się przepisywac - poradzisz coś?;) Quote
:: FiGa :: Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ja bardzo chętnie bym się zarejestrowała, ale siedziałabym jedynie w dziale PwP :lol: I nie mam niestety czasu na mniejsze fora. A do podpisu wstaw sobie ten kod, nie będziesz musiała z boku dopisywać by usunąć to [I]%22[/I] ;) [HTML] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/olka-vel-narwaniec-mix-dalmatynka-szuka-domu-136769/"][IMG]http://img2.imageshack.us/img2/4113/bannsuniaa.jpg[/IMG][/URL][/HTML] Quote
:: FiGa :: Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 I takie pytanko :cool3: Interesujesz się sportem? Czym konkretnie? :cool3: Quote
Kaya93 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Witamy:multi: Sopel jest śliczny:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Kaja10014']Jezeli chodzi o moje sporty to mpływanie, koszykówka i siatkówka - grałam kilka razy na zawodach:cool3: Figa, w dziale akcesoria i kaganiec bnapisąłam posta, nie chce mi się przepisywac - poradzisz coś?;)[/QUOTE]Byłam w szkole sportowej, stąd moje zainteresowanie tym jakie sporty lubisz ;) Daj linka :evil_lol: Ale ja raczej w takich sprawach nie siedzę, tam są dogomaniaczki bardziej zorientowane w temacie ;) Quote
kajkoowa Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 A ty jakimi sportami się interesujesz?:cool3: Link do kagańca: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f1002/kaganiec-27389/index58.html[/url] Quote
:: FiGa :: Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Kaja10014']A ty jakimi sportami się interesujesz?:cool3: Link do kagańca: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f1002/kaganiec-27389/index58.html[/url][/QUOTE]Noga, ręczna, siatka, biegi, rolki, rower... długo by wymieniać :evil_lol: Największa miłość to ręczna :loveu: Uhuuuu duże to wasze nowe cudeńko :cool3: Może skontaktuj się ze sklepem i zwróć? Albo lepiej mu dopasuj? Bo bokiem nie wygląda tak źle ;) Quote
kajkoowa Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Ah, to rolki tez się liczą??:eviltong: To rolki tez oraz rower:loveu: Kaganiec zwrócę, ale nie wiem jaki dobry opasowac:shake: Quote
kajkoowa Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 [quote name=':: FiGa ::']Ja bardzo chętnie bym się zarejestrowała, ale siedziałabym jedynie w dziale PwP [/QUOTE] Pwp czyli?? Inteligenta Kaja już nie łapie skrótów, mózg przepracowany szkoła:shake::evil_lol: Kaganiec wysłałąm z powrotem i zamówiłam taki: [url=http://www.futrzakowo.pl/index.php?products=product&prod_id=1016]CHOPo kaganiec fizjologiczny owczarek szkocki collie suka[/url] Jest trochę węższy a jakby co o pół cm sie go sciasni:roll::p Quote
:: FiGa :: Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='Kaja10014']Pwp czyli?? Inteligenta Kaja już nie łapie skrótów, mózg przepracowany szkoła:shake::evil_lol:[/QUOTE] Psy w Potrzebie ;) Quote
kajkoowa Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Aha Może wkleję do mojego forum pare linków o ropkach do adopcji z dgm? EDIT Tak z ciekawości Kaja nie nauczona zycia i bładząca za swoim psem pyta się, czy sa jakies kierunki nauki na szkoleniowca czy tez nauczyciela agility itd. jestem ciekawa, bo to mogloby byc czyms dla mnie :D Quote
kajkoowa Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 To tak. Posżłam dziś na balkon odkłaczyć królika sopocik mi towarzyszył, zawiał wiatr i podlecialy mu uszy. W środku ucha zobaczyłam krew:-( Przestraszyłam się i wyczytałam cos, jeszcze bardziej się przestraszyłam bo to może być poczatek głuchoty:placz: Jade dziś do lekarza, a wiec dam relacje:-( Oby to nie było nic powaznego Quote
WeronikaM Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 trzymamy kciukasy, żeby wszystko było dobrze [SIZE=3][COLOR=Red]3maj się SOPELKU !!!!!![/COLOR][/SIZE] Quote
kajkoowa Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 [quote name='WeronikaM']trzymamy kciukasy, żeby wszystko było dobrze [SIZE=3][COLOR=Red]3maj się SOPELKU !!!!!![/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Dziekuję bardzo w imieniu Sopelka, który dzis jest taki bardziej osowiały:-( A wczoraj normalnie biegał a później zwymiotował:-( Quote
Darianna Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 czekamy na wieści od lekarza... trzymam kciuki za Sopelka. Quote
kajkoowa Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Ojej, pieknie Wam dziekuję. Powiem, że Sopel widział się z tym goldenem który nie przypadł mu do gudty i odbylismy spacer - co prawda bez kontaktu nos w nos ale Sopel był spokojnie nastawiony. Samochodu jesczze nie mam, bede jechała za jakas godzinke. Mqrtynq to tez mój ukochany, musimy sie nim podzielic;) Quote
WeronikaM Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 [quote name='Kaja10014'] Mqrtynq to tez mój ukochany, musimy sie nim podzielic;)[/quote] raczej na 3 części, bo to też mój:evil_lol: Quote
kajkoowa Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Okay, na trzy:evil_lol: Wczoraj vet był zamknięty jak pojechalam, ale odwiedzilismy go dzis. Sopel miał przeczyszczone uszy, dostał antybiotyk i jakiś lek na te uszka, to jakieś zapalenie, które po raz drugi się do nas przyplatało:mad: Trzepie i trzepie, w dodatku w lecznicy męczył kota i gadał do yorczka, wazacego 2,5 kg. A Sopelowi się przytyło znowy z 24 kg przeszkoczył na 25.5:mad: Jak tylko wydrowiejej zaczynamy biegać, aportowac, pływać i jeźdxić na rowerze:lol: Quote
Recommended Posts