Jump to content
Dogomania

Wesoły kropek udający agilitowca, Fato na zawsze w naszych serduszkach...

Recommended Posts

Posted

Hejo:cool3:

Ale u Nas nudy.
Nareszcie [SIZE="6"][COLOR="Plum"]DŁUGI WEEKEND!![/COLOR][/SIZE]

Soplisko nauczył się slalomu. Ostatnio wogóle nie szczeka na ludzi, reaguje tak:
- wącha za człowiekiem,
- cieszy się,
- patrzy radośnie,
- jest obojetny,

Nawet na quady ostatnio się nie drze:multi::loveu:
Tylko te psy, uh:shake:
O, na Nera - owczarka, którego wpsrost nie cierpi omija wzrokiem, bo gdy koło niego przechodzimy mówię Sopelku! a on się na mnie patrzy radosny, albo mówię mu siad jak pies przechodzi i karmię go chrupkami, lecz on i tak na te psy szczeka:shake:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja miałam ten sam problem:oops:
ale teraz ją nauczyłam ją, że na komendę "zostaw" przechodzi obojętnie. Jak spotykamy po drodze pieski(samce) i suczki poniżej pasa to są dla Diany obojętne lub się razem bawią. Jak spotykamy suczki powyżej pasa to jest szczekanko:roll:. Jak spotykamy pieski (samce) powyżej pasa to z Dianką ładnie się bawią.:loveu:
Już jest lepiej. Wcześniej rzucała się na wszytstkie:oops:. Ale to jest wina, że jako szczeniak nie była socjalizowana. Mojemu tacie się nie chciało , a ja miałam 6 lat.

Posted

No, u mnie tez tak było - nie wiedzialam oco chodzi, wiedziałam tylko ( jako dziesięciolatka), że my dog ma na imię Sopel. Nie wiedziałam o socjalizowaniu, agility i PT .
Teraz jakoś daję sobie rade i z Sopliskiem zaczynam od początku:lol:

Posted

Jezeli chodzi o moje sporty to mpływanie, koszykówka i siatkówka - grałam kilka razy na zawodach:cool3:

Figa, w dziale akcesoria i kaganiec bnapisąłam posta, nie chce mi się przepisywac - poradzisz coś?;)

Posted

Ja bardzo chętnie bym się zarejestrowała, ale siedziałabym jedynie w dziale PwP :lol: I nie mam niestety czasu na mniejsze fora.

A do podpisu wstaw sobie ten kod, nie będziesz musiała z boku dopisywać by usunąć to [I]%22[/I] ;)

[HTML]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/olka-vel-narwaniec-mix-dalmatynka-szuka-domu-136769/"][IMG]http://img2.imageshack.us/img2/4113/bannsuniaa.jpg[/IMG][/URL][/HTML]

Posted

[quote name='Kaja10014']Jezeli chodzi o moje sporty to mpływanie, koszykówka i siatkówka - grałam kilka razy na zawodach:cool3:

Figa, w dziale akcesoria i kaganiec bnapisąłam posta, nie chce mi się przepisywac - poradzisz coś?;)[/QUOTE]Byłam w szkole sportowej, stąd moje zainteresowanie tym jakie sporty lubisz ;)

Daj linka :evil_lol: Ale ja raczej w takich sprawach nie siedzę, tam są dogomaniaczki bardziej zorientowane w temacie ;)

Posted

[quote name='Kaja10014']A ty jakimi sportami się interesujesz?:cool3:

Link do kagańca:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f1002/kaganiec-27389/index58.html[/url][/QUOTE]Noga, ręczna, siatka, biegi, rolki, rower... długo by wymieniać :evil_lol: Największa miłość to ręczna :loveu:

Uhuuuu duże to wasze nowe cudeńko :cool3: Może skontaktuj się ze sklepem i zwróć? Albo lepiej mu dopasuj? Bo bokiem nie wygląda tak źle ;)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ja bardzo chętnie bym się zarejestrowała, ale siedziałabym jedynie w dziale PwP [/QUOTE]

Pwp czyli?? Inteligenta Kaja już nie łapie skrótów, mózg przepracowany szkoła:shake::evil_lol:

Kaganiec wysłałąm z powrotem i zamówiłam taki:
[url=http://www.futrzakowo.pl/index.php?products=product&prod_id=1016]CHOPo kaganiec fizjologiczny owczarek szkocki collie suka[/url]
Jest trochę węższy a jakby co o pół cm sie go sciasni:roll::p

Posted

Aha

Może wkleję do mojego forum pare linków o ropkach do adopcji z dgm?

EDIT
Tak z ciekawości Kaja nie nauczona zycia i bładząca za swoim psem pyta się, czy sa jakies kierunki nauki na szkoleniowca czy tez nauczyciela agility itd. jestem ciekawa, bo to mogloby byc czyms dla mnie :D

Posted

To tak.

Posżłam dziś na balkon odkłaczyć królika sopocik mi towarzyszył, zawiał wiatr i podlecialy mu uszy. W środku ucha zobaczyłam krew:-(

Przestraszyłam się i wyczytałam cos, jeszcze bardziej się przestraszyłam bo to może być poczatek głuchoty:placz:

Jade dziś do lekarza, a wiec dam relacje:-(
Oby to nie było nic powaznego

Posted

[quote name='WeronikaM']trzymamy kciukasy, żeby wszystko było dobrze

[SIZE=3][COLOR=Red]3maj się SOPELKU !!!!!![/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

Dziekuję bardzo w imieniu Sopelka, który dzis jest taki bardziej osowiały:-(
A wczoraj normalnie biegał a później zwymiotował:-(

Posted

Ojej, pieknie Wam dziekuję. Powiem, że Sopel widział się z tym goldenem który nie przypadł mu do gudty i odbylismy spacer - co prawda bez kontaktu nos w nos ale Sopel był spokojnie nastawiony. Samochodu jesczze nie mam, bede jechała za jakas godzinke.

Mqrtynq to tez mój ukochany, musimy sie nim podzielic;)

Posted

Okay, na trzy:evil_lol:

Wczoraj vet był zamknięty jak pojechalam, ale odwiedzilismy go dzis. Sopel miał przeczyszczone uszy, dostał antybiotyk i jakiś lek na te uszka, to jakieś zapalenie, które po raz drugi się do nas przyplatało:mad:
Trzepie i trzepie, w dodatku w lecznicy męczył kota i gadał do yorczka, wazacego 2,5 kg. A Sopelowi się przytyło znowy z 24 kg przeszkoczył na 25.5:mad:
Jak tylko wydrowiejej zaczynamy biegać, aportowac, pływać i jeźdxić na rowerze:lol: