Kinga-Kotki Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Dzisiaj byliśmy na ściągnięciu szwów.Wet powiedział,że wszystko super dobrze się zagoiło:evil_lol: i że dobrze,że sunia jest już po i nie będzie się męczyła jeśli chodzi o porody itd. Co za ulga,cieszę się strasznie,że już wszystko jest ok jeśli chodzi o sterylizację i że kolejne szczeniaki nie będą się rodziły.A sunia jest cudowna,taka kochana i śliczna,gdybym tylko mogła to zabrałabym do siebie te wszystkie psy,one są wspaniałe. Jutro całe towarzystwo odwiedzę i zawiozę im jedzonko.Wtedy dopiero się cieszą ale dla takich stworzeń warto to robić;) Quote
xmartix Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 to boli że u takich ludzi trzeba zostawiać pieski ja też jedną sunię ze wsi wysterylizowałam i zawiozłam im z powrotem.. fakt nie na łancuch ale już nie jednego psa trzymali na łańcuchu gdy im odebrałam pojawiły się kolejne jedyne dobre co możemy takim ludziom zrobić to wysterylizować sunię i dać z powrotem..:roll: Quote
Kinga-Kotki Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Dlatego cieszę się przynajmniej z tego,że jest już ona po sterylce i nie będą na świat przychodziły maluchy które potem będą klepać biedę:roll: Quote
demi Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 TOZ w sensie, ze kto? Jakoś tych psiaków nie kojarzę... bo mnie mierzi to pytanie. Quote
Recommended Posts