Yoko2009 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 oj może za rok znów palmy zobaczę, chociaż 3 komunie mamy w maju więc niewiem czy będą fundusze:) Quote
Paulinka10 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Dobry wieczór:) wpadłam zobaczyć co dziś dobrego gotowałaś bo czegoś mi sie chce a niemam tego w domu i nawet niewiem co to jest... Quote
Pegaza Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Cze przyszla fryzjerko:) a ja mam nalewke z pigwy i brzoskwiniowa i malinowa hehe zapraszam:) Quote
*Jot* Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Daria to poproszę o tą z pigwy :cool3: Cześć Ulka !! Rubina i tak dostaniesz.....wiesz ile on ma kudłów do obciachania? Chyba tydzień będziesz walczyła.:evil_lol: Quote
chrupcia Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Cześć Ula :) ja u Ciebie z pogodą ? ja słyszałam że za dwa tygodnie ma być snieg................ a teraz zimno strasznie.. Quote
Marzena* Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Kasia nie strasz !!! Jaki snieg ??? SŁOŃCA CHCEMY ;) Cze Ulcia :) Wpadnij na fotki do nas :) Quote
*Jot* Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='Viky i Ja']Kasia nie strasz !!! Jaki snieg ??? SŁOŃCA CHCEMY ;)[/QUOTE] Kasia nie straszy,też to słyszałam.A zima ma byc podobno baaaaardzo mroźna. :lol: Cześć Ulka,Mejsi i Noruś :loveu: :multi: Quote
Marzena* Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='jot11']Kasia nie straszy,też to słyszałam.A zima ma byc podobno baaaaardzo mroźna. :lol: Cześć Ulka,Mejsi i Noruś :loveu: :multi:[/QUOTE] Jola !!! Ty też chcesz mnie dobić takimi wiadomościami ??? :(:(:( Quote
*Jot* Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='Viky i Ja']Jola !!! Ty też chcesz mnie dobić takimi wiadomościami ??? :(:(:([/QUOTE] No dobić to Cię nie chcę.Przynajmnie nie teraz.:evil_lol: Testuję mój złośliwy charakterek na Tobie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Yoko2009 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Witamy i zapraszamy do słonecznego Szczecina na domowe foteczki Quote
chrupcia Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Nawet wczoraj już w wiadomościach to słyszałam i że ma bym mroźniejsza niż tak w ubiegłym roku :roll: też nie jestem z tego powodu zadowolona. Cześć Ulu :) Quote
dysia-u Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 jak na tą chwile to nawet jeszcze nart mi sie nie zachciewa słońca chce!!!!! cześć dziewczynki Quote
Connected Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='chrupcia']Cześć Ula :) ja u Ciebie z pogodą ? ja słyszałam że za dwa tygodnie ma być snieg................ a teraz zimno strasznie..[/QUOTE] no ja też coś własnie słyszałam, i w porównaniu do was dziewczyny to się bardzo cieeszę :cool3: :eviltong: Quote
slawi Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='dysia-u']jak na tą chwile to nawet jeszcze nart mi sie nie zachciewa słońca chce!!!!! cześć dziewczynki[/QUOTE] Promyków Słońca i nic mi nie trzeba Bo są jak Twój uśmiech, więc prosto z nieba....:) Cześć Ula, dzisiaj na wschodzie słońca pod dostatkiem , zapraszam Quote
chrupcia Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='Connected']no ja też coś własnie słyszałam, i w porównaniu do was dziewczyny to się bardzo cieeszę :cool3: :eviltong:[/QUOTE] lubisz śnieg... :lol: ja nie.. zapraszam Ula na zdjęcia :p Quote
Pegaza Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Cze Ula jak tam dzien minal? kawa na tarasie czy wypad w gory?:) Quote
slawi Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Cześć Ula daj znać jak tam na kursie - bo to chyba dzisiaj początek:-o ? Quote
Connected Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 no własnie , Ula jak wrócisz to opowiadaj jak było :cool3: Quote
chrupcia Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Cześć Ula, przyszłam zobaczyć czy już z kursu wróciłaś :razz: czekam na relacje :p Quote
Marzena* Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Cześć Ulcia :lol: Czekamy na relacje z kursu :eviltong: Quote
*Jot* Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='slawi']Cześć Ula Gdzie Cię halny wywiał?[/QUOTE] W górach na szczycie zawisła :evil_lol: Cześć Uleńko :multi: Quote
Pegaza Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Taa wciaglo ją to na maxa..ze nawet na dogo nie wpada ;) Quote
Recommended Posts