Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Yoko2009']Cześć Uluś:) rano weszłam do Ciebie ale mnie wywaliło, może teraz uda mi sie przesłać wam pozdrowienia na cały tydzień:)[/QUOTE]

Dobry pomysł pozdrowić na cały tydzień bo nigdy nie wiadomo kiedy znowu uda się coć napisać na dogo ;)

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witajcie
taaak u nas dzis wieje i taka zamieć ,że trudno to opisać. Postaram sie o bardziej opisowy obraz. Męza z zaspy wyciągał traktor. hihi ale mi to opis. Samochód męża zawiesił się na zaspach i w żadną strone nie mógł ruszyć. Mnie wogóle nie udało sie wyjechać z garażu a dzieci opatulone szalikami brnęły do szkoły. Musiały wyjść duzo wcześniej żeby dojść do gółównej drogi. No cóż, zima na wsi jest ciężka , choć ciszymy sie że mamy prąd, ciepło i wode. Bo są wsie gdzie tego brakuje. No to z rana mieliście serwis pogodowy hihihi

Posted

Cześć Ula:) u nas wczoraj strasznie wiało i sypało a dzisiaj jak narazie jest ok. Ja wczoraj przeleciałam cały Szczecin w poszukiwaniu spodni ortalionowych dla mojego młodszego bo w sobotę jada z tatą na narty do Czech. Ten wyjazd jest taki z zaskoczenia, ze młody nieprzygotowany. Juz nie wiem gdzie szukać, chyba wszędzie byłam:) ale sie cieszę , oni pojadą a ja odpoczne sobie chociaż tydzień....tylko kto mi będzie o 6 rano wychodził z Yokulą????

Posted

no to czekam , nie wylizuje jeszcze patelni
Powiedzcie mi kochanieńkie czy szczepienia na wirusowe choroby robicie co roku? Teraz mamy termin szczepienia na wsciekl.. a wetka mówiła ze i te wirusowe też trzeba, w tamtym roku nie miała. Coś się w tym pogubiłam, ale wy wszystko wiecie

Posted

Dzięki Nati. Odrobaczenie robiłam co pół roku to teraz nie wiem czy nie powinnam częściej/ hmhm To teraz pojeżdzimy kilka razy pewnie bo i wścieklizna i wirusowe nas czekaja ohoh

Posted

prosze , oto świeżutkie zaspy wokół domu. Mieszkam jak w okopach , białych okopach
[IMG]http://i50.tinypic.com/xdijqo.jpg[/IMG]

a to Mejsula która ta sytuacja cieszy , zaspy to jej pasja
[IMG]http://i46.tinypic.com/2l8e13p.jpg[/IMG]