Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']Ula nie wiesz co sie dzieje z Ewa? bo Ty masz jej gg wiec pojawia sie na necie?[/QUOTE]

dziewczynki przekazuje pozdrowienia. :lol: Ewcie pozbawili neta ale nadzieja jest na nowego :multi:musimy czekać :roll:

Posted

[quote name='dysia-u']dziewczynki przekazuje pozdrowienia. :lol: Ewcie pozbawili neta ale nadzieja jest na nowego :multi:musimy czekać :roll:[/QUOTE]

No to wspaniała wiadomośc,że Ewci nic nie jest :multi: Gorsza z tym netem :shake: Będziemy czekać.
Przekaż Ulcia pozdrowionka dla Ewy ode mnie :loveu:

Posted

[quote name='jot11']Świetnie wygląda w tym kombinezonie :loveu: Broń też ma? :diabloti:[/QUOTE]

ma a jakże. Zębiskaaaa

[quote name='Pegaza']To jest postrach okolicy hihi a mandatami tez karze?;)[/QUOTE]

strzela focha i starczy , wszyscy miękną hihi

Posted

A ja idę 12.02 a nie mam butów,moje szpilki stare już są tak wysłużone, że wstyd, nic mi się w sklepach nie podoba, a jak ładne to na taaaakiej szpili :roll:

Posted

Każdy chodzi na imprezki :lol:

Ula mam znowu zdjecia Rubina,więc jesli Cię nie nudzi oglądanie jego fotek to zapraszam.Śniegowe są :evil_lol: A może zdjęcia Norka by się znalazły? :loveu: