ewa.c Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Wróciliśmy wczoraj z MWPR we Wrocławiu. Pogoda i organizacja dopisały. Dawno nie byłam we Wrocławiu, dlatego zaskoczona oczywiście pozytywnie byłam organizacją wystawy. Duży parking, duże ringi. Stoiska handlowe w alejce, a stoiska gastronomiczne w osobnym miejscu. Było bardzo przyjemnie. Afgany sędziował p. Uwe Fischer z Niemiec.Oto wyniki: PSY Kl. Młodzieży: FIRE WALK WITH ME Zikkurat - 1, Zw. Młodzieży, BOB Junior, Zw. Rasy ARAFAT Akacjana - nie dojechał Padparadscha's CATCH ME IF YOU CAN - nie dojechał Kl. Pośrednia Calamus TWISTER PRINCE - nie dojechał kl. otwarta XERXES Esh-Shah-Ir - 1, CWC, CACIB, NPwR :loveu: BALLY PRIDE from Fart Stable - 2 bdb kl. championów AGHA DJARI'S journey Inside- nie dojechał kl. weteranów BRAVE HEART Zikkurat - V1 SUKI kl. młodzieży ARVENA Agapis źródło Miłości - 1, Zw. Młodzieży kl. pośrednia DIANA Wirażka z Pruchnej - 1, bdb kl. otwarta CATALINA SANTA z Netluckych Pastvin - 1, CWC, Res. CACIB INDISTINGIUSHABLE IDEA Varius Avis - 2, oc. doskonała kl. Championów KEELAH von Katwiga - 1, CWC, CACIB, NSwR Wyników z finałów nie znam. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni z wystawy :lol: Poniżej wklejam zdjęcia z porównania o Zw. Rasy Quote
k.iwona Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 GRATULUJE ! Balik był na wystawie ????? Ja niestety nie dojechałam :( już w piatek o 21 wiedziałam że nici z wystawy . Quote
Joanna G Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 ewa.c gratulacje :) Ja planowałam ta wystawę od początku roku ,jednak życie czasem płata figle i niestety nie mieliśmy mozliwości uczestniczyc w tej wystawie . Quote
ewa.c Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Joanna G - Dziękuję. Miło wspomina się wystawę, gdzie rozpoczyna się drogę do Interchampiona :loveu: Quote
marlena i arvena Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 czy ktoś zna wyniki z finałów? Quote
Recommended Posts