Alfa1 Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 BiBi ma zdjęcie Patusia z czasów młodości i we fryzurce jaka mi się podoba,bez lakieru i jest śliczna. Kiedy wstawi zdjęcie to nie wiem bo ma kłopoty z internetem(przerywa) A co aneta, robisz drzewo genealogiczne swoich dziewcząt? Quote
aneta Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Zaczęłam :D Ale mam lepsze efekty ze zgromadzeniem zdjęć nie swoich psów :wink: Quote
Alfa1 Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Tak to czasami bywa ,dasz jak zrobisz na stronę? Quote
aneta Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Na razie mam mizerne efekty :( Nie mogę się dokopać antenatów, nigdzie nie ma informacji, widocznie za mało byli znani :( Quote
Alfa1 Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Trzeba dotrzeć do właścicieli przez główną siedzibę ZK. albo napisz na forum kogo szukasz,tu są ludzie z całej Polski,-do którego pokolenia chcesz dojść? Quote
aneta Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Przez ZK nie dotrę bo większość to psy z zagranicy :wink: A były czasy, że komputery zajowały pół pokoju :wink: Quote
Gośka Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 To może przez wyszukiwarkę poznajdywać hodowle i napisać do właścicieli, albo napisać do ZK macierzystych krajów psów. Quote
aneta Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 A myślisz, że przez kilka msc co robiłam? 0 efektu :( te hodowle już w wiekszości nie istnieją, te psy które szukam musiały by mieć po 30 lat albo i więcej. Quote
JustynaJK Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 no cóż kiedyś nie było takiej techniki jak teraz Quote
Alfa1 Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 [b]aneta[/b] to o ile pokoleń chcesz się cofnąć? Quote
Gośka Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Powiedzcie mi jak jest po Węgiersku pudel? Próbuję znaleść na węgierskich stronach i nie mogę, znalazłam tylko jedno co mi do żadnej rasy nie pasuje- Uszkárok, czy to pudel???? Quote
Sonya-Nero Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 [b]Gośka[/b] baza pudli to dobry początek :thumbs: trzeba to pociagnąć dalej :D Quote
aneta Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote]baza pudli to dobry początek [/quote] Służę swoją :D W Krakowie oczywiście będę też ja - jedyna rdzenna z urodzenia i zamieszkania Krakuska na forum pudlowym, oczywiście będzie też inna Krakuska z niejaką FAIRY ;) Stawka do Krakowa: Pudel duży (biały, brązowy, czarny) Psy szczeniąt BLACK BENI Niger Astrum (cz) Psy championów ECLIPSE MOON Diamond and Pearls FEDERICO FELLINI Marco Bohemica (bi) Suki młodzieży BRILLIANT STAR Novy Ladbor Suki championów COSA NOSTRA Nontiscordardime (cz) DI TIFFANI Marco Bohemica (bi) Pudel miniaturowy (apricot, srebrny) Psy otwarta Hythere DINKUM AUSSIE (sr) Fekete Karacsonyi SILVER GERY (sr) ZOLOTOY ORFEY NEGNIT ANGEL (apr) Suki młodzieży CASSANDRA Karmazynowy Błękit (apr) Suki pośrednia KATARZYNA WIELKA Jantarowa Fuga (apr) Suki weteranów FAIRY Aga-Regi Pudel miniaturowy (biały, brązowy, czarny) Psy młodzieży Airy Arabeska PICASSO OVERNIGHT PAINTER (cz) Psy championów HAPPY BOY od Piastovske Veze (cz) KRASAVCHIK ot Madam Sarmant (bi) Suki młodzieży Airy Arabeska PARTY ALL THE NIGHT (cz) Suki pośrednia BLACK EXPRESSION Czarna Fuga (cz) Suki otwarta DE DE BLACK PERLE DARALIS VANESSA NOIRE z Altheyrosei (cz) Suki championów JULIETTE Koja Jakosta (cz) Suki weteranów VALINOR Czarna Fuga (cz) Pudel średni (apricot, srebrny) Psy championów DJERRY Silver Sokom (sr) Pudel średni (biały, brązowy, czarny) Psy otwarta JUSTYN JOCKER Braunkonigin Psy championów OLIVIER Złocisty Jasturn (cz) TI AMO NERO Sabadiana (FCI) (cz) Suki championów TATIANA NERO Sabadiana (FCI) (cz) Suki weteranów SHEILA Złocisty Jasturn (cz) Pudel toy Psy pośrednia ABLE WILLIAM VELVET GARDEN (cz) MAESTRO ot Madam Sarmont Psy otwarta A BIG DRAGON Earl's Legend (cz) Suki szczeniąt JOVITA Raciborski Puch (FCI) (cz) Suki młodzieży LALIK ode Lalik Suki pośrednia AIRI ARABESKA GIVENCHY VERY IRRESISTIBLE (cz) KAMA Bon-Ton LIVIA MIO AMORE Bi-Bi (cz) Suki otwarta RACHEL Elegans Sokom Suki championów HESI Biały Kark (cz) ORNELA Elegans Sokom XENA DARK QUEEN Sedy Vevoda Suki weteranów UNCJA Bielska Elita (apr) Z tego widać, że będą BiBi, Sonya-Nero, Ewlinaa, Aneta, Góral, Irena&Pudle, Gośka. Quote
Violonczela Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Czy ktoś z Was może ma zdjęcie psiurka: AMANT NULA :modla: ______________ Pozdr. Violonczela Quote
Alfa1 Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 B.Finkiewicz z Bydgoszczy miała AMANTA,jeżeli to ten ,to moze ma jakieś zdjęcie. Quote
Violonczela Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='Alfa1']B.Finkiewicz z Bydgoszczy miała AMANTA,jeżeli to ten ,to moze ma jakieś zdjęcie.[/quote] Gdyby Basia żyła to na pewno bym się do niej zwróciła o pomoc. Może jeszcze spróbuję potrząchnąć :wink: Jarkiem, może on ma coś zachomikowane. Jego suczka jak się nie mylę też jest po Amancie jak moja Korcia. _____________________ Pozdrawiam Violonczela Quote
Recommended Posts