Sonya-Nero Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 :o ...troszkę powyżej :wink: :D żeby nie poznać własnych dzieci :roll: :evil: Quote
Gośka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 [quote name='Alfa1']O,jest,ale jak to czarne,słabo widoczne,jedynie dupensja wyraźna :lol:[/quote] Alfa1 jedynym wyjściem jest zakupienie następnym razem białego :wink: Quote
Alfa1 Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 [quote name='Gośka'][quote name='Alfa1']O,jest,ale jak to czarne,słabo widoczne,jedynie dupensja wyraźna :lol:[/quote] Alfa1 jedynym wyjściem jest zakupienie następnym razem białego :wink:[/quote] Co Ty ,Gosia...jeszcze chcę pomieszkać u siebie,-a tak naprawdę to mam sentyment do czarnych i aprikotów,a mój Bąbelek jest przekochany i prześliczny . :iloveyou: :lilangel: Quote
Gośka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Żartowałam oczywiście :lol: A Bąbelek jest śliczny, potwierdzam :D Quote
BiBi Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Były już wszystkie psy, a mnie wciąż brakuje tego jednego....... Bercika :( Może się u kogoś znajdzie, co :wink: :D Bardzo ładnie proszę :D :D :D Quote
góral Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Zdjęcie z najnowszej okładki Dognews Kiraya the Intimadator [img]http://www.dognews.com/doglinks/deaver/KiyaraTheIntimadatorpic.jpg[/img] Quote
Gośka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Góral jak zwykle wynalazłeś CUDO. Napisz mi proszę jaka to wielkość? Bo znowu strzelę gafę i dyskusja będzie na dwie strony :wink: Z głowy i na oko to mi na dużego wygląda, ale.... równie dobrze może być i inna wielkość. Wybacz że ja taka niedouczona, obiecuję że się poprawię :D Quote
Sonya-Nero Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 Gośka.... to miniatura :wink: ... ale w wersji amerykańskiej. Faktycznie super zdjęcie i głowa zrobiona w takim stylu jak mi się podoba :D Spóźnione gratulacje dla Krasavcika za ukończenie kolejnego championatu :D :klacz: , jak zwykle idziemy łeb w łeb :wink: A w zeszły weekend Honda Jantarowa Fuga rozpoczęła francuski championat zdobywając CAC i CACIB :D :klacz: a tu macie bardzo ciekawy reportaż z wystawy europejskiej w Tulln :D , na zdjęciach są również polskie psy [url]http://www.latin.ru/monomakh/p86.htm[/url] Quote
Gośka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 No widzisz jak zwykle panęłam gafę :wink: O takim pudlu można tylko marzyć, cudny. Stronę obejrzałam, fajne zdjęcia i super reportaż. Quote
Santy Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Ale marzenia czasami się spełniają...... :wink: :D Patrząc na takie przygotowanie pudla człowiek wpada w kompleksy... Głowa uczesana poprostu cudownie !!! Jednak połowa sukcesu to upięcie gumek.W Tulln Mikael zdradzil mi tajemnicę jak to się robi. Niestety nie można było lakierować. :-? :wink: Gratulacje dla Hondy ! :klacz: :klacz: :klacz: A może ktoś zna stawkę pudli z tamtej wystawy ? Quote
Gośka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 No właśnie to czesanie.... Jest już katalog na Kraków: [url]http://www.krakow.zkwp.pl/krakow/wyst2005/wykaz.doc[/url] Quote
Violonczela Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Jakie to piękne, polska pudliczka na francuskim ringu wygrywa -super, gratulacje :laola: :BIG: Sonya bardzo fajna stronka, dużo ładnych zdjęć :D _________________ Pozdr.Violonczela Quote
Violonczela Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Śliczny ten psiurek, a jaki ważny :wink: _______________ Pozdr.Violonczela Quote
Gośka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Violonczela termin zgłoszeń do Warszawy przedłużony, zadzwoniłam podać nr. rej. Mafiny ale 'miła" pani w sekretariacie nie chciała ze mną gadać, wrr kocham ZK w W-wie. Poszłam na pocztę pusciłam fax, zanim sie dodzwoniłam żeby potwierdzić czy doszedł byłam już w domu no i kiedy wreszcie już ktos odebrał dowiedziałam się, że facet kretyn (sorki) puścił odwrotnie i przeszła biała kartka. Czyzby ciągle był 13? Quote
Violonczela Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Gosia puściłam Ci e-mailem potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia. Na prawdę się nie martw wszystko będzie ok. ________________ Pozdr.Violonczela Quote
Violonczela Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 W piątek zadzwonię i sprawdze i może więcej się dowiem :wink: Maficzek :baby: na stole jest śliczny :B-fly: Wygląda jak :angel: :wink: ________________ Pozdr.Violonczela Quote
Violonczela Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='Gośka']Bo ona jest jak aniołek.[/quote] podszywana lucyperkiem :lol: :lol: :lol: _______________ Pozdr.Violonczela Quote
Gośka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Jednym słowem niedaleko pada jabłko od jabłoni :wink: Quote
góral Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 PIesek, którego zdjęcie wkeiłem jest obecnie nr 1 miniaturą w stanach i za pierwsze pół roku nr 1 psem w całej grupie non sporting, przygotowuje go i wystawia sama Mizuki Uemo, największym atutem tego psa jest niezwygle dynamiczny ruch, prezentuje się pięknie, a uczesanie główki...miodzio :D Quote
Ewelinaa Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Kraków zapowiada się super !! Wie ktos coś jak ocenia Sędzina ??? Quote
Recommended Posts