Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alfa1']O,jest,ale jak to czarne,słabo widoczne,jedynie dupensja wyraźna :lol:[/quote]

Alfa1 jedynym wyjściem jest zakupienie następnym razem białego :wink:

Posted

[quote name='Gośka'][quote name='Alfa1']O,jest,ale jak to czarne,słabo widoczne,jedynie dupensja wyraźna :lol:[/quote]

Alfa1 jedynym wyjściem jest zakupienie następnym razem białego :wink:[/quote]

Co Ty ,Gosia...jeszcze chcę pomieszkać u siebie,-a tak naprawdę to mam sentyment do czarnych i aprikotów,a mój Bąbelek jest przekochany i prześliczny . :iloveyou: :lilangel:

Posted

Były już wszystkie psy, a mnie wciąż brakuje tego jednego....... Bercika :( Może się u kogoś znajdzie, co :wink: :D Bardzo ładnie proszę :D :D :D

Posted

Góral jak zwykle wynalazłeś CUDO. Napisz mi proszę jaka to wielkość? Bo znowu strzelę gafę i dyskusja będzie na dwie strony :wink: Z głowy i na oko to mi na dużego wygląda, ale.... równie dobrze może być i inna wielkość. Wybacz że ja taka niedouczona, obiecuję że się poprawię :D

Posted

Gośka.... to miniatura :wink: ... ale w wersji amerykańskiej.
Faktycznie super zdjęcie i głowa zrobiona w takim stylu jak mi się podoba :D

Spóźnione gratulacje dla Krasavcika za ukończenie kolejnego championatu :D :klacz: ,
jak zwykle idziemy łeb w łeb :wink:
A w zeszły weekend Honda Jantarowa Fuga rozpoczęła francuski championat zdobywając CAC i CACIB :D :klacz:

a tu macie bardzo ciekawy reportaż z wystawy europejskiej w Tulln :D ,
na zdjęciach są również polskie psy
[url]http://www.latin.ru/monomakh/p86.htm[/url]

Posted

Ale marzenia czasami się spełniają...... :wink: :D

Patrząc na takie przygotowanie pudla człowiek wpada w kompleksy...
Głowa uczesana poprostu cudownie !!! Jednak połowa sukcesu to upięcie
gumek.W Tulln Mikael zdradzil mi tajemnicę jak to się robi. Niestety nie można było lakierować. :-? :wink:

Gratulacje dla Hondy ! :klacz: :klacz: :klacz:

A może ktoś zna stawkę pudli z tamtej wystawy ?

Posted

Violonczela termin zgłoszeń do Warszawy przedłużony, zadzwoniłam podać nr. rej. Mafiny ale 'miła" pani w sekretariacie nie chciała ze mną gadać, wrr kocham ZK w W-wie. Poszłam na pocztę pusciłam fax, zanim sie dodzwoniłam żeby potwierdzić czy doszedł byłam już w domu no i kiedy wreszcie już ktos odebrał dowiedziałam się, że facet kretyn (sorki) puścił odwrotnie i przeszła biała kartka. Czyzby ciągle był 13?

Posted

PIesek, którego zdjęcie wkeiłem jest obecnie nr 1 miniaturą w stanach i za pierwsze pół roku nr 1 psem w całej grupie non sporting, przygotowuje go i wystawia sama Mizuki Uemo, największym atutem tego psa jest niezwygle dynamiczny ruch, prezentuje się pięknie, a uczesanie główki...miodzio :D