IraKa Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Gratuluję wszystkim PUDELS-om ostatnich sukcesów :klacz: :klacz: :klacz: i życzę następnych. Mam dwa pytanka: 1. Czym najlepiej podtuczyć psa? Ten mój rudzielec przyprawia mnie o :wallbash: :stupid: :pissed: Gdyby nie futro byłby to szkielet obciągnięty skórą. 2. Czy ktoś ma przecieki z Leszna o której wystawiają się pudle? Quote
Sonya-Nero Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Czym podtuczyć psa :hmmmm: :question: Też bym chciała wiedzieć jak podtuczyć pudelsa z pieprzem pod ogonem czyli Pol'kę :lol: Je dużo, ale co z tego, jak to wszystko spali. Próbujemy jednak i na śniadanko dostaje biszkopciki polane 30 lub 36% śmietanką, od czasu do czasu z dodatkiem surowego żółtka...,a to uwielbia... :eating: odpukać sraczki po tym nie ma... Nie mam żadnych przecieków odnośnie pudli w Lesznie :( Quote
Sonya-Nero Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 [b]Gośka[/b] Tulln jest dopiero 4 czerwca... może zdążysz wrócić :wink: :D Quote
Gośka Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Tak?? A ja myślałam że to już w ten weekend. No to w takim razie będziemy trzymać kciuki za tych co się będą wystawiali w ten weekend :D Do 4 czerwca pewnie wrócę, chociaż kto wie... Irena, moje psy rewelacyjnie się tuczą na kaszy kukurydzianej, mięcho, warzywa i kasza kukurydzianka. Chociaż ostatnio Violonczela chciała utuczyć tak Suszka i nie wyszło, ale lepiej niech sama powie. Quote
Violonczela Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Suszek ma nadal talie osy. Bardzo dba o to aby sędziowie mogli dokładnie zbadać jej anatomię. Natomiast ja dalej walczę nad utuczeniem Suszka. Na razie próbujemy jednego sposobu :wink: i oczywiście kluseczki kaszki kukurydziane. Jeszcze muszę spróbować biszkopciki ze śmietanką mniam :eating: ____________ Pozdr.Violonczela Quote
Violonczela Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Wkleję Wam zdjęcia Gośki. Na tych zdjęciach jest Maficzka ze swoją miłością od pierwszego wejrzenia czyli Bilusiem [img]http://www.album.com.pl/yW7209Iwlokjh/133754.jpg[/img] [img]http://www.album.com.pl/yW7209Iwlokjh/133755.jpg[/img] ______________ Pozdr.Violonczela Quote
Violonczela Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Prawda, że to słodka para :wink: Maficzek w czasie całej podróży do Gosi był poważny, spokojny. Bez specjalnych wylewnych zachowań, ale jak tylko zobaczył buźkę Bilusia to od razu buziaczek się roześmiała a ogonek latał do okoła. ________________ Pozdr.Violonczela Quote
JustynaJK Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 taka tu cisza,chyba wszyscy wyjechali na weekend,a ja jutro do pracy :( Quote
Violonczela Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='JustynaJK']taka tu cisza,chyba wszyscy wyjechali na weekend,a ja jutro do pracy :([/quote] Jak to jutro do pracy? Przecież jutro trzeba sypać kwiatki :wink: Powiedz że nie możesz bo jesteś niezbędna na procesji, że ksiądz wywiesza na dzielnicy listę osób nieuczestniczących w procesji itp. Ja mam aż cztery dni wolnego i zamierzam baaardzo odpoczywać a jak się uda to na łonie natury z moimi panienkami z włóczki :lol: ________________ Pozdr.Violonczela Quote
Alfa1 Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='Violonczela']Prawda, że to słodka para[/quote] Pewno że słodka :loveu: Quote
Sonya-Nero Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 [quote name='Violonczela']Prawda, że to słodka para :wink: Maficzek w czasie całej podróży do Gosi był poważny, spokojny. Bez specjalnych wylewnych zachowań, ale jak tylko zobaczył buźkę Bilusia to od razu buziaczek się roześmiała a ogonek latał do okoła. ________________ Pozdr.Violonczela[/quote] bo we dwójkę zawsze raźniej :D :D :D Pewnie że słodka para 8) :thumbs: Quote
BiBi Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Trzeba przyznać, ze do siebie pasują :D Ciekawe czy Bill taki zaspany zawsze, czy tylko na tych fotkach :wink: :D Quote
Alutka Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 :iloveyou: On nie zaspany tylko pogrążył się w marzeniach o najbliższej cieczce. :eviltong: :D dobrego nigdy za wiele Quote
JustynaJK Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 życzę wszystkim udanego weekendu,ja zbieram się właśnie do pracy! Quote
Sonya-Nero Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 No to życzę miłej pracy :D pozostalym - miłego i długiego weekendu :wink: :D A ja dzisiaj z pewnego niedźwiedzia o imieniu Tatiana będę wycinać... pudla :wink: 8) Quote
.ania Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Miłego i ciepłego wekeendu :Fade-col: oraz [b]100 LAT[/b] dla wszystkich MAM :Rose: Quote
Alfa1 Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 [quote name='JustynaJK']życzę wszystkim udanego weekendu,ja zbieram się właśnie do pracy![/quote] Tak to już jest,żeby jedni mogli wypoczywać-drudzy muszą pracować. Przyjemnego wypoczynku,oraz słonecznej pogody :beerchug: Quote
Sonya-Nero Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 [img]http://manu.dogomania.pl/emot/hot.gif[/img] ...ostatecznie na I Krajową Wystawę Pudli są zgłoszone [size=6] [b]64[/b] [/size] pudle :D Odkąd sięgnę pamięcią, a więc od września 1996 roku nigdy nie było tylu pudli na jednej wystawie :thumbs: Quote
góral Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Dokładnie tyle samo było na miedzynarodowej we Wrocławiu 1994 :wink: czyżby po 11 latach nastąpił koniec regresu polskich pudli :question: Quote
Sonya-Nero Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Całkiem możliwe, bo nawet doś sporo jest zgłoszonych "bejbików', szczeniaków i młodzieży :D ... choć nie wszyscy zdecydowali się pokazać swoje skarby :wink: :D Quote
Sonya-Nero Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 A taki aprikotowy skarb znalazłam kilka tygodni temu w internecie BALSONS VANESSA [img]http://www.balson.se/foton/VanKassel1.jpg[/img] chciałabym zobaczyć tę sunie na żywo, na zdjęciu... cudo :wink: :D :iloveyou: Quote
góral Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 nooo fajna morelka :wink: [img]http://www.poodles-in-scandinavia.com/images/results_balsons_wanessa.jpg[/img] Quote
Sonya-Nero Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 coś mi się wydaje, że Severnaya Roza zostanie zdetronizowana :wink: mam nadzieję, że będzie to cudo w Tulln Quote
Recommended Posts