Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gratuluję wszystkim PUDELS-om ostatnich sukcesów :klacz: :klacz: :klacz: i życzę następnych.

Mam dwa pytanka:
1. Czym najlepiej podtuczyć psa? Ten mój rudzielec przyprawia mnie o :wallbash: :stupid: :pissed: Gdyby nie futro byłby to szkielet obciągnięty skórą.

2. Czy ktoś ma przecieki z Leszna o której wystawiają się pudle?

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czym podtuczyć psa :hmmmm: :question:
Też bym chciała wiedzieć jak podtuczyć pudelsa z pieprzem pod ogonem czyli Pol'kę :lol:
Je dużo, ale co z tego, jak to wszystko spali.
Próbujemy jednak i na śniadanko dostaje biszkopciki polane 30 lub 36% śmietanką, od czasu do czasu z dodatkiem surowego żółtka...,a to uwielbia... :eating: odpukać sraczki po tym nie ma...

Nie mam żadnych przecieków odnośnie pudli w Lesznie :(

Posted

Tak?? A ja myślałam że to już w ten weekend. No to w takim razie będziemy trzymać kciuki za tych co się będą wystawiali w ten weekend :D Do 4 czerwca pewnie wrócę, chociaż kto wie...
Irena, moje psy rewelacyjnie się tuczą na kaszy kukurydzianej, mięcho, warzywa i kasza kukurydzianka. Chociaż ostatnio Violonczela chciała utuczyć tak Suszka i nie wyszło, ale lepiej niech sama powie.

Posted

Suszek ma nadal talie osy. Bardzo dba o to aby sędziowie mogli dokładnie zbadać jej anatomię. Natomiast ja dalej walczę nad utuczeniem Suszka. Na razie próbujemy jednego sposobu :wink: i oczywiście kluseczki kaszki kukurydziane. Jeszcze muszę spróbować biszkopciki ze śmietanką mniam :eating:

Posted

Wkleję Wam zdjęcia Gośki. Na tych zdjęciach jest Maficzka ze swoją miłością od pierwszego wejrzenia czyli Bilusiem

[img]http://www.album.com.pl/yW7209Iwlokjh/133754.jpg[/img]

[img]http://www.album.com.pl/yW7209Iwlokjh/133755.jpg[/img]

Posted

Prawda, że to słodka para :wink:
Maficzek w czasie całej podróży do Gosi był poważny, spokojny. Bez specjalnych wylewnych zachowań, ale jak tylko zobaczył buźkę Bilusia to od razu buziaczek się roześmiała a ogonek latał do okoła.

Posted

[quote name='JustynaJK']taka tu cisza,chyba wszyscy wyjechali na weekend,a ja jutro do pracy :([/quote]

Jak to jutro do pracy? Przecież jutro trzeba sypać kwiatki :wink: Powiedz że nie możesz bo jesteś niezbędna na procesji, że ksiądz wywiesza na dzielnicy listę osób nieuczestniczących w procesji itp. Ja mam aż cztery dni wolnego i zamierzam baaardzo odpoczywać a jak się uda to na łonie natury z moimi panienkami z włóczki :lol:

Posted

[quote name='Violonczela']Prawda, że to słodka para :wink:
Maficzek w czasie całej podróży do Gosi był poważny, spokojny. Bez specjalnych wylewnych zachowań, ale jak tylko zobaczył buźkę Bilusia to od razu buziaczek się roześmiała a ogonek latał do okoła.

bo we dwójkę zawsze raźniej :D :D :D
Pewnie że słodka para 8) :thumbs:

Posted

[quote name='JustynaJK']życzę wszystkim udanego weekendu,ja zbieram się właśnie do pracy![/quote]

Tak to już jest,żeby jedni mogli wypoczywać-drudzy muszą pracować.
Przyjemnego wypoczynku,oraz słonecznej pogody :beerchug:

Posted

[img]http://manu.dogomania.pl/emot/hot.gif[/img]

...ostatecznie na I Krajową Wystawę Pudli są zgłoszone
[size=6] [b]64[/b] [/size]
pudle :D

Odkąd sięgnę pamięcią, a więc od września 1996 roku nigdy nie było tylu pudli na jednej wystawie
:thumbs:

Posted

A taki aprikotowy skarb znalazłam kilka tygodni temu w internecie

BALSONS VANESSA

[img]http://www.balson.se/foton/VanKassel1.jpg[/img]

chciałabym zobaczyć tę sunie na żywo, na zdjęciu... cudo :wink: :D
:iloveyou: