Alfa1 Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Mnie ciekawi gdzie ta wystawa się odbyła :hmmmm: 30 nr.startowy :confused: to coś jak klubowa w Czechach lub nasza pierwsza klubowa :question: Quote
Sonya-Nero Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 Niestety nie mam pojęcia gdzie i kiedy była zrobiona ta fotografia, ale na pewno nie w Polsce i nie w Czechach :wink: Mogę tylko szacować w przybliżeniu rok jej zrobienia :wink: Quote
Sonya-Nero Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 Hmmm, hmmm to jest zagadka dla [b]Górala[/b] :wink: :lol: Quote
Sonya-Nero Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 ... a na Alfę1 czeka morelowa zagadka w Bielsku :wink: :lol: Ciekawe czy zgadnie co to za pudel :hmmmm: , ja na szczęście będę wtedy daleko :wink: :scared: Quote
Sonya-Nero Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 Nie, nie :wink: wyszło, wyszło nawet bardzo ładnie :D Jestem pod wrażeniem sierści i kondycji Dalii, w ogóle nie wyglada na te swoje 12 lat :o :D Quote
Frosh Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Koniec świata!!!!! :shake: Rafaela przeziebiona!!!!!!!! Zapalenie górnych dróg oddechowych i ropny katar, nie wiem czy sie od Julki nie zaraziła :roll: Poszłam z nią dzisiaj do weta bo był termin kolejnego szczepienia ale wiedziałam widząc jej ranne kichanie i gilki z nosa, że nic z tego nie bedzie. No i antybiotyk w dupkę i za dwa dni do kontroli (jak sie nie pogorszy ) Chyba jej zaszkodziła kapiel i strzyzenie :wink: Quote
Sonya-Nero Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 Chyba faktycznie jej zaszkodziła kąpiel i strzyżenie :wink: , spryciula :wink: Mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia :D Quote
Violonczela Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Oj bidulka i jeszcze te zastrzyki :cry: Teraz Julke i Rafcię pod pierzynę :wink: Frosh masz zdjęcia po tych wszystkich zabiegach? ______________ Pozdr.Violonczela Quote
Violonczela Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Gdzie macie zdjęcia z Klubówki z Opola? Widziałam dwa czy może coś przeoczyłam? No pochwalcie się tym co macie Quote
Frosh Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Zdjęcia mam tylko czasu nie mam. A moja córka ma alergię na moje siedzenie przy kompie :roll: A zeby to jeszcze wieczorem poszło spać o przyzwoitej porze, ale moje dzieci cdodzą spać około 22 i nie ma na nie siły. O 20 w łózach i nie mogą zasnąć. Nie ma to jak piesek. Po spacerze śpi ładnie, nie awanturuje sie, nie kłóci. Zawsze usmiechniety. :lol: A muszę wam jeszcze powiedzieć, ze Rafa juz nie boi się psów, a wręcz przeciwnie z każdym by sie bawiła. Wczoraj wieczorem stwierdziła, ze bedzie psem stróżującym i szczekała pod drzwiami jak ktoś chodził po klatce. :P Quote
Alfa1 Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='Sonya-Nero']Nie, nie :wink: wyszło, wyszło nawet bardzo ładnie :D Jestem pod wrażeniem sierści i kondycji Dalii, w ogóle nie wyglada na te swoje 12 lat :o :D[/quote] To prawda,gdyby nie jeden brak z przodu ,to jak młoda dziewoja. Quote
góral Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Sonya :o NIestety chyba nie wiem miałem pewien typ, ale coś nie pasuje mi ogon, ja dopiero nadrabiam zaległości w średniakach, a może to Millamarten w młodości :lol: Quote
BiBi Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='Alfa1'][quote name='Sonya-Nero']Nie, nie :wink: wyszło, wyszło nawet bardzo ładnie :D Jestem pod wrażeniem sierści i kondycji Dalii, w ogóle nie wyglada na te swoje 12 lat :o :D[/quote] To prawda,gdyby nie jeden brak z przodu ,to jak młoda dziewoja.[/quote] Już nie mówiąc o tym, że chodzi w nowej fryzurce dumna jak paw :D :D :D Chyba przypadła jej do gustu :wink: :D Quote
BiBi Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [b]Góral[/b] będziesz w środę w związku? Ja przyjdę po numery, więc przyniosę Ci lakier, bo go donieść nie mogę :wink: :oops: Quote
Sonya-Nero Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 [quote name='góral']Sonya :o NIestety chyba nie wiem miałem pewien typ, ale coś nie pasuje mi ogon, ja dopiero nadrabiam zaległości w średniakach, a może to Millamarten w młodości :lol:[/quote] :klacz: , tak to Milamarten Bonaparte z .... :o ogonem Nie uwierzyłabym gdyby nie słowo "martin" w nazwie pliku. Ciekawe co mu się stało z ogonem :hmmmm: , bo to jest jedyne na którym prezentuje taki dłuuugi ogon, potem juz tylko ten żałosny kikutek. Zawsze uważałam, że ten krótki ogon go szpeci :x Quote
Sonya-Nero Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 [quote name='Violonczela']Gdzie macie zdjęcia z Klubówki z Opola? Widziałam dwa czy może coś przeoczyłam? No pochwalcie się tym co macie[/quote] Myśmy wstawiły te co miałyśmy :D Quote
Alfa1 Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Podobno ten pudel ma bardzo gruby ogon u nasady i dlatego nigdy nie jest ogolony,a tu wygląda normalnie :evil: Quote
Sonya-Nero Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 Ale to Marta wymysliła i można to między bajki włożyć :wink: Quote
Sonya-Nero Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 zaglądłam sobie na statystykę zgłoszeń na europejską i... [img]http://manu.dogomania.pl/emot/przeciera_oczy.gif[/img] aktualnie jest zgłoszonych [b]321[/b] pudli [img]http://manu.dogomania.pl/emot/rog.gif[/img] dużych 68 średnich 101 miniaturowych 101 toy 51 rekordy :wink: pudel duży biały: 9 psów w klasie championów pudel średni czarny: 9 psów w klasie młodzieży pudel miniaturowy srebrny: 7 psów w klasie otwartej pudel miniaturowy czarny: 7 suk w klasie młodzieży pudel toy: 9 psów w klasie championów, 8 suk w klasie młodzieży :D Quote
góral Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 a Zubę chyba przyjeli, bo pojawiła się nowa championka i ubyło pieniędzy na koncie :wink: Quote
Recommended Posts