Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mnie ciekawi gdzie ta wystawa się odbyła :hmmmm: 30 nr.startowy :confused: to coś jak klubowa w Czechach lub nasza pierwsza klubowa :question:

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nie mam pojęcia gdzie i kiedy była zrobiona ta fotografia, ale na pewno nie w Polsce i nie w Czechach :wink:
Mogę tylko szacować w przybliżeniu rok jej zrobienia :wink:

Posted

Koniec świata!!!!! :shake:
Rafaela przeziebiona!!!!!!!! Zapalenie górnych dróg oddechowych i ropny katar, nie wiem czy sie od Julki nie zaraziła :roll:

Poszłam z nią dzisiaj do weta bo był termin kolejnego szczepienia ale wiedziałam widząc jej ranne kichanie i gilki z nosa, że nic z tego nie bedzie. No i antybiotyk w dupkę i za dwa dni do kontroli (jak sie nie pogorszy )

Chyba jej zaszkodziła kapiel i strzyzenie :wink:

Posted

Zdjęcia mam tylko czasu nie mam. A moja córka ma alergię na moje siedzenie przy kompie :roll:

A zeby to jeszcze wieczorem poszło spać o przyzwoitej porze, ale moje dzieci cdodzą spać około 22 i nie ma na nie siły. O 20 w łózach i nie mogą zasnąć. Nie ma to jak piesek. Po spacerze śpi ładnie, nie awanturuje sie, nie kłóci. Zawsze usmiechniety. :lol:

A muszę wam jeszcze powiedzieć, ze Rafa juz nie boi się psów, a wręcz przeciwnie z każdym by sie bawiła. Wczoraj wieczorem stwierdziła, ze bedzie psem stróżującym i szczekała pod drzwiami jak ktoś chodził po klatce. :P

Posted

[quote name='Sonya-Nero']Nie, nie :wink: wyszło, wyszło nawet bardzo ładnie :D
Jestem pod wrażeniem sierści i kondycji Dalii, w ogóle nie wyglada na te swoje 12 lat :o :D[/quote]

To prawda,gdyby nie jeden brak z przodu ,to jak młoda dziewoja.

Posted

Sonya
:o NIestety chyba nie wiem miałem pewien typ, ale coś nie pasuje mi ogon, ja dopiero nadrabiam zaległości w średniakach, a może to Millamarten w młodości :lol:

Posted

[quote name='Alfa1'][quote name='Sonya-Nero']Nie, nie :wink: wyszło, wyszło nawet bardzo ładnie :D
Jestem pod wrażeniem sierści i kondycji Dalii, w ogóle nie wyglada na te swoje 12 lat :o :D[/quote]

To prawda,gdyby nie jeden brak z przodu ,to jak młoda dziewoja.[/quote]

Już nie mówiąc o tym, że chodzi w nowej fryzurce dumna jak paw :D :D :D Chyba przypadła jej do gustu :wink: :D

Posted

[b]Góral[/b] będziesz w środę w związku? Ja przyjdę po numery, więc przyniosę Ci lakier, bo go donieść nie mogę :wink: :oops:

Posted

[quote name='góral']Sonya
:o NIestety chyba nie wiem miałem pewien typ, ale coś nie pasuje mi ogon, ja dopiero nadrabiam zaległości w średniakach, a może to Millamarten w młodości :lol:[/quote]

:klacz: , tak to Milamarten Bonaparte z .... :o ogonem
Nie uwierzyłabym gdyby nie słowo "martin" w nazwie pliku.
Ciekawe co mu się stało z ogonem :hmmmm: , bo to jest jedyne na którym prezentuje taki dłuuugi ogon, potem juz tylko ten żałosny kikutek.
Zawsze uważałam, że ten krótki ogon go szpeci :x

Posted

[quote name='Violonczela']Gdzie macie zdjęcia z Klubówki z Opola?
Widziałam dwa czy może coś przeoczyłam?
No pochwalcie się tym co macie[/quote]

Myśmy wstawiły te co miałyśmy :D

Posted

zaglądłam sobie na statystykę zgłoszeń na europejską i...

[img]http://manu.dogomania.pl/emot/przeciera_oczy.gif[/img]

aktualnie jest zgłoszonych [b]321[/b] pudli
[img]http://manu.dogomania.pl/emot/rog.gif[/img]
dużych 68
średnich 101
miniaturowych 101
toy 51

rekordy :wink:
pudel duży biały: 9 psów w klasie championów
pudel średni czarny: 9 psów w klasie młodzieży
pudel miniaturowy srebrny: 7 psów w klasie otwartej
pudel miniaturowy czarny: 7 suk w klasie młodzieży