Violonczela Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Sonya :buzi: dzięki za wstawienie zdjęć Maficzka. Sama nie zdążyłam ani wstawić ani podziękować Gośce za zdjęcia :oops: ______________________ Pozdrawiam Violonczela [url]www.lindeza.webpark.pl[/url] Quote
Karka Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Świetna sesja zdjęciowa rodzeństwa "P" [img]http://manu.dogomania.pl/emot/brawa.gif[/img]od razu widać jak bardzo są ze sobą zżyte i lubią razem spędzać czas [img]http://manu.dogomania.pl/emot/danse1.gif[/img] Quote
Ki-wi Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 [quote]Kuknęłam na licznik i jestem pod wrażeniem, w ciągu ostatniej godziny zaglądnęło tu ponad 100 osób [/quote] Ha no bo czytami,czytamy...ale sie nie odzywami. Chociaz jak juz sie odezwalam to od razu sie o cos zapytam..OK??? Ogladalam wczoraj na animal planet przewodnik po rasach psow..bylo o pudlach..no i wlasnie wymieniali trzy pudle(duze,srednie i mini),mowili tez o toy,ale cos wspominali jeszcze o jakiejs odmanie :-? (i teraz nie wiem czy tez wystawowej czy nie),ale bardzo malutkiej...wiecie moze cos o tym??? [quote]Czyż nie jestem piękny? [/quote] Jestes :D piekny i to bardzo :ylsuper: Quote
Santy Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Dziękujemy za gratulacje. Po długim weekendzie jesteśmy zmęczeni,ale bardzo,bardzo szczęśliwi. :B-fly: :B-fly: :B-fly: Quote
Santy Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 [quote name='aneta']A ja mam pytanie - czy ktos wie co dostała w Łodzi suczka SALI Borsucza Zagroda i jak wyglądała ??? Ważne i pilne :roll:[/quote] Dostała ocenę bardzo dobrą. Quote
aneta Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 [quote]Ogladalam wczoraj na animal planet przewodnik po rasach psow..bylo o pudlach..no i wlasnie wymieniali trzy pudle(duze,srednie i mini),mowili tez o toy,ale cos wspominali jeszcze o jakiejs odmanie (i teraz nie wiem czy tez wystawowej czy nie),ale bardzo malutkiej...wiecie moze cos o tym??? [/quote] Prawdopodobnie o "tea cup" :x straszne arachidła, nie zdolne prawie do zycia zminiaturyzowane psiaczki ... Quote
aneta Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Dzięki Santy :D Ale też nie zapowiadała się ładnie ... Quote
anushka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 ślicczne fotki pudelków czarnych,a te kolorowe to ochydne według mnie :x :x to powinno być normlanie zakazane :o :o :o :x Quote
Ki-wi Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Aneta masz racje to o te mi chodzilo,nie moglam zapamietac :oops: tej nazwy. Czy te pudle da uznane przez FCI :roll: ??? Czy wiecie cos na ich temat?Jesli tak to moze cos powiecie?? :wink: Pozdrawiam Ki-wi i Dandy Quote
aneta Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [quote]Czy te pudle da uznane przez FCI ??? [/quote] Nie , nie są i mam nadzieję, że nie będą. Ta odmiana jest chyba tylko w USA, ale nie wiem czy jest uznana przez AKC, raczej nie. Quote
Bubi Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Witam.Kilka dni bez dogomanii i przegapiłam 300 strone to chyba rekord na forum :thumbs: Zdjęcia są super te z psami i z żyrandolem i te kolorowe pudelki :o .Mam pytanie -znalazłam jeszcze jednego dużego białego pudla -BUFFO RAMBO KING od Anny Wazówny ma 9,5 roku czy ktoś go zna? ciekawe co to za pies. Quote
aneta Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Nawet było ich trochę więcej: miot ur. 02.05.95 a na ringu były: Ch BARTEK LAUFER od Anny Wazówny BOB BENGO KLIPPS od Anny Wazówny Ch., Zw, Zw.Mł BETA BARBI od Anny Wazówny Ch BUFFO RAMBO KING od Anny Wazówny Zw.Mł CZAKI RINGO BIAŁY od Anny Wazówny i jeszcze Ch. BIS UFO od Anny Wazówny w rękach Słowaka który często przyjeżdżał na wystawy do Polski ojciec Int. Ch,. DELTA WE LOVE TO FLY Dacun’s matka Ch. CHEJKI Maks Quote
aneta Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Lata 90-te to jeszcze duże białe rodzeństwo: 24.12.92 ALEXANDER’S FACE Flash of Lighting - pies A SNOW WONDER Flash of Lighting - suka oraz 01.03.91 KMOTR ŁOTR Merkambertaner (z tego miotu były szczenieta czarne , srebrne i 1 ten biały, krycie czarnej suki białym psem) Quote
Bubi Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Wielkie dzięki .Całkiem spora gromadka , może dadzą namowić się na wystawy ? Będzie nas więcej Quote
velvia Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Czy zmiejszyła się Twoja "gromadka" Bubi? Koniecznie się pochwal.Byłam w Łodzi III miejsce w klasie szczeniąt czarna pudlica Black Beautiful Lady Niger Astrum z Polskiej Hodowli to bardzo miłe zwłaszcza że był to debiut. :laola: Quote
Bubi Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Wiadomość dla Wielbicielek Ashi -tej dużej, będzie mieszkać w Czechach razem ze swoją babcią ,ale będzie często nas odwiedzać :turn-l: :D Quote
Bubi Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Tylko jeden dzień udawała ,że tęskni .Szybko zaprzyjażniła się z 3dużymi,2 średnimi pudlami, 1yorkiem i z 1kotem .Niezła gromadka :scramble: Quote
aneta Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Bubi, wszystkie wymienione psy to już właściwie stare zwierzęta i wątpię czy któreś z nich trafi jeszcze na wystawy... Quote
Bubi Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Właściciel Buffo twierdzi że jego pies ma 9,5 roku to w weteranach może być Quote
Gośka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Odebrałam sobie wczoraj biuletyn i jest napisane, że na klubowej pudli będzie zakaz lakierowania, dobrze doczytałam? Quote
góral Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Kmotr Merkambertaner był po biały ojcu i srebrnej matce. W miocie 14.III.1991 r urodziło się 5 szt dwie białe martwe suczki, jeden srebrnawy KUM TITUM i jeden biały KMOTR ŁOTR , a ich siostra- jedyna czarna w miocie to KUMA FATIMA Merkambertaner Matka miotu była srebrna KUMA Merkambertaner , której kolor faktycznie powstał na bazie białej i czarnej linii. Oczywiście to srebro było takie jakie miał pies u Russa w agility ciemny grafit z przebłyskiem brazu Ojcem miotu był BARBA BACHUS Mango a w katalogach z lat 90-tych dwa białe psy były nawet równocześnie wystawiane (jeden w jednej klasie drugi w drugiej) SOPOT ale nie tylko One sa z Gdyni jeden z nich chyba niedawno skończył żywot. Quote
góral Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [quote name='Gośka']Odebrałam sobie wczoraj biuletyn i jest napisane, że na klubowej pudli będzie zakaz lakierowania, dobrze doczytałam?[/quote] dobrze się doczytałaś Quote
Recommended Posts