Alfa1 Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Witaj [b]Iris[/b] :hand: ,rodzinka pudlarzy nam się powiększa,oby tak dalej :klacz: Quote
góral Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 WOW widziłyście jaka odmiana.... :o [img]http://www.planetpoodle.de/Results/images/Scherfede_01.jpg[/img] Quote
Karka Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 [quote name='góral']WOW widziłyście jaka odmiana.... :o [img]http://www.planetpoodle.de/Results/images/Scherfede_01.jpg[/img][/quote] Sama jest pod wrażeniem 8) Quote
Sonya-Nero Posted April 19, 2005 Author Posted April 19, 2005 [quote name='góral']Na jakim zgłoszeniu możesz mi to objaśnić po polsku :D[/quote] Druku zgloszenia psa na wystawę masz do zaznaczenia w jaki sposób płacisz. Quote
Sonya-Nero Posted April 19, 2005 Author Posted April 19, 2005 Tę fryzurę prezentowała już w Berlinie :wink: :D , pisałąm o tym :roll: Quote
Sonya-Nero Posted April 19, 2005 Author Posted April 19, 2005 [b]Frosh[/b]... ale może przynajmniej Rafa będzie spokojnie spała :baby: Quote
góral Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 [quote name='Sonya-Nero']Tę fryzurę prezentowała już w Berlinie :wink: :D , pisałąm o tym :roll:[/quote] ale rzeczywistośc przerosła moje wyobrażenia :wink: Quote
Sonya-Nero Posted April 19, 2005 Author Posted April 19, 2005 A my miałyśmy okazję widzieć ją jak się wściekała o brak miejsca przy ringu i jak skrzeczała :roll: , tzn. wrzeszczała na jedną z Niemek :o , to był dopiero szoooook... :lol: Quote
Alfa1 Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Ja jej w pierwszej chwili nie poznałam bo zmieniła kolor włosów i zawsze widziałam ją w sukni :roll: Quote
BiBi Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Widocznie jej się patyczki połamały albo zgubiły i teraz musi nosić rozwiany włos :wink: Quote
Iris Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Witajcie Magda i Szelma Zgadza sie Iris jest siostrą Penelopy a Szelma została ciocią. Jak już pewnie wiesz to jedna czarnula jest we Wrocławiu,a druga 16.04. poleciała do Denver.Suczki naprawdę klasa szkoda , że tylko 2. Quote
.ania Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 [quote name='Iris']Witajcie Magda i Szelma Zgadza sie Iris jest siostrą Penelopy a Szelma została ciocią. Jak już pewnie wiesz to jedna czarnula jest we Wrocławiu,a druga 16.04. poleciała do Denver.Suczki naprawdę klasa szkoda , że tylko 2.[/quote] Hmm... :hmmmm: ciocią chyba nie bo mają tego samego tatusia ;) ale starszą przyrodnią siostrą :D Tak wszystko już wiem, dziewczyną naprawdę świetnie się trafiło, no i polskie pudle zaczynają podbijac świat za oceanem :terazpol: :D Quote
.ania Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 [quote name='góral']WOW widziłyście jaka odmiana.... :o [img]http://www.planetpoodle.de/Results/images/Scherfede_01.jpg[/img][/quote] Niestety nie wiem co to za pies i kim jest jego właścicielka (albo ta Pani co go wystawia), więc jakbyście mogli przybliżyc mi troszkę bo się nie orientuję :roll: Quote
Alutka Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 :smilecol: Ja myślę. że na to pytanie może tylko odpowiedzieć nasza " chodząca encyklopedia " czyli Góral. Nie wiecie gdzie Go wymiotło ? :niewiem: :D dobrego nigdy za wiele Quote
BiBi Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Tu nie chodzi o psa, tylko o kobietę, która go wystawia :D Frau Karin Hoffmann ma jedną z największych chyba w Niemczech hodowli pudli "le Papillon". Słynie z tego, ze na wystawę przyjeżdża z całym stadem :wink: i jeśli pudle są wystawiane na więcej niż jednym ringu, to goni od jednego do drugiego. Ona chyba ma najlepszy czas na 100 metrów :wink: :D A odmiana dotyczy jej fryzury. Do niedawna robiła się na chinkę, bo chodziła we włosach z patykami :D a teraz nastąpiła przemiana w anielicę :wink: Quote
.ania Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 [quote name='BiBi']Tu nie chodzi o psa, tylko o kobietę, która go wystawia :D Frau Karin Hoffmann ma jedną z największych chyba w Niemczech hodowli pudli "le Papillon". Słynie z tego, ze na wystawę przyjeżdża z całym stadem :wink: i jeśli pudle są wystawiane na więcej niż jednym ringu, to goni od jednego do drugiego. Ona chyba ma najlepszy czas na 100 metrów :wink: :D A odmiana dotyczy jej fryzury. Do niedawna robiła się na chinkę, bo chodziła we włosach z patykami :D a teraz nastąpiła przemiana w anielicę :wink:[/quote] [b]Bibi[/b] bardzo dziękuję :D Quote
Alutka Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 :agrue: No my w Polsce też mamy taką sprinterkę Wszędzie jej pełno a psy wystawia prawie w każdej grupie. :eviltong: CHyba też taka słynna nie tylko w Polsce . :D Dobrego nigdy za wiele Quote
Sonya-Nero Posted April 20, 2005 Author Posted April 20, 2005 A ja dodam, że Frau Hoffmann zyskała sobie w Polsce ksywkę "babajaga" i przez pewien czas była handlerką polskiego pudla. Quote
góral Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Ja tylko nie zapomnę jak kiedyś udało mi się z nią wygrać, moje szczęście nie trwało jedank zbyt długo, bo już po kilku chwilach dostała boba z psem :-? Quote
cAROL Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Babajaga jako anielica-niezle.Ciekawe co bedzie dalej? :smhair2: Quote
BiBi Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 A teraz troszkę fotek dziewczynek "S" :D :D :D [img]http://img260.echo.cx/img260/9472/gogo200405023a6ur.jpg[/img] :D [img]http://img260.echo.cx/img260/4403/gogo200405004a8zn.jpg[/img] :D :D :D Quote
Recommended Posts