Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bubi'][img]http://www.quanepoodle.webpark.pl/FUNPHOTOS_files/image012.jpg[/img][/quote]

Bardzo mi się podobało to zdjęcie :D
Wyglądałyście odlotowo :thumbs:

A ja się cieszę, bo Tatiana przestała się wreszcie kołtunić... mamy dorosły włos :multi: , po raz pierwszy pod gumkami nie było niespodzianek
:wink:

Posted

[b]Bubi[/b] czy mogłabyś napisać parę zdań na temat jednej z Twoich suń - SABINE AMI-RA? Jestem ciekawa jaka jest na tle swoich sióstr.
A z tymi zdjęcimi to nic tylko wygrywać konkurs na fotografię roku np na planetpoodle :thumbs:

Posted

[b]Bubi[/b]
Była wczoraj u mnie córka hodowczyni od której mamy Rafę. Mówiła, że dzwoniła do nich ostatnio jakas kobieta z Wrocławia z pytaniem o pudla. Dowiedziałą się, że oni nie mają juz duzych szczeniąt a poza tym były czarnea jej zalezy na białym dużym ale nie wiem jaka płeć. Z tego co Gosia mi opowiadała to podała namiary na twoja hododwlę. Babka ponoć jest zapaloną wystawiaczką i nie boi sie pielęgnacji chyba zna sie na pudlach. Ciekawam ja czy sie odezwała do Ciebie. Moze coś z tego wyjdzie.
Pozdrawiam i :thumbs:

A Twoje lalaeczki chyba dzisiaj kończą 5 miesiecy wiec to dla nich:
5 x :tort: :tort: :tort: :tort: :tort:

Posted

Gratulacje dla [b]Olle[/b] i chłopaków za ukończone championaty :D :D i dodatkowo dla wujaszka Marco za III BIG w Grudziądzu :kciuki: :D

Posted

:BIG: Życzenia urodzinowe dla białych warszwianek i dla poznańskich
pięcioraczków Olle,które urodziły się dokładnie w tym samym czasie 17 XI
Jaki zbieg okoliczności tu 5 i tam 5,tyle tylko ,że w toyach 4 chłopaków i tylko 1 dziewczynka.
Gratulacje dla tatuśka od córeczek za ukończenie CH.PL.teraz czekamy na ukończenie I.CH. :kciuki:

Posted

JAKI STRASZNY ???
Nie wiem o co tu chodzi piesk jak pies kochany,piękne i przywiązany niezmiernie do człowieka nia ma chyba takiej rasy która przywiązała by się bardziej do człowieka niz pudel.
Ja równiez mam pudelkę i to nie jedną. KOCHANE PSY !!!

[b]CHANEL[/b]
[img]http://img144.echo.cx/img144/4513/00023222oa.th.jpg[/img]

Posted

[quote name='Irena&pudle']A ile Tatiana ma miesięcy?
Pytam bo z jednej strony czeszę a z drugiej robią się kołtuny - kiedy to się skończy :roll: ?[/quote]

Tatiana za 3 dni kończy 2 lata, a kołtuniła się prawie rok, dała mi niezłą szkołę i znięchęciła do wystawiania przez pewien czas :roll: :wink:

Niestety częste czesanie i częsta kąpiel i oczywiście odpowiednie preparaty ułatwiajace rozczesanie sierści to podstawa przeżycia tego okresu :wink:
Oczywiście zdarzało mi się o tym zapominać :oops: , ale jest takie przysłowie... szewc bez butów chodzi :oops: :lol:

Posted

Ja myślę że odpowiednie środki nie są potrzebne aby zachęcić kogoś do czesania psiaka. :( Ja nie uzywam jakiś tam drogich i extra środków poniewaz sierść oudla nie jest wcale cięzka do utrzymania wystarczy czesanie !!! :D

Posted

GRATULACJE dla wszystkich urodzinowych solenizantów białych, czarnych i brązowego :D :new-bday: :BIG: :new-bday:

GRATULACJE kolejnych championów Micky i Marco
... oby dalej tak dobrze szło
:terazpol: :laola:

Posted

[quote name='Ewelinaa']JAKI STRASZNY ???
Nie wiem o co tu chodzi piesk jak pies kochany

[b]CHANEL[/b]
[img]http://img144.echo.cx/img144/4513/00023222oa.th.jpg[/img][/quote]

Kto straszny :question:

Posted

Witaj Ewelinaa :D

A nie znasz takie przysłowia
nie taki diabeł straszny jak go malują :question:
:wink:
:hmmmm: Tak się składa Ewelinaa, że odmiany kolorystyczne pudla mają różne struktury sierści wymagające różnych sposobów pielęgnacji, jednemu pudlowi wystarczy tylko czesanie a inne wymagają dodatkowo magicznych środków do kąpieli, odżywiania, zabezpieczania, itp....

Posted

[quote name='Alfa1'][quote name='Ewelinaa']JAKI STRASZNY ???
Nie wiem o co tu chodzi piesk jak pies kochany

[b]CHANEL[/b]
[img]http://img144.echo.cx/img144/4513/00023222oa.th.jpg[/img][/quote]

Kto straszny :question:[/quote]

Dokładnie o to mi chodzi heheeh :D

Witam jeste tu nowa tak więc jeszcze nie wdrązona w temat :D:D:D wybaczcie

Posted

Bo chodziło mi o to że wiele razy słyszałam min. cytuję " O to te głupie psy pudle" a ja mając i będąc właściielką pudeków jestem innego zdania zresztą jak każdy posiadacz tego pięknego psiaka. Myślę że pudle to doskonały kompan nie tylko zabaw ale także i wierny przyjaciel !!!