Bubi Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 I to jest potwierdzenie tego ,że pudel to pies z którym można się świetnie bawić i do tego jest taki mądry :bluepaw: Quote
Bubi Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 [img]http://www.quanepoodle.webpark.pl/FUNPHOTOS_files/image018.jpg[/img] Quote
Bubi Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Podziwiają polskie morze i koty biegające na trawniku :kociak: Quote
Sonya-Nero Posted April 16, 2005 Author Posted April 16, 2005 [quote name='Bubi'][img]http://www.quanepoodle.webpark.pl/FUNPHOTOS_files/image012.jpg[/img][/quote] Bardzo mi się podobało to zdjęcie :D Wyglądałyście odlotowo :thumbs: A ja się cieszę, bo Tatiana przestała się wreszcie kołtunić... mamy dorosły włos :multi: , po raz pierwszy pod gumkami nie było niespodzianek :wink: Quote
IraKa Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 A ile Tatiana ma miesięcy? Pytam bo z jednej strony czeszę a z drugiej robią się kołtuny - kiedy to się skończy :roll: ? Quote
IraKa Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 [b]Bubi[/b] czy mogłabyś napisać parę zdań na temat jednej z Twoich suń - SABINE AMI-RA? Jestem ciekawa jaka jest na tle swoich sióstr. A z tymi zdjęcimi to nic tylko wygrywać konkurs na fotografię roku np na planetpoodle :thumbs: Quote
Frosh Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 [b]Irena&Pudle[/b] Dzwoniłam do ciebie wczoraj ale powiedziano mi ze cie nie ma. Jak bedziesz miała chwile to dzwoń. Quote
Frosh Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 [b]Bubi[/b] Była wczoraj u mnie córka hodowczyni od której mamy Rafę. Mówiła, że dzwoniła do nich ostatnio jakas kobieta z Wrocławia z pytaniem o pudla. Dowiedziałą się, że oni nie mają juz duzych szczeniąt a poza tym były czarnea jej zalezy na białym dużym ale nie wiem jaka płeć. Z tego co Gosia mi opowiadała to podała namiary na twoja hododwlę. Babka ponoć jest zapaloną wystawiaczką i nie boi sie pielęgnacji chyba zna sie na pudlach. Ciekawam ja czy sie odezwała do Ciebie. Moze coś z tego wyjdzie. Pozdrawiam i :thumbs: A Twoje lalaeczki chyba dzisiaj kończą 5 miesiecy wiec to dla nich: 5 x :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: Quote
.ania Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 Ale ten czas szyblo leci... to ja się dołączam do życzeń :D :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: Quote
BiBi Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 Gratulacje dla [b]Olle[/b] i chłopaków za ukończone championaty :D :D i dodatkowo dla wujaszka Marco za III BIG w Grudziądzu :kciuki: :D Quote
Alfa1 Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 :BIG: Życzenia urodzinowe dla białych warszwianek i dla poznańskich pięcioraczków Olle,które urodziły się dokładnie w tym samym czasie 17 XI Jaki zbieg okoliczności tu 5 i tam 5,tyle tylko ,że w toyach 4 chłopaków i tylko 1 dziewczynka. Gratulacje dla tatuśka od córeczek za ukończenie CH.PL.teraz czekamy na ukończenie I.CH. :kciuki: Quote
Ewelinaa Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 JAKI STRASZNY ??? Nie wiem o co tu chodzi piesk jak pies kochany,piękne i przywiązany niezmiernie do człowieka nia ma chyba takiej rasy która przywiązała by się bardziej do człowieka niz pudel. Ja równiez mam pudelkę i to nie jedną. KOCHANE PSY !!! [b]CHANEL[/b] [img]http://img144.echo.cx/img144/4513/00023222oa.th.jpg[/img] Quote
Sonya-Nero Posted April 17, 2005 Author Posted April 17, 2005 [quote name='Irena&pudle']A ile Tatiana ma miesięcy? Pytam bo z jednej strony czeszę a z drugiej robią się kołtuny - kiedy to się skończy :roll: ?[/quote] Tatiana za 3 dni kończy 2 lata, a kołtuniła się prawie rok, dała mi niezłą szkołę i znięchęciła do wystawiania przez pewien czas :roll: :wink: Niestety częste czesanie i częsta kąpiel i oczywiście odpowiednie preparaty ułatwiajace rozczesanie sierści to podstawa przeżycia tego okresu :wink: Oczywiście zdarzało mi się o tym zapominać :oops: , ale jest takie przysłowie... szewc bez butów chodzi :oops: :lol: Quote
Ewelinaa Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 Ja myślę że odpowiednie środki nie są potrzebne aby zachęcić kogoś do czesania psiaka. :( Ja nie uzywam jakiś tam drogich i extra środków poniewaz sierść oudla nie jest wcale cięzka do utrzymania wystarczy czesanie !!! :D Quote
Sonya-Nero Posted April 17, 2005 Author Posted April 17, 2005 GRATULACJE dla wszystkich urodzinowych solenizantów białych, czarnych i brązowego :D :new-bday: :BIG: :new-bday: GRATULACJE kolejnych championów Micky i Marco ... oby dalej tak dobrze szło :terazpol: :laola: Quote
Alfa1 Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 [quote name='Ewelinaa']JAKI STRASZNY ??? Nie wiem o co tu chodzi piesk jak pies kochany [b]CHANEL[/b] [img]http://img144.echo.cx/img144/4513/00023222oa.th.jpg[/img][/quote] Kto straszny :question: Quote
Sonya-Nero Posted April 17, 2005 Author Posted April 17, 2005 Witaj Ewelinaa :D A nie znasz takie przysłowia nie taki diabeł straszny jak go malują :question: :wink: :hmmmm: Tak się składa Ewelinaa, że odmiany kolorystyczne pudla mają różne struktury sierści wymagające różnych sposobów pielęgnacji, jednemu pudlowi wystarczy tylko czesanie a inne wymagają dodatkowo magicznych środków do kąpieli, odżywiania, zabezpieczania, itp.... Quote
Ewelinaa Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 [quote name='Alfa1'][quote name='Ewelinaa']JAKI STRASZNY ??? Nie wiem o co tu chodzi piesk jak pies kochany [b]CHANEL[/b] [img]http://img144.echo.cx/img144/4513/00023222oa.th.jpg[/img][/quote] Kto straszny :question:[/quote] Dokładnie o to mi chodzi heheeh :D Witam jeste tu nowa tak więc jeszcze nie wdrązona w temat :D:D:D wybaczcie Quote
Sonya-Nero Posted April 17, 2005 Author Posted April 17, 2005 A na czym polega to wdrążenie :question: Quote
Ewelinaa Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 Bo chodziło mi o to że wiele razy słyszałam min. cytuję " O to te głupie psy pudle" a ja mając i będąc właściielką pudeków jestem innego zdania zresztą jak każdy posiadacz tego pięknego psiaka. Myślę że pudle to doskonały kompan nie tylko zabaw ale także i wierny przyjaciel !!! Quote
Ewelinaa Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 [quote name='Frosh']Witam Ewelinę :hand:[/quote] Witam witam :D :D :D Quote
Recommended Posts