Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich .Widze ża wiele zmian i nowości.Spóznione gratulacje dla zwycięzców i całuski dla nowo narodzonych. Ostatni tydzień spedziłam na kąpaniu szczeniaków,bo przyjechała dobra Dusza z Czech i pięknie je ostrzygła .bardzo dziękuje Dziewczyny za polecanie mojej hodowli na innych stronach.

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na zdjęciu jest ta duża , też maja ulubienica ma 51cm.wazy15kilo tylko się nie smiejcie że taka solidna :grins: ,ale i pozostałe niewiele mniejsze.

Posted

[quote name='Bubi']na zdjęciu jest ta duża , też maja ulubienica ma 51cm.wazy15kilo tylko się nie smiejcie że taka solidna :grins: ,ale i pozostałe niewiele mniejsze.[/quote]

No, no, to fatycznie dziewczyny rosną jak na drożdżach :D

Posted

Szkoda że fanki tak daleko :wink: Problemy z Rafą przypomniały mi o obowiązkach pokazywania świata i dopiero wróciłam ze spaceru .Początkowo piesek był cały sztywny i musiałam wyciągać ją z samochodu ale po namowach poszła dzielnie i nie przeszkadzały jej samochody , a koledzy -psy mile widziane i oglądane.

Posted

Łatwo powiedzieć ,ale jak to zrobić?Wszyscy będą czesać psy a ja :scared: za szczeniakami.A jeszcze jak Góral pisał moje psy są wpisane we wszystkich klasach :shocked!:

Posted

Nie o wygranie chodzi tylko o opanowanie tej małej gromadki :smhair2: , w podróży i w hotelu .Zobaczymy jak będzie :roll: chcę tak czy tak je pokazać może znajdą się dobrzy ludzie i je kupią :dog:

Posted

Już chcecie potwierdzenie na Euro? ja dopiero się zgłosiłam. Dostałam potwierdzenie na Opole ,nie wiecie o której sa sędziowane pudle w sobotę?