Melisa89 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ja jutro wyjeżdżam wiec i tak nie będę miała neta. Jak przyjadę to akurat będą nowe fotki :) Quote
łapeczek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 oooooo to wtedy pewnie beda ;] ja jutro w nocyy wyjezdzam tzn juz bedzie czwrtek i wroce krotko przed wrzesniem ;p Quote
Melisa89 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 No ja też jutro na noc wyjeżdżam, a wracam 31 :) Quote
łapeczek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 aaaaaaaa to fajnie a gdzie sie wybierasz ??? Quote
łapeczek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 aaa no tylko my do Kolobrzegu ale niestety bez psiaka ;[ Quote
Majlu$ Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Helloł. niestety mój aparat uległ małemu uszkodzeniu:placz: (tak na prawdę nie wiem co sie stało:eviltong:) ale postaram się zwinąć bratu telefon i moze coś się uda zrobić:razz: a o Majlo mogę powiedzieć, ze uwielbia gryźć i żyć:eviltong: a najbardziej lubi swojego gumowego kurczaczka:cool1: i niezbyt lubi sie męczyć:eviltong: dlatego jak ciocia jedzie z synkiem na spacer Majlo zamiast iść obok na smyczy siedzi pod wózkiem:lol: (cwaniaczek) pozdroffka:p Quote
łapeczek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 ooo heyooo ;] heheh cwaniaczek cwaniaczek ;] hehe oj nie wiem czy Krystek ci tak da telefon ;p Quote
Majlu$ Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Majlo to jednak jest inny pies niż wszystkie...:razz: czy widział ktos kiedyś ściągającego pranie szczeniaka?:-o no to ja wam powiem ze nie wierzyłam:shake:, że są takie... a jednak:eviltong:... Majlo jest tego przykładem:lol: Quote
łapeczek Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 o.kurcze ;o chcial jednym slowem pomoc swojej panci w pracach domowych i akurat zabral sie za sciaganie prania;p Quote
Recommended Posts