Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GameBoy napisał(a):
nieee, no co Ty
wiesniaka do Emilki?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

haaa. ale by go moja zolzunia ruda wsciekla pogonila! wredne to nawet mamusié gryzie a na psy ma alergié :diabloti:- chodzi w kagancu na spacery (maly piékny spanielek :roll:). chétnie zamienié já na wiesniaczka od GB!

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z tym pogonieniem to nie bylabym taka pewna :cool3:
ale wiesniak nie jest na zadne wymiany, coprawda lekko zdemolowal mi dom ale juz jest grzeczny, nabiera sie i probuje zabic kociczka
musze mu zrobic wyroznione allegro ale to po 26 - czekamy na wyplate :evil_lol::oops:

Posted

zulugula napisał(a):
GB a może tymczasowicza dołączysz do przesyłki ;) Taki gratis :evil_lol:

Zulugula, ryby tez kocham, narobilas mi apetytu tym pstrágiem hehe. Gdzie Ty mieszkasz bo moze podjadé ze szczecina po pstrága w migdalach z bazarku :p bédé od 31 sierpnia, jakby co :razz:

Posted

emilia2280 napisał(a):
Zulugula, ryby tez kocham, narobilas mi apetytu tym pstrágiem hehe. Gdzie Ty mieszkasz bo moze podjadé ze szczecina po pstrága w migdalach z bazarku :p bédé od 31 sierpnia, jakby co :razz:

zulugula jest z Wawy:evil_lol:

Posted

zulugula napisał(a):
Zapraszam. Możemy zorganizować małe spotkanko :razz:

to ja wpadne z majonezowcem :eviltong::eviltong::eviltong: zreszta moze da sie u mnie na dzialce, zalezy jaka pogoda bedzie :cool3:

Posted

ale numer, ja latam do Warszawy- czasami w sprawie psów zresztá. wlasnie pod koniec wrzesnia próbujé namówic méza zeby mnie znowu puscil!

takze bójcie sié ciotki- bo to wcale nie jest nierealne!

Posted

ja tam sie nie boje - uprzedzam tylko, ze u mnie jest miliard psow i trzy koty
bo ja np na taki zlot dogomaniakow chetnie bym pojechala ale tam srednia wieku jest 17 lat ....

Posted

GameBoy napisał(a):
bo ja np na taki zlot dogomaniakow chetnie bym pojechala ale tam srednia wieku jest 17 lat ....

a ty pewnie masz ze 20 i wielkie mi to rzeczy :evil_lol:

Posted

a u mnie tylko po jednym. Za to mój dzieciak nadrabia za całą sforę :eviltong:

Gdy wychodzę z psem/psami na spacer i zabieram młodego, psy grzeczne łagodne, a ten biega za nimi i obszczekuje ludzi. Udaje, że też jest futerkowcem :evil_lol: Ludzie się śmieją, że on najbardziej agresywny i trzeba kaganiec mu zakładać ;)

Posted

GameBoy napisał(a):

Ciotka...

Właśnie się na Ciebie obraziłam. Tak się dyskryminuje młodszych ?

Wiesz co...:stop:

Czyli ja nie jestem zaproszona ? :bigcry:

Btw. Podaję przepis na ciasto zwane "majonezowcem"...

- 1 szklanka cukru
- 4 jaja [całe]
- 3/4 szklanki mąki ziemniaczanej
- 1/4 szklanki mąki pszennej
- opakowanie cukru waniliowego
- 2 łyżeczki proszku do pieczenia
- 2 łyżki majonezu

Cukier z jajami zmiksować. Następnie dodać mąkę ziemniaczaną i pszenną. Wymieszać. Dodać cukier waniliowy i proszek do pieczenia. Zmiksować. Na sam koniec dodać majonez.

Piec w temperaturze 180 stopni, przez około 30-40 min.

Życzę powodzenia i smacznego ! :p

Posted

zulugula napisał(a):
a u mnie tylko po jednym. Za to mój dzieciak nadrabia za całą sforę :eviltong:

Gdy wychodzę z psem/psami na spacer i zabieram młodego, psy grzeczne łagodne, a ten biega za nimi i obszczekuje ludzi. Udaje, że też jest futerkowcem :evil_lol: Ludzie się śmieją, że on najbardziej agresywny i trzeba kaganiec mu zakładać ;)

jak śpi wygląda całkiem niewinnie :lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
Zuzka ja tylko marze o kilku osobach w MOIM :evil_lol: wieku, reszcie nie odmawiam prawa wstepu no co Ty.... :evil_lol:

to ja się też wpraszam pełnoletność osiągnęłam baaaaaaaaaaaaardzo dawno temu:roll:a co z tym pstrągiem w migdałach mogę prosić o przepis na pw,majonezowca już odpisałam:evil_lol:

Posted

Pani przyejzdża jutro, raczej przed południem.

Ostatnie chwile z Maliną, ostatnie karmienie. Dziś był ostatni 10-kilometrowy spacer...

:placz:

Jest mi bardzo trudno, czuję, że bardzo zranię Malinkę oddając ją komuś innemu. Ona oddała mi już swoje serce. To ja widziałam jak z kupki strachu zrobił się wspaniały, posłuszny i kochający pies...:-(

Czuję się jakbym oddawała swoje, własne dziecko...:-(