emilia2280 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 GameBoy napisał(a):nieee, no co Ty wiesniaka do Emilki?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: haaa. ale by go moja zolzunia ruda wsciekla pogonila! wredne to nawet mamusié gryzie a na psy ma alergié :diabloti:- chodzi w kagancu na spacery (maly piékny spanielek :roll:). chétnie zamienié já na wiesniaczka od GB! Quote
GameBoy Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 z tym pogonieniem to nie bylabym taka pewna :cool3: ale wiesniak nie jest na zadne wymiany, coprawda lekko zdemolowal mi dom ale juz jest grzeczny, nabiera sie i probuje zabic kociczka musze mu zrobic wyroznione allegro ale to po 26 - czekamy na wyplate :evil_lol::oops: Quote
zulugula Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 A tymczasem takie cosik znalazłam: http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=36721&id_kat=13 Martyna może Nuka ma szansę... Quote
emilia2280 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 zulugula napisał(a):GB a może tymczasowicza dołączysz do przesyłki ;) Taki gratis :evil_lol: Zulugula, ryby tez kocham, narobilas mi apetytu tym pstrágiem hehe. Gdzie Ty mieszkasz bo moze podjadé ze szczecina po pstrága w migdalach z bazarku :p bédé od 31 sierpnia, jakby co :razz: Quote
GameBoy Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 emilia2280 napisał(a):Zulugula, ryby tez kocham, narobilas mi apetytu tym pstrágiem hehe. Gdzie Ty mieszkasz bo moze podjadé ze szczecina po pstrága w migdalach z bazarku :p bédé od 31 sierpnia, jakby co :razz: zulugula jest z Wawy:evil_lol: Quote
zulugula Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Zapraszam. Możemy zorganizować małe spotkanko :razz: Quote
GameBoy Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 zulugula napisał(a):Zapraszam. Możemy zorganizować małe spotkanko :razz: to ja wpadne z majonezowcem :eviltong::eviltong::eviltong: zreszta moze da sie u mnie na dzialce, zalezy jaka pogoda bedzie :cool3: Quote
emilia2280 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 ale numer, ja latam do Warszawy- czasami w sprawie psów zresztá. wlasnie pod koniec wrzesnia próbujé namówic méza zeby mnie znowu puscil! takze bójcie sié ciotki- bo to wcale nie jest nierealne! Quote
GameBoy Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 ja tam sie nie boje - uprzedzam tylko, ze u mnie jest miliard psow i trzy koty bo ja np na taki zlot dogomaniakow chetnie bym pojechala ale tam srednia wieku jest 17 lat .... Quote
MartynaP Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 GameBoy napisał(a):ja tam sie nie boje - uprzedzam tylko, ze u mnie jest miliard psow i trzy koty bo ja np na taki zlot dogomaniakow chetnie bym pojechala ale tam srednia wieku jest 17 lat .... a ty pewnie masz ze 20 i wielkie mi to rzeczy :evil_lol: Quote
zulugula Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 a u mnie tylko po jednym. Za to mój dzieciak nadrabia za całą sforę :eviltong: Gdy wychodzę z psem/psami na spacer i zabieram młodego, psy grzeczne łagodne, a ten biega za nimi i obszczekuje ludzi. Udaje, że też jest futerkowcem :evil_lol: Ludzie się śmieją, że on najbardziej agresywny i trzeba kaganiec mu zakładać ;) Quote
ZUZANNA11 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 GameBoy napisał(a):ja tam sie nie boje - uprzedzam tylko, ze u mnie jest miliard psow i trzy koty bo ja np na taki zlot dogomaniakow chetnie bym pojechala ale tam srednia wieku jest 17 lat .... Ciotka... Właśnie się na Ciebie obraziłam. Tak się dyskryminuje młodszych ? Wiesz co...:stop: Czyli ja nie jestem zaproszona ? :bigcry: Btw. Podaję przepis na ciasto zwane "majonezowcem"... - 1 szklanka cukru - 4 jaja [całe] - 3/4 szklanki mąki ziemniaczanej - 1/4 szklanki mąki pszennej - opakowanie cukru waniliowego - 2 łyżeczki proszku do pieczenia - 2 łyżki majonezu Cukier z jajami zmiksować. Następnie dodać mąkę ziemniaczaną i pszenną. Wymieszać. Dodać cukier waniliowy i proszek do pieczenia. Zmiksować. Na sam koniec dodać majonez. Piec w temperaturze 180 stopni, przez około 30-40 min. Życzę powodzenia i smacznego ! :p Quote
zulugula Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 No ładnie... Chyba muszę moderatora wezwać. Niech zrobi porządek z tym kącikiem gospodyń ;) Quote
ZUZANNA11 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Prawda, mały offik nam się zrobił. ;) Quote
GameBoy Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Zuzka ja tylko marze o kilku osobach w MOIM :evil_lol: wieku, reszcie nie odmawiam prawa wstepu no co Ty.... :evil_lol: Quote
MartynaP Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 zulugula napisał(a):a u mnie tylko po jednym. Za to mój dzieciak nadrabia za całą sforę :eviltong: Gdy wychodzę z psem/psami na spacer i zabieram młodego, psy grzeczne łagodne, a ten biega za nimi i obszczekuje ludzi. Udaje, że też jest futerkowcem :evil_lol: Ludzie się śmieją, że on najbardziej agresywny i trzeba kaganiec mu zakładać ;) jak śpi wygląda całkiem niewinnie :lol: Quote
jagienka42 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 GameBoy napisał(a):Zuzka ja tylko marze o kilku osobach w MOIM :evil_lol: wieku, reszcie nie odmawiam prawa wstepu no co Ty.... :evil_lol: to ja się też wpraszam pełnoletność osiągnęłam baaaaaaaaaaaaardzo dawno temu:roll:a co z tym pstrągiem w migdałach mogę prosić o przepis na pw,majonezowca już odpisałam:evil_lol: Quote
ZUZANNA11 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Na tego pstrąga też mam ochotę, choć wiekszą smykałkę mam do robienia ciast. :evil_lol: Quote
zulugula Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Koniecznie krakersy ;) Czasami dawałam dynię zamiast płatków migdałów. Z migdałami lepsze... Łatwizna. Quote
ZUZANNA11 Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Pani przyejzdża jutro, raczej przed południem. Ostatnie chwile z Maliną, ostatnie karmienie. Dziś był ostatni 10-kilometrowy spacer... :placz: :placz: :placz: Jest mi bardzo trudno, czuję, że bardzo zranię Malinkę oddając ją komuś innemu. Ona oddała mi już swoje serce. To ja widziałam jak z kupki strachu zrobił się wspaniały, posłuszny i kochający pies...:-( Czuję się jakbym oddawała swoje, własne dziecko...:-( Quote
GameBoy Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Zuzia pomoglas Malinie, jej dzieciom uratowalas zycie, nie smuc sie ciesz sie, ze sunia bedzie miala kochajacy domek a Ty bedziesz mogla pomoc nastepnej bidzie Quote
zulugula Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 No proszę... zamiast się cieszyć, to dziewczyna popłakała się z udanego finału :calus: Quote
zulugula Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Pewnie majonezowiec już się robi w piekarniku... Zuzia daj znać, jak tylko Malina wyruszy w trasę do nowego życia. Quote
Recommended Posts