Sweet Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 [quote name='deer_1987']Dzieki ze myslalas o mnie :D[/quote] Nie ma za co:) [quote name='Bartiśkowa_']O to suuper to czekam :loveu:[/quote] No dam niedługo jeszcze jakieś może tam będą chociaż wątpię bo w niedziele były a jeszcze z soboty nie skończyłam dawać... [quote name='łapeczek']hejo hejooo ;];][/quote] Hejo:D Quote
pycia Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Witamy serdecznie w ten zimny niedzielny wieczór i pozdrawiamy cieplutko:smile: Quote
Sweet Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 [quote name='pycia']Witamy serdecznie w ten zimny niedzielny wieczór i pozdrawiamy cieplutko:smile:[/quote] Witamy:) A no zimny zimny... My również pozdrawiamy:) [quote name='Foxowa']Heejo :loveu:[/quote] Hejo:D:D Quote
Bartiśkowa_ Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Czesc :loveu: Jak ci w szkole idzie ? Quote
Sweet Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']Czesc :loveu: Jak ci w szkole idzie ?[/quote] hej:) a w szkole tak se... nie ma sie specjalnie czym chwalić...:shake: a tobie?? [quote name='Foxowa']Co tam śledzie? XD[/quote] A dobrze żyjemy:eviltong::evil_lol: a wy baranki??:razz: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='Sweet']hej:) a w szkole tak se... nie ma sie specjalnie czym chwalić...:shake: a tobie??[/quote] U mnie tak se mam narazie 1 jedynke z matmy dziwna pania mamy :shake: ale za to wychowawca na medal :multi: Quote
Foxowa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 A czas leci i ogólnie jakoś tak... Jutro szkoła :O Quote
Sweet Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 [quote name='C&B']Cześć ty intruzie :loveu:[/quote] Hej intruzie 2:P [quote name='Bartiśkowa_']U mnie tak se mam narazie 1 jedynke z matmy dziwna pania mamy :shake: ale za to wychowawca na medal :multi:[/quote] no to widze ze nie tylko u mnie nie specjalnie dobrze... Tez mam 1 jednyke na razie ale z fizy bo zdania dom nie rozumiałam:eviltong: i moze z histy ze spr bedzie bo nie wiem czy na 2 udało mi sie napisac:shake: [quote name='Foxowa']A czas leci i ogólnie jakoś tak... Jutro szkoła :O[/quote] eh... no niestety....:-( Quote
Foxowa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Ja chce jeszcze tydzień wolnego! XD Bo to jest ZUE żeby na 8 iść i to na WF na pierwszej... xd Quote
Sweet Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 [quote name='Foxowa']Ja chce jeszcze tydzień wolnego! XD Bo to jest ZUE żeby na 8 iść i to na WF na pierwszej... xd[/quote] Ja tez:razz: haha:evil_lol: ja an 8.55 i dwie rele:D potem wok z... **** :eviltong: potem chemia;) i Po:evil_lol: [quote name='C&B']Jkai ja tam intruz, ja tutejsza :diabloti:[/quote] Ty intruz w mojej galeryji:evil_lol::diabloti: Quote
C&B Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 To, że czasme mnie tu nie ma przez dłuzszy czas to nie znaczy, że intruz... :placz: Quote
Sweet Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 [quote name='C&B']To, że czasme mnie tu nie ma przez dłuzszy czas to nie znaczy, że intruz... :placz:[/quote] Oj no przepraszam:glaszcze::calus::calus: Wybacz mi:placz: Nie jesteś intruzem;) Quote
C&B Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Ja ci wybaczam, ale nie wiem jak moje delikatne i zranione serduszko.. :placz: :evil_lol: Quote
Sweet Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 [quote name='C&B']Ja ci wybaczam, ale nie wiem jak moje delikatne i zranione serduszko.. :placz: :evil_lol:[/quote] Eh może jakoś mi wybaczy:placz: ;) Coś specjalnie dla twojego serduszka: [IMG]http://img121.imageshack.us/img121/7599/p1230803.jpg[/IMG] Quote
C&B Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Jeden to za mało... serduszko jest niepocieszone ... Quote
Sweet Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 [quote name='C&B']Jeden to za mało... serduszko jest niepocieszone ...[/quote] Eh dzisiaj albo jutro bardziej je pociesze :p [quote name='deer_1987']Za malo zdjec :P[/quote] Więcej będzie po szkole albo jutro bo dzisiaj mam trochę nauki i nie wiem czy zdążę po wgrywać...:roll: Quote
taxelina Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='Sweet'] Więcej będzie po szkole albo jutro bo dzisiaj mam trochę nauki i nie wiem czy zdążę po wgrywać...:roll:[/quote] Okej to poczekam i rozumiem. Sama sie cos nie czulam dobrze to zostalam w domu na wszelki wypadek - przynajmniej dzis, zobaczymy jak jutro Quote
Recommended Posts