Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sweet']Hej wam;)
co u was??[/quote]
padnieta po szkole i pracy.. siedze trocje na dogo a zaraz uciekam szykowac sie na jutro bo znow przed klasa bedziemy opowiadac o roznych rzeczach.

Posted

[quote name='deer_1987']padnieta po szkole i pracy.. siedze trocje na dogo a zaraz uciekam szykowac sie na jutro bo znow przed klasa bedziemy opowiadac o roznych rzeczach.[/quote]

heh:) a o czym opowiadacie??
ja mam jeszcze pełno rzeczy do zrobienia i jeszcze wyspac się trzeba:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Sweet']heh:) a o czym opowiadacie??
ja mam jeszcze pełno rzeczy do zrobienia i jeszcze wyspac się trzeba:evil_lol::evil_lol:[/quote]
tym razem akurat dostalismt materialy o tym zawodzie na ktorego sie uczymy i mamy troche opowiedziec o tym co przeczyalismy

Posted

[quote name='deer_1987']tym razem akurat dostalismt materialy o tym zawodzie na ktorego sie uczymy i mamy troche opowiedziec o tym co przeczyalismy[/quote]

aa:)
a jakiego zawodu sie uczysz??:cool3:

Posted

[quote name='Sweet']aa:)
a jakiego zawodu sie uczysz??:cool3:[/quote]
personligt assistant

z jakiegos bloga cos o tym po pl
[url]http://szalet-miejski.blog.onet.pl/Pare-slow-o-pracy-jako-personl,2,ID382595602,n[/url]

Posted

[quote name='deer_1987']personligt assistant

z jakiegos bloga cos o tym po pl
[url=http://szalet-miejski.blog.onet.pl/Pare-slow-o-pracy-jako-personl,2,ID382595602,n]Pare slow o pracy jako personlig assistent (asystent osobisty) z usmiechem na koniec :-) - Lady in black czyli strange kind of woman - Onet.pl Blog[/url][/quote]

aaa:):)
fajnie;D

Posted

Gwarantuja prace po skonczeniu kursu ale zobaczymy jak to bedzie i gdzie sie trafi, do kgoo, na ile godzin (trzeba jakos dopasowac z kims do opieki nad psami jak nie mogado pracy isc ze mna) no i czy dzien czy na noc bo roznie bywa z tym

Posted

[quote name='deer_1987']Gwarantuja prace po skonczeniu kursu ale zobaczymy jak to bedzie i gdzie sie trafi, do kgoo, na ile godzin (trzeba jakos dopasowac z kims do opieki nad psami jak nie mogado pracy isc ze mna) no i czy dzien czy na noc bo roznie bywa z tym[/quote]

No ale ogólnie praca fajna:):)

[quote name='łapeczek']łoo a ja wpadam w trakcie rozmowy poprzeszkadzam troszke nie ladnie !!![/quote]

hehe:D spoko:)
wpadaj:)

Posted

[quote name='deer_1987']zobaczymy jak to wyjdzie. fajnie wlasnie wyjsc z pracy i wiedziec ze sie komus pomoglo, zobilo ze mial mily dzien ;)[/quote]

No;) właśnie to chyba najfajniejsze z tego:)

Posted

[quote name='Sweet']No;) właśnie to chyba najfajniejsze z tego:)[/quote]
Ja kiedys chcialam isc w strne pomocy dla zwierzat ale to trudne. moze kiedys takie przedszkole dla psow uda sie otworzyc gdzie psy ida jak ludzie do pracy. to dosc popularne jest ale trzeba miec kursy - drogie i sama placisz - skonczone.

Posted

[quote name='łapeczek']mmm..no pewno ze bede wpadac ;p[/quote]

to fajnie:D

[quote name='deer_1987']Ja kiedys chcialam isc w strne pomocy dla zwierzat ale to trudne. moze kiedys takie przedszkole dla psow uda sie otworzyc gdzie psy ida jak ludzie do pracy. to dosc popularne jest ale trzeba miec kursy - drogie i sama placisz - skonczone.[/quote]

aaaa;) ale ludziom pomagać tez fajnie;)

Wróciłam ze szkoły niedawno:evil_lol::evil_lol: ogólnie było by spoko gdyby mi autobus nie uciekł ale ok:eviltong::eviltong: w każdym razie dotarłam do domu:)
Musze jeszcze odrobić lekcje...
Ogólnie wreszcie w tej szkole zaczynam powoli coś pojmować:evil_lol: Najgorzej z fizą w sumie ale już tez powoli mój mózg zaczyna pracować:cool3: Wiec nie jest najgorzej:)
Musze jeszcze dzienniczek na jutro zrobić bo pani wymaga:evil_lol: z ponumerowanymi kartkami:eviltong: ale to chyba najlepsze z tego co mam zrobić;)
No i ogólnie będę wieczorem bo trzeba się na matme trochę nauczyć i na inne przedmioty bo już zaczynają pytać:eviltong: z histy pewnie jutro będzie test diagnostyczny wiec ogólnie będzie porażka:evil_lol: dla damy rade;)
To do wieczorka;)

Posted

[quote name='łapeczek']jak po szkole?[/quote]

a wyżej trochę napisałam:eviltong::eviltong:
A ogólnie to jeszcze muszę się zaraz pouczyć na matme tych wszystkich dziwnych rzeczy co mamy teraz:eviltong: i na historie sobie powtórzyć bo może pytać pan... i jeszcze z niemca...
eh...
A jak u ciebie??

Posted

[quote name='deer_1987']Ja mialam sie pouczyc ale padlam zmeczona obok tz i zasnelismy..[/quote]

eh.. tez miałam się uczyć i nie mogę się za to zabrać... ale muszę się jakoś przestawić na naukę....:roll:

Posted

[quote name='Sweet']eh.. tez miałam się uczyć i nie mogę się za to zabrać... ale muszę się jakoś przestawić na naukę....:roll:[/quote]
mimo ze chodze 3 tydzien to nie jest latwo przestawic sie w tryb szkoly..

Posted

[quote name='deer_1987']mimo ze chodze 3 tydzien to nie jest latwo przestawic sie w tryb szkoly..[/quote]

eh... a mi dopiero tydzień minął wczoraj...:roll:
Po za tym nie mówiłam wam jeszcze jaka się głupia przy tej mojej klasie czuje normalnie że nie wiem:shake: Wszyscy tacy jacyś są mądrzy a ja nie:eviltong: ale może jeszcze się poprawie:eviltong:

Posted

[quote name='Sweet']eh... a mi dopiero tydzień minął wczoraj...:roll:
Po za tym nie mówiłam wam jeszcze jaka się głupia przy tej mojej klasie czuje normalnie że nie wiem:shake: Wszyscy tacy jacyś są mądrzy a ja nie:eviltong: ale może jeszcze się poprawie:eviltong:[/quote]
to pewnie tylko takie pierwsze wrazenie :P

Posted

[quote name='deer_1987']to pewnie tylko takie pierwsze wrazenie :P[/quote]

Nie wiem może:eviltong: ale i tak są mądrzy:evil_lol:
Po za tym noga mnie dzisiaj boli bo mi coś w udzie na wf strzeliło jakaś żyłka czy coś... eh...:roll: