Sweet Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='Izabela124.']O klasową miłością tu zapachniało :lol:[/quote] Od razu miłością:evil_lol::eviltong: nie wiadomo czy cos z tego bedzie w ogóle:evil_lol: [quote name='deer_1987']Eh ale z Ciebie [IMG]http://gry.onet.pl/_i/glowna/leniwiec_d.jpg[/IMG] Leniwiec :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote] ale jaki ładny leniwiec:cool3: [quote name='Martunia']Aaa o to chodzi :D Spokojnie, zasnęłam bez trudu, dzięki wcześniejszym wstawaniem do szkoły :eviltong: Ok to będę czekała na inf :diabloti: :D[/quote] Nom:D to dobrze;) ja tez zasnęłam bardzo szybko:eviltong::eviltong: Dam ci znać ale nie wiem czy jesteś na gg:roll: Quote
Sweet Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='***Paulina***']Cześć Ada:bye:[/quote] Hej Paulina:lol: Quote
olekg89 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Adusia!!!!! 8 zlot jest już organizowany i zapisy trwają ,a miejsc coraz mniej!!A co to by był za zlot bez Aduni Quote
Sweet Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='olekg89']Adusia!!!!! 8 zlot jest już organizowany i zapisy trwają ,a miejsc coraz mniej!!A co to by był za zlot bez Aduni[/quote] Bardzo fajny:D wiem że cie cieszysz ze mnie nie będzie:eviltong::eviltong: Quote
Sweet Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='olekg89']Nie rób nam tegooo!!!![/quote] No niestety zrobię:eviltong: Quote
halgre Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [url]http://gry.onet.pl/_i/glowna/leniwiec_d.jpg[/url] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
łapeczek Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 czesc skarpetka przyszlam sobie do ciebie :) A Bonowej juz nie kocham :P Quote
Sweet Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='halgre58'][URL]http://gry.onet.pl/_i/glowna/leniwiec_d.jpg[/URL] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] co się smiejesz fajny jest:evil_lol::evil_lol: [quote name='łapeczek']czesc skarpetka przyszlam sobie do ciebie :) A Bonowej juz nie kocham :P[/quote] hej Ania;D A mnie kochasz??:razz::razz: Quote
łapeczek Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 tak ciebie tak :) i innych tyz ale Bonowa wydziedziczam juz i nic nie dostanie po mojej smierci Quote
Sweet Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='łapeczek']tak ciebie tak :) i innych tyz ale Bonowa wydziedziczam juz i nic nie dostanie po mojej smierci[/quote] to sie ciesze:lol::loveu: A co ona ci takiego zrobiła?? Quote
łapeczek Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Grzecznie ja zaprosilam do mojej galerii na zdjecia a ona NIE ... Quote
Sweet Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='łapeczek']Grzecznie ja zaprosilam do mojej galerii na zdjecia a ona NIE ...[/quote] Jak ona tak mogła w ogóle... [quote name='C&B']Hejka :loveu:[/quote] Hejka;):loveu: Quote
łapeczek Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 no nie wiem wlasnie jak mogla mnie odmowic ....dlatego juz tam nie bede pisac ;/<foch> Quote
Sweet Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='łapeczek']no nie wiem wlasnie jak mogla mnie odmowic ....dlatego juz tam nie bede pisac ;/<foch>[/quote] No właśnie nie wiem jak mogła... No nie dziwie ci się że się fochłaś i nie będziesz tam pisać tez bym tak zrobiła... Quote
Tepes Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='Sweet']No właśnie nie wiem jak mogła... No nie dziwie ci się że się fochłaś i nie będziesz tam pisać tez bym tak zrobiła...[/quote] [COLOR=Blue]eee lol?:lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]eee lol?:lol:[/COLOR][/quote] :eviltong::eviltong: no co?:eviltong::evil_lol: Quote
Sweet Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 [quote name='bianka19']Siemano wam :loveu::loveu:[/quote] hej wam;);) Quote
taxelina Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [B][SIZE=6]Sa chetni na ciasteczka? zapraszam do mnie!!! [/SIZE][/B] Quote
Karolina. Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Hej :p Jutro do szkoły, ratunkuuu!!! :placz: Quote
Sweet Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Hej :p Jutro do szkoły, ratunkuuu!!! :placz:[/quote] Hej;) Nic mi nie mów:roll: Jeszcze do niedawna chciałam tak bardzo iść do szkoły ale jak pomysle że ten tydzien bedzie taki sam jak poprzedni a nawet gorszy to nie chce iść...:roll: [quote name='deer_1987'][B][SIZE=6]Sa chetni na ciasteczka? zapraszam do mnie!!! [/SIZE][/B][/quote] Wpadniemy:D Quote
Martunia Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 A przecież tak tą szkołę kochałaś.. :eviltong: Quote
Recommended Posts