Tepes Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [COLOR=Blue]mosz Twojego Parkinsona [IMG]http://i587.photobucket.com/albums/ss312/Hollywood_678/Banner/twilight53-300x300-1.jpg[/IMG] :roflt::roflt::roflt: [/COLOR] Quote
Sweet Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]mosz Twojego Parkinsona [IMG]http://i587.photobucket.com/albums/ss312/Hollywood_678/Banner/twilight53-300x300-1.jpg[/IMG] :roflt::roflt::roflt: [/COLOR][/quote] Mi się on nie podoba:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ogólnie uważam że film jest do D:evil_lol: tylko książka mi się podobała:eviltong::eviltong: Fajne:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Hahaha :roflt: Parkinson w całej okazałości :diabloti: Quote
Sweet Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='Martunia']Hahaha :roflt: Parkinson w całej okazałości :diabloti:[/quote] Tak na tym zdjęciu piękniejszy niż normalnie:evil_lol::evil_lol: a minę ma prawie jak gościu od chemii w szkole:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Sweet Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='Martunia']Taaa piękności :diabloti:[/quote] :D wiadomo:D W ogóle to mam zakwasy w nogach i nie mogę chodzić bo mnie wszystko boli:evil_lol::evil_lol: Tak w ogóle to w tak mi się w szkole podoba że mogłabym tam cały czas być:evil_lol::diabloti: Wiem że może to dziwne no ale:eviltong::evil_lol: Quote
Martunia Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Niech zgadnę, ktoś ci się znowu spodobał no nie? :diabloti: Albo P się przepisał do tej szkoły, ooo już widzę jakas szczęśliwa :diabloti: Quote
Sweet Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='Martunia']Niech zgadnę, ktoś ci się znowu spodobał no nie? :diabloti: Albo P się przepisał do tej szkoły, ooo już widzę jakas szczęśliwa :diabloti:[/quote] Ej a ty się nie baw w zgadywanki bo zawsze zgadujesz:evil_lol::eviltong::eviltong::diabloti::diabloti: Jasne i czego jeszcze:eviltong::eviltong::eviltong: to raczej nie wykonalne:eviltong::evil_lol: Quote
Martunia Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Aha, czyli pierwsza opcja jest poprawna :cool3::cool3::cool3: Quote
taxelina Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Sweet']bo coraz mniej czasu na wszystko jest... [/quote] No ja tez nie mam latwo ale staram sie tu byc codziennie :D i jeszcze codzienne foty dac :D Quote
Sweet Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='Martunia']Aha, czyli pierwsza opcja jest poprawna :cool3::cool3::cool3:[/quote] tak:evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: Mówię ci nie zgaduj bo i tak zawsze zgadujesz:evil_lol::eviltong::eviltong: [quote name='deer_1987']No ja tez nie mam latwo ale staram sie tu byc codziennie :D i jeszcze codzienne foty dac :D[/quote] ja jestem codziennie ale fot to mi sie robić nie chce:evil_lol::eviltong: [quote name='Pestka']Hej, zapraszam na fotki do mnie :D[/quote] Hej:) Wpadnę niedługo:) Quote
Martunia Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Za dobrze cię znam :eviltong::eviltong::eviltong: haaa :D A o kogo chodzi :D:D? Z twojej klasy no nie? :cool3: O i jak tam ten Paweł cały :evil_lol::evil_lol:? Quote
taxelina Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Sweet'] ja jestem codziennie ale fot to mi sie robić nie chce:evil_lol::eviltong:[/quote] To nie tak trudno zrobic. wziealm aparat do znajomych i juz mam ponad 400 zdjec :D al to nie tylko psiaki tam sa ;) - w wiekszosci tak ale troche ich corki tez :D mala modelka :D Quote
Sweet Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='Martunia']Za dobrze cię znam :eviltong::eviltong::eviltong: haaa :D A o kogo chodzi :D:D? Z twojej klasy no nie? :cool3: O i jak tam ten Paweł cały :evil_lol::evil_lol:?[/quote] No jak widać:eviltong::eviltong: A z klasy z klasy:razz::cool3: ale publicznie nie powiem o kogo chodzi:eviltong::eviltong: haha:evil_lol: weź nie mów:eviltong: na szczęście się nie odzywa:multi: tylko czasami sie gapi:cool1: ale ogólnie ciesze się ze do mnie nie gada:evil_lol::evil_lol: Może się boi bo widzi z jakimi chłopakami się zadajemy ale to dobrze nawet:lol: [quote name='deer_1987']To nie tak trudno zrobic. wziealm aparat do znajomych i juz mam ponad 400 zdjec :D al to nie tylko psiaki tam sa ;) - w wiekszosci tak ale troche ich corki tez :D mala modelka :D[/quote] No ale lenistwo przeważa:P Nie mam gdzie fot robic za bardzo... jak wychodze z kol to kabika zazwyczaj nie biore ,a na spacer nie chce mi sie brac aparatu:P ale cos dam niedługo;) Quote
Martunia Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Sweet']No jak widać:eviltong::eviltong: A z klasy z klasy:razz::cool3: ale publicznie nie powiem o kogo chodzi:eviltong::eviltong: haha:evil_lol: weź nie mów:eviltong: na szczęście się nie odzywa:multi: tylko czasami sie gapi:cool1: ale ogólnie ciesze się ze do mnie nie gada:evil_lol::evil_lol: Może się boi bo widzi z jakimi chłopakami się zadajemy ale to dobrze nawet:lol:[/QUOTE] A jak ma na imię??? :diabloti: O to widzę, że się odczepił :diabloti: Biedaczyna, a chciał mieć taką fajną koleżankę :diabloti: Quote
Sweet Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='Martunia']A jak ma na imię??? :diabloti: O to widzę, że się odczepił :diabloti: Biedaczyna, a chciał mieć taką fajną koleżankę :diabloti:[/quote] Nie powiem publicznie:eviltong::eviltong::eviltong: No na szczęście:P może to dlatego że ja głównie kręcę się z dziewczynami oraz Patrykiem i Łukaszem wiec jest spoko:) (jak co to żadne z tych dwóch mi sie nie podoba:eviltong:) Quote
Martunia Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 To pisz na gg, nawet jestem dostępna wyjatkowo :D Aha może się was boi :diabloti: Taka klasowa elitka no nie :D:D Quote
Sweet Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='Martunia']To pisz na gg, nawet jestem dostępna wyjatkowo :D Aha może się was boi :diabloti: Taka klasowa elitka no nie :D:D[/quote] Napisze ci jutro bo zaraz lecę:eviltong: chyba że chcesz koniecznie wiedzieć dzisiaj bo ci to nie da spać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ta najlepsi z klasy:evil_lol: My 3 i oni:eviltong::eviltong::eviltong: ale z innymi tez gadamy oczywiscie ale ogólnie to z tymi fajniejszymi tylko:eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Jak to nie da spać? Jest aż tak źle? :diabloti: Aha, no to miałam rację z tą elitką :D Ok, ja też idę ;) Quote
Sweet Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='Martunia']Jak to nie da spać? Jest aż tak źle? :diabloti: Aha, no to miałam rację z tą elitką :D Ok, ja też idę ;)[/quote] Nie nie jest źle:P chodziło mi o to że jeśli ci nie powiem to nie zaśniesz z ciekawości:evil_lol::evil_lol: No tak jakby;) No to jutro cie złapie na gg albo ty mnie to ci opowiem wszystko:) jeśli chcesz oczywiście;) ;* Quote
taxelina Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Sweet'] No ale lenistwo przeważa:P Nie mam gdzie fot robic za bardzo... jak wychodze z kol to kabika zazwyczaj nie biore ,a na spacer nie chce mi sie brac aparatu:P ale cos dam niedługo;)[/quote] Eh ale z Ciebie [IMG]http://gry.onet.pl/_i/glowna/leniwiec_d.jpg[/IMG] Leniwiec :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Izabela124. Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 O klasową miłością tu zapachniało :lol: Quote
Martunia Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Sweet']Nie nie jest źle:P chodziło mi o to że jeśli ci nie powiem to nie zaśniesz z ciekawości:evil_lol::evil_lol: No tak jakby;) No to jutro cie złapie na gg albo ty mnie to ci opowiem wszystko:) jeśli chcesz oczywiście;) ;*[/QUOTE] Aaa o to chodzi :D Spokojnie, zasnęłam bez trudu, dzięki wcześniejszym wstawaniem do szkoły :eviltong: Ok to będę czekała na inf :diabloti: :D Quote
pycia Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Witamy po raz pierwszy:D Śliczny Kabi! Zapraszamy do nas:D Quote
Recommended Posts