Sweet Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='łapeczek']łooo ja wcale nie mam dnia od pierwszej lekcji czyli od 7:10 .... zawsze pozniej[/quote] za dobrze masz:eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='łapeczek']hehe a ja jutro szybko bede w domku koncze o 13:15 wiec kolo 14 bede juz w domku xD a ty skarpetka bedziesz miala misje z pomoca mi z matma :P[/quote] a to masz dobrze;) haha:D dobre dobre:D tyle że ja tłumaczyc nie umiem;( ale spróbowac moge;P Quote
Martunia Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='Sweet']No nie mam... w drugiej klasie bede miec to . ale chyba wok'u nie bedzie :) to dobrze;) a jak klasa?:D a ja własnie chce bo jestem ciekawa jak bedzie:lol:[/QUOTE] Aha no to ja nie wiem, jak będzie u mnie. A klasa jak na razie wydaje się ok ;) Mam nadzieję, że się wszyscy bardziej poznamy. Ja nie chcę lekcji ze względu na późniejszą naukę :cool1: [quote name='Sweet']ale przynajmniej w autobusie zawsze ciepło w tym ścisku:evil_lol::evil_lol: i jeszcze zapachy można ładne poznać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Hmmm widzę, że lubisz takie zapachy :cool3::diabloti: Quote
łapeczek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Tak juz musi byc ze jedni beda spac kiedy drudzy dawno w dordze do szkoly beda xD Quote
Sweet Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='Martunia']Aha no to ja nie wiem, jak będzie u mnie. A klasa jak na razie wydaje się ok ;) Mam nadzieję, że się wszyscy bardziej poznamy. Ja nie chcę lekcji ze względu na późniejszą naukę :cool1: Hmmm widzę, że lubisz takie zapachy :cool3::diabloti:[/quote] To fajnie:):) eh no jesli o to chodzi to ja tez nie chce:evil_lol::evil_lol: Ta uwielbiam:cool1::cool1::eviltong: [quote name='łapeczek']Tak juz musi byc ze jedni beda spac kiedy drudzy dawno w dordze do szkoly beda xD[/quote] No niestety... Ja dzisiaj od jakiś 2h jestem tak śpiąca ze nie wiem i chyba zaraz sie połoze:roll: nie wiem jak jutro wstanę o 6:roll: Quote
łapeczek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 hehe ja tez zawine sie za chwile ...spacerosek z Maksiem i wyrko ;] Quote
Sweet Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='łapeczek']hehe ja tez zawine sie za chwile ...spacerosek z Maksiem i wyrko ;][/quote] a ja nie chce spać tak ze juz całkiem ale bym się zdrzemnęła bo mnie oczy bolą i w ogóle:roll: Quote
łapeczek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 :P:P oj skarpetka do niedzieli czekamy za banerkami;p nie spiesz sie Quote
Sweet Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='łapeczek']:P:P oj skarpetka do niedzieli czekamy za banerkami;p nie spiesz sie[/quote] dziękuję ci bardzo za wyrozumiałość:loveu::loveu::lol: Quote
łapeczek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 ah to tylko ze wzgledu na ta twoja nowa szkole ;p Quote
Sweet Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='łapeczek']ah to tylko ze wzgledu na ta twoja nowa szkole ;p[/quote] dziękuję ci w takim razie jeszcze bardziej:loveu: eh co to jutro będzie:eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ja jestem śpiąca od rana :shake: Jutro obudzę się minimalnie później niż dziś. Quote
Sweet Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='łapeczek']:):) dasz rade :P Ja uciekam papapa[/quote] jakos dam... pap:* [quote name='Martunia']Ja jestem śpiąca od rana :shake: Jutro obudzę się minimalnie później niż dziś.[/quote] ja rano byłam wypoczęta a teraz juz padam:roll: musze wstac najpóźniej z 20 po 6... nie wiem jak tego dokonam:roll: [quote name='Karolina&Lucky']Hej :multi:[/quote] hej:) Quote
Martunia Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 No cóż :( Ja wstaję 6.40. I jeszcze mnie czeka przy wstępie diagoza z ang, super :eviltong: Oby dobrze poszło :( Quote
Sweet Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='Martunia']No cóż :( Ja wstaję 6.40. I jeszcze mnie czeka przy wstępie diagoza z ang, super :eviltong: Oby dobrze poszło :([/quote] ;) eh... ja o 6 bo idę na 7.00 na busa:eviltong::evil_lol: Też mam diagnozę z anglika jutro... tobie pójdzie dobrze bo jesteś dobra z anglika... ja się boje bo nas pani prawie nic nie nauczyła:roll: I w ogóle to chyba dobrze będziemy się czuć w tej klasie:D Już na forum dwóch chłopaków użyło sformowania "niewiasty" "Ładniejsza część klasy" :lol::evil_lol: w cudzysłowach bo to cytaty:eviltong::eviltong: oby tak dalej:evil_lol: Quote
Martunia Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Aha :( E tam, przecież ty miałaś dużo pkt z testu to też wiesz dobrze... Może nie będzie źle ;) Powtórzyłabym sobie coś, ale jakoś nie umiem sięgać po zeszyty, przyzwyczaiłam się do leniuchowania :cool3: Ok, idę, bo jutro nie wstanę :lol: :hand: Quote
Sweet Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='Martunia']Aha :( E tam, przecież ty miałaś dużo pkt z testu to też wiesz dobrze... Może nie będzie źle ;) Powtórzyłabym sobie coś, ale jakoś nie umiem sięgać po zeszyty, przyzwyczaiłam się do leniuchowania :cool3: Ok, idę, bo jutro nie wstanę :lol: :hand:[/quote] ale jaki ten test był prosty:cool1: Ta tez miałam zamiar powtarzać ale zanim się za to zabrałam znikł:eviltong: a w szafce jeszcze zeszyty i książki z gim mam a nie z LO:evil_lol: jutro muszę się zabrać za ich uporządkowanie:):evil_lol: Dobranoc bo ja tez nie wstane o 6:evil_lol: Quote
taxelina Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 A ja spokojnie i cierpliwie czekam na foty :D Quote
Martunia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 No tak, egzamin był łatwy akurat. Dziś pisałam diagnozę z ang i już się boję.. :roll: Tak jak myślałam, nie było łatwo :roll: No ale cóż, najwyżej pójdę do początkowej grupy i będę miała luz :evil_lol: Ja już książki mam rozpakowane ;) I jak tam pierwsze lekcje? Quote
Sweet Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='deer_1987']A ja spokojnie i cierpliwie czekam na foty :D[/quote] Nie wiem kiedy będą... najwcześnienj w tyg jestem w domu przed 15 i to w poniedziełek:eviltong: a tak to nie prędzej niż przed 16/17:evil_lol: [quote name='łapeczek']Hejo ja po szkole a ty ?[/quote] Hejo:) A ja juz tez;) godzinke temu do domu wróciłam:eviltong: [quote name='Martunia']No tak, egzamin był łatwy akurat. Dziś pisałam diagnozę z ang i już się boję.. :roll: Tak jak myślałam, nie było łatwo :roll: No ale cóż, najwyżej pójdę do początkowej grupy i będę miała luz :evil_lol: Ja już książki mam rozpakowane ;) I jak tam pierwsze lekcje?[/quote] no nawet bardzo.... eh.. ty jesteś dobra.. My nie pisaliśmy tej diagnozy bo pani nie mogła znaleźć:evil_lol: po za tym to na angielskim podpadłam pani bo rzuciłam koleżance torebką:evil_lol: i zresztą ona tez podpadła bo się wydarła:evil_lol: na gegrze luzy byly:D fajny gosciu:) z chłopakami se gadałysmy:razz: Z matmy mamy już na wstępie mamy zadanie dom:evil_lol: Pani od Fizyki jest nawiedzona i ale w sumie nawiedzona to jest słabo powiedziane:diabloti::evil_lol: No i ogólnie zostałam z Szymonem jej jakby to powiedziec zaufana osobą z klasy:evil_lol: bo miał sobie jakąś dziewczynę wybrać a żadna inna nie chciała:evil_lol: no cóż nie jestem taka i mu pomogę:eviltong: Ogólnie to sie z chłopakami kilkoma już zgadałyśmy i coś czuje że będzie fajnie:lol::razz: no ogólnie to wrażenia fajne mam:) zobaczymy jak jutro:evil_lol: dwa niemce mnie czekają:roll: ale ogólnie spoko;) a autobusie gadałam z kimś i po za tym miałam niezłe no dobra boskie widoki na kogoś wiec dzień zaliczam do udanych:evil_lol::diabloti: Quote
Martunia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Aha to fajnie :D Ja będę miała jeszcze diagnozę z matmy... :roll: Ooo już zadanie macie? My dzisiaj tylko wstępne lekcje mieliśmy ;) Ojj niemiecki, ja mam rosyjski i się cieszę :eviltong: Też mam fajnych nauczycieli, ale no zależy jaki, i tak wszystkich jeszcze nie poznałam :p Quote
Sweet Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='Martunia']Aha to fajnie :D Ja będę miała jeszcze diagnozę z matmy... :roll: Ooo już zadanie macie? My dzisiaj tylko wstępne lekcje mieliśmy ;) Ojj niemiecki, ja mam rosyjski i się cieszę :eviltong: Też mam fajnych nauczycieli, ale no zależy jaki, i tak wszystkich jeszcze nie poznałam :p[/quote] Nom:) nam pani z matmy nie zrobi powiedziała:lol: No mamy:eviltong: my tez ogólnie omówienie tylko na matmie normalna lekcja:cool1: hehe:P ja wole niemca:P chociaż i jego nie lubie:evil_lol: :) no:) jeszcze dużo nie znamy;) Quote
taxelina Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 No to juz predzej w weekend dasz chyba niz w poniedzialek :P Quote
Recommended Posts