Sweet Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='deer_1987']a jak plan wyglada?[/quote] O tak:);) [IMG]http://img44.imageshack.us/img44/8674/planysi.jpg[/IMG] Quote
Sweet Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='***Paulina***']2 religie pod rząd?:crazyeye:[/quote] a no... mamy duzo przedmiotów po 2 w jeden dzien:eviltong: [quote name='deer_1987']Niektore dni zawalone od 8 do 15..[/quote] no niestety.. ale są tam dzielenia na grupy to licze ze jakos bedzie ze krócej trochę;) Quote
***Paulina*** Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='Sweet']a no... mamy duzo przedmiotów po 2 w jeden dzien:eviltong:[/quote] W sumie to fajnie:roll: chyba Quote
Sweet Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='***Paulina***']W sumie to fajnie:roll: chyba[/quote] no bo mniej sie nosi ksiazek i zeszytów:) Quote
Martunia Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Hej :) No to widzę nie było tak źle ;) Pon masz chyba najlżejszy :D Uuu 8 lekcji x 3 :-( Ja mam codziennie po 7. Quote
Sweet Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='Martunia']Hej :) No to widzę nie było tak źle ;) Pon masz chyba najlżejszy :D Uuu 8 lekcji x 3 :-( Ja mam codziennie po 7.[/quote] Hej:) no nie najgorzej:D a u ciebie??:D no pon najlepszy i na dodatek możliwe ze wtedy chłopacy mają wf to ja bym kończyła o 13.30:lol: a tak ogólnie to myślę ze 1 albo 2 x 8 lekcji będzie bo tam te grupy są... Quote
Martunia Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 O wosu też nie masz, a ja miałam kupić ksiażki i w planie go nie ma :shake: I przedsiębiorczości nie masz :-( Aha ;) No to nie jest źle :D Tylko nie chcę iść jutro na lekcje :evil_lol: Quote
Sweet Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='Martunia']O wosu też nie masz, a ja miałam kupić ksiażki i w planie go nie ma :shake: I przedsiębiorczości nie masz :-( Aha ;) No to nie jest źle :D Tylko nie chcę iść jutro na lekcje :evil_lol:[/quote] No nie mam... w drugiej klasie bede miec to . ale chyba wok'u nie bedzie :) to dobrze;) a jak klasa?:D a ja własnie chce bo jestem ciekawa jak bedzie:lol: Quote
Sweet Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='łapeczek']jutro tyz ide na 8:00 :;];][/quote] :) ja prawie codziennie mam na 8:) kiepsko mi tylko autobus i tramwaj pasuje bo jestem 5 min przed lekcją albo może być 30 min wcześniej wiec tak głupio:cool1: Quote
łapeczek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 no to beznadziejnie ...a ja tylko w srody na 8 :P a tak na 8:50 albo 9:50 albo 10:50 Quote
Sweet Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='łapeczek']no to beznadziejnie ...a ja tylko w srody na 8 :P a tak na 8:50 albo 9:50 albo 10:50[/quote] no;/ o to masz fajnie że tak chodzisz na popołudnia;) tez bym chciała a tu ciągle na rano:cool1: a ile ci zajmuje dojazd do szkoły? Quote
łapeczek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 jakies 25 minutek tramwajkiem a potem 5 busikiem xD Quote
Sweet Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='łapeczek']jakies 25 minutek tramwajkiem a potem 5 busikiem xD[/quote] aaa:) to fajnie;) mi w sumie tez ok 30 min;) Quote
łapeczek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 no nie jest tak zle ;] a zima bedziemy przymarzac do przystankow xD Quote
Sweet Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='łapeczek']no nie jest tak zle ;] a zima bedziemy przymarzac do przystankow xD[/quote] nom;) hehe:eviltong::eviltong: ale przynajmniej w autobusie zawsze ciepło w tym ścisku:evil_lol::evil_lol: i jeszcze zapachy można ładne poznać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
łapeczek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 łoo mnie sie te zapachy nie bardzo podobaja ;/ Quote
Sweet Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='łapeczek']łoo mnie sie te zapachy nie bardzo podobaja ;/[/quote] przecież żartuje sobie:evil_lol::evil_lol: mi tez się nie podobają:eviltong: szczególnie rano jak sie jedzie:eviltong: bo jak sie wraca to mniej ludzi jest już trochę;) Quote
łapeczek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 nooo wtedy to trocha mniej ;pale w moim tramwaju i rano i po poludniuu duzo ludzi Quote
Bartiśkowa_ Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 U mnie w szkole to lekcje o 7;30 sie zaczynają :roll: Ale jutro mam na 8;20 (druga lekcja) :p Quote
Sweet Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='łapeczek']nooo wtedy to trocha mniej ;pale w moim tramwaju i rano i po poludniuu duzo ludzi[/quote] :) no w sumie to zalezy tez dokładnie o której sie wraca ja bede wracac codziennie ok.15-16 wiec nie wiadomo jak bedzie:P hehe:) [quote name='Bartiśkowa_']U mnie w szkole to lekcje o 7;30 sie zaczynają :roll: Ale jutro mam na 8;20 (druga lekcja) :p[/quote] łe.. to wcześnie:roll: Quote
łapeczek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 łooo ja wcale nie mam dnia od pierwszej lekcji czyli od 7:10 .... zawsze pozniej Quote
łapeczek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 hehe a ja jutro szybko bede w domku koncze o 13:15 wiec kolo 14 bede juz w domku xD a ty skarpetka bedziesz miala misje z pomoca mi z matma :P Quote
Recommended Posts