łapeczek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 ii ja tez bede plakac i sie potne !!!!!! pozatym jestem znow bo rodzice poszli sapc a ja tak po cichaczuu weszlam sobie ;] Quote
Sweet Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='łapeczek']ii ja tez bede plakac i sie potne !!!!!! pozatym jestem znow bo rodzice poszli sapc a ja tak po cichaczuu weszlam sobie ;][/quote] nie tnij sie ale płakać ci pozwalam:eviltong: o:D [quote name='deer_1987']nagadane a czemu fotek nie bedzie=?[/quote] Bo nie mam fotek.... mam dzisiaj pewien chytry plan i może będą fotki ale to zależy... na razie nic nie zdradzę bo jak będą to i tak późno wiec dam wam znać;) Quote
Sweet Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Ale jak wam tak zależy na fotkach to macie 3::eviltong: [IMG]http://img18.imageshack.us/img18/8231/p1230052.jpg[/IMG] [IMG]http://img16.imageshack.us/img16/3814/p1230053.jpg[/IMG] [IMG]http://img268.imageshack.us/img268/5369/p1230054.jpg[/IMG] Więcej może jeszcze dzisiaj albo jutro wieczorem zobaczymy jak wyjdą moje plany w praktyce.....:roll::eviltong: Quote
Kinia Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Hej Sweet! Jak nastawienie przed jutrzejszym dniem? Quote
Sweet Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='Kinia']Hej Sweet! Jak nastawienie przed jutrzejszym dniem?[/quote] hej Kinia;) ja jeszcze nie wierze że juz jutro do szkoły:roll: Ale tak naprawde to niby sie nie boje ale na samą myśl o tym co mnie czeka aż mnie brzuch boli:shake: I jeszcze na dodatek nie wiem jak na rozpoczęcie zdąże bo nie ma nowego rozkładu autobusów w necie....:cool1: Eh i w ogóle mam troche stracha ale sama nie wiem dokładnie czego tak naprawde sie przejmuje bo jestem nastawiona że bedzie dobrze... Najgorsze to bedzie przetrwać tą dzisiejszą noc:roll: A jak twoje nastawienie?:razz: ja sie troche rozpisałam przepraszam:oops: Quote
***Paulina*** Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Cześć Ada:multi: Ostatniego dnia wakacji:placz::-(:placz: Quote
Sweet Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='***Paulina***']Cześć Ada:multi: Ostatniego dnia wakacji:placz::-(:placz:[/quote] Hej paulina:lol::lol: No:placz::placz::placz: Ale ja mam zamiar by ten dzień ostatni był pierwszym:diabloti: ale nie powiem czego ani o co chodzi:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Ale trzymajcie za mnie kciuki:razz: chociaż ja sama wątpię ze mi wyjdzie:evil_lol: Quote
Sweet Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='deer_1987']Co taki smutny?[/quote] Udziela mu się mój nastrój:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Cavy Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Hejo :hand: Ja nawet nie chce myśleć o jutrzejszym dniu, książek wszystkich nawet nie mam i to jeszcze na 8:00 muszę iść na rozpoczęcie. oO' W ogóle to dopiero dzisiaj czuje, że wakacje są, a raczej były :lol: Quote
Sweet Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='Cavy']Hejo :hand: Ja nawet nie chce myśleć o jutrzejszym dniu, książek wszystkich nawet nie mam i to jeszcze na 8:00 muszę iść na rozpoczęcie. oO' W ogóle to dopiero dzisiaj czuje, że wakacje są, a raczej były :lol:[/quote] hej:) ja mam gdzies połowe i zero zeszytów:evil_lol::evil_lol: ale jade za chwile po zeszyty:) Eh... ja mam na 10 rozpoczecie... No ja tez.. :lol: Quote
łapeczek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 wooo boze ze tez musialam sie dzis obudzic... w ten fatalny ostatni dzien bez tej durnej szkoly Quote
Sweet Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='łapeczek']wooo boze ze tez musialam sie dzis obudzic... w ten fatalny ostatni dzien bez tej durnej szkoly[/quote] gorzej jakbys sie obudziła jutro i zdała sobie sprawe że przespałas ostatni dzien wakacji:roll: Quote
Sweet Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='łapeczek']hehe no tez fakt[/quote] :):) Kurcze ale zdenerwowałam... przeszukałam cały dom i nigdzie nie ma mojej spódnicy od stroju galowego:placz: nie wiem co się z nią stało przecież nie znikła sama z siebie:placz: Quote
***Paulina*** Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Sweet']:):) Kurcze ale zdenerwowałam... przeszukałam cały dom i nigdzie nie ma mojej spódnicy od stroju galowego:placz: nie wiem co się z nią stało przecież nie znikła sama z siebie:placz:[/quote] No widzisz? I masz sprawę rozwiązaną... Nie musisz iść do szkoły bo nie masz się w co ubrać:evil_lol: Quote
Sweet Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='***Paulina***']No widzisz? I masz sprawę rozwiązaną... Nie musisz iść do szkoły bo nie masz się w co ubrać:evil_lol:[/quote] też dobrze:evil_lol::evil_lol: ale gdyby moja mama miała do tego też takie podejście:placz::placz::placz: Quote
***Paulina*** Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Sweet']też dobrze:evil_lol::evil_lol: ale gdyby moja mama miała do tego też takie podejście:placz::placz::placz:[/quote] No to by było fajnie... Ale pewnie żadna mama nie ma takiego podejścia więc nie wiadomo jak ale do szkoły iść musisz:shake: Quote
Sweet Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='***Paulina***']No to by było fajnie... Ale pewnie żadna mama nie ma takiego podejścia więc nie wiadomo jak ale do szkoły iść musisz:shake:[/quote] no.... no niestety:shake: ubiore coś innego ale chciałam to ubrać bo mi sie podoba a tu nie idzie nigdzie tego znaleźć:placz: nie wiem gdzie ja to włożyłam....:placz: Ale wyglada na to że miałam ją pierwszy raz na zakończeniu gimnazjum i prawdopodobnie ostatni:placz: Quote
***Paulina*** Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Ja na szczęście moją sukienkę mam i białą bluzkę też:loveu: Quote
halgre Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [url]http://img16.imageshack.us/img16/3814/p1230053.jpg[/url] [B][COLOR="DarkRed"]Zagoniłaś go pod ścianę i taki smutaśny jest ...:placz::evil_lol: [/COLOR][/B] Quote
Sweet Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='***Paulina***']Ja na szczęście moją sukienkę mam i białą bluzkę też:loveu:[/quote] No to masz szczęście... Ja chyba pozostane przy moim komplecie spodnie + bluzka mniej galowa bo jak nie mam tej spódnicy to nie mam zamiaru niewiadomo jak sie stroic:roll: [quote name='halgre58'][URL]http://img16.imageshack.us/img16/3814/p1230053.jpg[/URL] [B][COLOR=DarkRed]Zagoniłaś go pod ścianę i taki smutaśny jest ...:placz::evil_lol: [/COLOR][/B][/quote] Wybacz mu ze to zrobiłam:placz: Quote
Sweet Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='deer_1987']Milego dnia jutro :D[/quote] na pewno nie będzie miły:placz: Quote
Recommended Posts