Izabela124. Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [url]http://img268.imageshack.us/img268/7379/p1220892.jpg[/url] ładnie pozuje Super go obstrzygłaś :loveu: Quote
łapeczek Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 co tam u ciebie skarpetka? przestan czytac juz !!! naczytasz sie w roku szkolnym a teraz nie rob sobbie JAJ Quote
Sweet Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 [quote name='Izabela124.'][URL]http://img268.imageshack.us/img268/7379/p1220892.jpg[/URL] ładnie pozuje Super go obstrzygłaś :loveu:[/quote] dziękuje:loveu::loveu: [quote name='łapeczek']co tam u ciebie skarpetka? przestan czytac juz !!! naczytasz sie w roku szkolnym a teraz nie rob sobbie JAJ[/quote] a nic czytam:evil_lol::evil_lol: oj tam:eviltong: postawiłam sobie za cel przeczytać te książki przed rozpoczęciem szkoły bo potem czasu nie będę mieć:eviltong: Już niedługo wrócę do świata żywych na razie jestem oderwana od rzeczywistości:eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Jeju, każdy tak się do tego rwie, kolejna zmierzchomanka :roll: :eviltong: Quote
łapeczek Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 JA NIE !!!! wszyscy sie tak zachwycja tymm ja nie wiem Quote
Cavy Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 hej Wam. Co u Was ciekawego? :eviltong: Super zdjęcia. [url]http://img10.imageshack.us/img10/2536/p1220922.jpg[/url] to świetne. Cudny Kabiszon. :loveu: :evil_lol: Quote
dog193 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='Sweet']Oj przepraszam:placz::placz: ale przecież ty dobrze wiesz jak bardzo cię kocham:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Nie wystarczy ci sama tego świadomość?:placz: raz ci nie pokazałam uczucia (o takiego -->:loveu:) i już się fochasz:placz: i Tak będę cię kochać i pamiętaj o tym i mi wybacz:loveu::loveu::placz::placz:[/quote] No wlasnie, przepraszaj, bo ja sie czuje urażona :placz: Wcale nie wiem :placz: Nie, nie wystarczy :placz: Tak, focham się, bo jestes zua :placz: Wcale nie będziesz, zapomnisz o mnie i tyle z tego bedzie :placz: Nie wiem czy wybacze, bo jestes zua :placz: Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 kurczaczek no co jest takiego w tej ksiazce ? w tym wampirze ??? Quote
Tepes Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='dog193']No wlasnie, przepraszaj, bo ja sie czuje urażona :placz: Wcale nie wiem :placz: Nie, nie wystarczy :placz: Tak, focham się, bo jestes zua :placz: Wcale nie będziesz, zapomnisz o mnie i tyle z tego bedzie :placz: Nie wiem czy wybacze, bo jestes zua :placz:[/quote] [COLOR=Blue]Jo Cie ino kochom i odwiedzom i zabierom na koniki i wgl:diabloti:[/COLOR] Quote
dog193 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Własnie, Anula mnie juz tylko kocha :placz::loveu: Quote
Tepes Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='dog193']Własnie, Anula mnie juz tylko kocha :placz::loveu:[/quote] [COLOR=Blue]noo własnie:loveu::loveu::loveu::loveu: po kuniach idymy sie nad jeziorko posiedzieć?? [/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 idzcie sie wykapac ;p ( jesli macie cieplo bo ja mam tak goraco ze schock ) Quote
Tepes Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='łapeczek']idzcie sie wykapac ;p ( jesli macie cieplo bo ja mam tak goraco ze schock )[/quote] [COLOR=Blue]hica jest niesawmowito a wtym jeziorze jest zakaz kąpieli;)[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 No to LOL !!!! ale wiesz zakazy sa w sumie zeby ja lamac xD Quote
Tepes Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='łapeczek']No to LOL !!!! ale wiesz zakazy sa w sumie zeby ja lamac xD[/quote] [COLOR=Blue]no wiem niby ta ale jo ledwo pływom tak więc nie dzięki:diabloti:[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 HeHe no to nie bo jeszcze utoniesz nam ;/ i Bon zostanie sirota i paulinka tez ;p Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 OoOo widzisz ktos cie wrazie co uratuje xD! Quote
Tepes Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='dog193']Ja ją uratuje :multi::loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Ty mi jeszcze pomożesz utonąć xD[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [URL]http://img10.imageshack.us/img10/2536/p1220922.jpg[/URL] śliczny Kabisiek :loveu: Witamy sie po przerwie :lol: Quote
Sweet Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='łapeczek']NIE wracaj JUZ~!!![/quote] nie mam wracac??:evil_lol: [quote name='Martunia']Jeju, każdy tak się do tego rwie, kolejna zmierzchomanka :roll: :eviltong:[/quote] oj tam:eviltong: wciąga [quote name='łapeczek']JA NIE !!!! wszyscy sie tak zachwycja tymm ja nie wiem[/quote] nie wiesz bo nie czytałas [quote name='Cavy']hej Wam. Co u Was ciekawego? :eviltong: Super zdjęcia. [URL]http://img10.imageshack.us/img10/2536/p1220922.jpg[/URL] to świetne. Cudny Kabiszon. :loveu: :evil_lol:[/quote] a nic dalej próbujemy czytac:eviltong: dziekuje:) [quote name='Martunia']Łapeczka: No ja tak samo :roll:[/quote] bo też nie czytałas:diabloti: [quote name='dog193']No wlasnie, przepraszaj, bo ja sie czuje urażona :placz: Wcale nie wiem :placz: Nie, nie wystarczy :placz: Tak, focham się, bo jestes zua :placz: Wcale nie będziesz, zapomnisz o mnie i tyle z tego bedzie :placz: Nie wiem czy wybacze, bo jestes zua :placz:[/quote] Ej:placz::placz: A ja cie tak bardzo kocham:placz::placz::placz::placz: Wybacz proszę:placz::placz: Błagam:placz::placz: Zrobie dla ciebie wszystko:placz::loveu: Quote
Sweet Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='łapeczek']kurczaczek no co jest takiego w tej ksiazce ? w tym wampirze ???[/quote] oj ogólnie to to jest opowieśc o miłosci i takie troche fantastyczne rzeczy ogólnie to nie kademu to sie moze podobac ale ja lubie wszystkie ksiazki z wątkiem miłosnym:eviltong: [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Jo Cie ino kochom i odwiedzom i zabierom na koniki i wgl:diabloti:[/COLOR][/quote] bo ty masz do niej blosko:placz: [quote name='dog193']Własnie, Anula mnie juz tylko kocha :placz::loveu:[/quote] nieprawda ja tez cie kocham:loveu::placz: [quote name='łapeczek']ooo joj Kocha Kocha :p[/quote] [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]noo własnie:loveu::loveu::loveu::loveu: po kuniach idymy sie nad jeziorko posiedzieć?? [/COLOR][/quote] [quote name='łapeczek']idzcie sie wykapac ;p ( jesli macie cieplo bo ja mam tak goraco ze schock )[/quote] [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]hica jest niesawmowito a wtym jeziorze jest zakaz kąpieli;)[/COLOR][/quote] [quote name='łapeczek']No to LOL !!!! ale wiesz zakazy sa w sumie zeby ja lamac xD[/quote] [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]no wiem niby ta ale jo ledwo pływom tak więc nie dzięki:diabloti:[/COLOR][/quote] [quote name='łapeczek']HeHe no to nie bo jeszcze utoniesz nam ;/ i Bon zostanie sirota i paulinka tez ;p[/quote] [quote name='dog193']Ja ją uratuje :multi::loveu:[/quote] [quote name='łapeczek']OoOo widzisz ktos cie wrazie co uratuje xD![/quote] [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Ty mi jeszcze pomożesz utonąć xD[/COLOR][/quote] co to za pogaduchy Anila i Ania:mad::evil_lol: A ciebie Ewko kocham :loveu::loveu: [quote name='Bartiśkowa_'][URL]http://img10.imageshack.us/img10/2536/p1220922.jpg[/URL] śliczny Kabisiek :loveu: Witamy sie po przerwie :lol:[/quote] dziekuje:) Witamy:lol: Quote
Recommended Posts