Foxowa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='Sweet'] Wpadnę [SIZE=1][COLOR=LightBlue]kiedyś[/COLOR][/SIZE]:eviltong::diabloti:[/QUOTE] Aleś miła [SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"][I]prosiaku jeden [/I][/COLOR][/SIZE]:diabloti: Quote
Sweet Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 [quote name='Foxowa']Aleś miła [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise][I]prosiaku jeden [/I][/COLOR][/SIZE]:diabloti:[/quote] Wiem dla wszystkich jestem [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]i[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]też cię kocham[/COLOR][/SIZE]:diabloti::loveu: Quote
Foxowa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='Sweet']Wiem dla wszystkich jestem [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]i[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]też cię kocham[/COLOR][/SIZE]:diabloti::loveu:[/QUOTE] Też cię kocham, [SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"]śledziu marynowany bez ości i kości [/COLOR][/SIZE] :evil_lol::loveu::loveu: Quote
Sweet Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 [quote name='Foxowa']Też cię kocham, [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]śledziu marynowany bez ości i kości [/COLOR][/SIZE] :evil_lol::loveu::loveu:[/quote] pierwsza powiedziałam że cie kocham [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]sama nie masz ości i kości tylko same łuski ci zostały śledziu[/COLOR][/SIZE]:eviltong::evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Foxowa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"]Ehh... co za śledź z ciebie :shake: zeby miesa nie miec tylko samo powietrze :shake::diabloti:[/COLOR][/SIZE] ale spamujemy :diabloti: Zapraszam do mnie na spam bo mi tu zadaleko :eviltong: Quote
Sweet Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 [quote name='Foxowa'][SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]Ehh... co za śledź z ciebie :shake: zeby miesa nie miec tylko samo powietrze :shake::diabloti:[/COLOR][/SIZE] ale spamujemy :diabloti: Zapraszam do mnie na spam bo mi tu zadaleko :eviltong:[/quote] [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]Wybrakowany śledź:diabloti::evil_lol:[/COLOR][/SIZE] no troszke:evil_lol: Mi do cie za daleko ale spróbuje dolecieć:evil_lol: Quote
C&B Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Jako, że nie chce mi się przedzierać przez ten spam pytam sie czy masz już link do albumu ze zdjęciami ze zlotu?:mad: Quote
Sweet Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 [quote name='C&B']Jako, że nie chce mi się przedzierać przez ten spam pytam sie czy masz już link do albumu ze zdjęciami ze zlotu?:mad:[/quote] mam:eviltong::eviltong: i nawet podawałam:evil_lol: [URL="http://picasaweb.google.com/Adunia906/ZLOTDOGOMANIAKOW2009#"]OOO[/URL] :D Quote
Cavy Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 O widzisz, zdjęcia :evil_lol: Przywiało mnie i tu, nie wywalisz mnie? :eviltong: :p Jakie boskie zdjęcia i boskie psy i boscy fotografowie :loveu: :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='Cavy']O widzisz, zdjęcia :evil_lol: Przywiało mnie i tu, nie wywalisz mnie? :eviltong: :p Jakie boskie zdjęcia i boskie psy i boscy fotografowie :loveu: :evil_lol:[/quote] cieszę się że cię przywiało:diabloti: Nie nie wywalę:eviltong: Wszyscy są mile widziani tylko Martę wywaliłam:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: A dziękuję bardzo:D:D W ogóle to jutro idę do Kina na nowego Harrego Pottera z siostrą:D hah:D ciekawe jaki będzie:) A na sobotę tez mam plany ale prawdopodobnie odwołam bo nie jestem przekonana czy dobrze robię...:roll: Quote
Sweet Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='C&B']A gdzie spam?:-o[/quote] Ni ma bo Martę wygoniłam z galerii:evil_lol::diabloti: Quote
Izuuus Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 A ja byłam na HP.. powiem Ci, że głupie zakończeie :eviltong: Quote
C&B Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Izuuus']A ja byłam na HP.. powiem Ci, że głupie zakończeie :eviltong:[/quote] A ja wiem jakie, a ja wiem jakie:bigcool: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Foxowa Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Spam był wczoraj u mnie, bo mi się tutaj latać nie chciało :diabloti: Quote
Klaudysiaczek Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Witam ponownie Kabisia :evil_lol::loveu: [SIZE=1]E tam, spam to taka fajna rzecz[/SIZE] :cool3: Quote
Sweet Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [quote name='Izuuus']A ja byłam na HP.. powiem Ci, że głupie zakończeie :eviltong:[/quote] hehe:evil_lol: zobaczymy:diabloti: [quote name='C&B']A ja wiem jakie, a ja wiem jakie:bigcool: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] a ja nie i sie nie chwale:eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='deer_1987']Ale tu ciezko nadazyc za spamem :P[/quote] Oj tam ciężko:eviltong: [quote name='Foxowa']Spam był wczoraj u mnie, bo mi się tutaj latać nie chciało :diabloti:[/quote] tak:D haha:) [quote name='Klaudysiaczek']Witam ponownie Kabisia :evil_lol::loveu: [SIZE=1]E tam, spam to taka fajna rzecz[/SIZE] :cool3:[/quote] witamy:loveu::lol: Pewnie że fajna:razz: Quote
Sweet Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 [quote name='deer_1987']kiedy bylas u nas ostatnio? :P[/quote] Ostatnio do nikogo nie wchodze bo mi sie nie chce:roll: musze to nadrobić w przyszłym tyg... [quote name='Foxowa']Dziś nie mam czasu na spam :placz::placz:[/quote] szkoda:placz::placz: W ogóle to dzisiaj pobiłam rekord mojego spania wstałam z łózka o 13:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale nie nigdy więcej tego nie zrobię bo potem nic mi się nie chciało dnia wcale nie miałam:eviltong: Potem poszłam się opalać i grałam w ping ponga z tatą i siostrą... No potem grill Ja bawiłam się paletką i piłeczka i podbiłam piłeczkę 142 razy:evil_lol::evil_lol: i nie mogłam już tego pobić potem do 90 coś najwięcej doszło:evil_lol::eviltong::eviltong: ogólnie fajny dzien:) Jutro jadę z tatą i dziadkiem nad jezioro do Przybrzeżyna? czy coś takiego ale w każdym razie nad jeziorem Powidzkim:eviltong::eviltong: czyli gdzieś koło Powidza:evil_lol: No wiec fajnie:D Chce się wreszcie opalić troche bo narazie mi nie wychodzi:diabloti::evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Wstawaj o 5:00 - wtedy masz cały dzień do wykorzystania xD. :D Quote
Sweet Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 [quote name='Klaudysiaczek']Wstawaj o 5:00 - wtedy masz cały dzień do wykorzystania xD. :D[/quote] O 5 to ja sie z boku na bok przewracam:eviltong::eviltong: 9-10 to jest tak w sam raz:razz::diabloti: [quote name='C&B']Albo w ogóle nie śpij:diabloti:[/quote] Dzisiaj szłam spać o 2:evil_lol::evil_lol: bo książkę czytałam:eviltong::eviltong: a tak książka była tak głupia że aż fajna:evil_lol::evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='Sweet']9-10 to jest tak w sam raz:razz::diabloti:[/quote] Ja tam wolę 11! :cool3: Ale zawsze ktoś mnie obudzi :roll:... Quote
Recommended Posts