Sweet Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 [quote name='Izuuus']nie wierzę, ale tu pusto :crazyeye: i nie naspamowane :diabloti: fajne fotki :loveu:[/quote] A no widzisz:razz: na zlocie się nagadałyśmy:eviltong::eviltong: szczególnie ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: [quote name='Izabela124.']Ja chcę Kabika;)[/quote] Kabiku nie wiem kiedy będzie bo nie mam zdjęć ale w najbliższym czasie postaram się coś zrobić:) mam jedno zdjęcie tylko;) [quote name='deer_1987']No wlasnie dziwne ze nie ma tyle spamu :P[/quote] tak jakoś wyszło:eviltong: Bo Marta już mnie nie kocha ja jej już nie lubię:evil_lol::diabloti: Quote
Izabela124. Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 [quote name='Sweet'] Kabiku nie wiem kiedy będzie bo nie mam zdjęć ale w najbliższym czasie postaram się coś zrobić:) mam jedno zdjęcie tylko;) tak jakoś wyszło:eviltong: Bo Marta już mnie nie kocha ja jej już nie lubię:evil_lol::diabloti:[/quote]To dawaj to jedno Rozwód wzięłyście? Quote
Sweet Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 [quote name='Izabela124.']To dawaj to jedno Rozwód wzięłyście?[/quote] TO zaraz dam:) My nigdy nie miałyśmy ślubu... zresztą ja kocham tylko Ewkę(dog193) i Iśkę:evil_lol::evil_lol: [IMG]http://img43.imageshack.us/img43/637/p1210838.jpg[/IMG] Quote
Martunia Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 [quote name='Sweet']na zlocie się nagadałyśmy:eviltong::eviltong: szczególnie ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: tak jakoś wyszło:eviltong: Bo Marta już mnie nie kocha ja jej już nie lubię:evil_lol::diabloti:[/QUOTE] No właśnie. :p Nawet na gg ucichło. :cool3: Quote
Sweet Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 [quote name='Martunia']No właśnie. :p Nawet na gg ucichło. :cool3:[/quote] no:eviltong: bo mi się nie chce nic:evil_lol: nawet pisać:evil_lol: muszę się zregenerować żeby znowu mogła gadać bo tam za dużo mówiłam:evil_lol::diabloti: Quote
Martunia Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 No cały czas gadałaś. :eviltong: Teraz będzie wielka cisza, a potem znów dłuuugie rozmowy na gg, fbl, dgm, nk jednocześnie. :diabloti: Albo i nie, nic nie wiadomo. Bo przecież ja cię nie lubię. :diabloti: No i będzie tu cicho, jak wyjadę, to na pewno. :D Quote
Sweet Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 [quote name='Martunia']No cały czas gadałaś. :eviltong: Teraz będzie wielka cisza, a potem znów dłuuugie rozmowy na gg, fbl, dgm, nk jednocześnie. :diabloti: Albo i nie, nic nie wiadomo. Bo przecież ja cię nie lubię. :diabloti: No i będzie tu cicho, jak wyjadę, to na pewno. :D[/quote] Ja już się do ciebie nie odezwę bo cię nie lubię:eviltong: ty mnie nie kochasz a nie nie lubisz:diabloti: Skąd wiesz? z kimś innym sobie pogadam albo sama ze sobą:diabloti: jedź już sobie nad to morze:eviltong: Quote
Sweet Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 [quote name='Izabela124.']A czemu się już nie lubicie/kochacie?[/quote] tak wyszło:diabloti: Bo Marta ciągle narzekała:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol: a ja za dużo gadałam a ona nie:eviltong: I ja jestem zUa i niedobra:eviltong: i w ogóle pije, pale i przeklinam:evil_lol::diabloti: Quote
Martunia Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Nie, ja cały czas mówiłam, że cię nie lubię. :diabloti: Chodzi mi o to, że tak bardzo nie będę spamowała. A z chęcią pojadę. :D Nie mogę się doczekać. :eviltong: Tak, Ada jest taka niegrzeczna. xD A ja cały czas nie siedziałam cicho. ;p Quote
Sweet Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 [quote name='Martunia']Nie, ja cały czas mówiłam, że cię nie lubię. :diabloti: Chodzi mi o to, że tak bardzo nie będę spamowała. A z chęcią pojadę. :D Nie mogę się doczekać. :eviltong: Tak, Ada jest taka niegrzeczna. xD A ja cały czas nie siedziałam cicho. ;p[/quote] Pf teraz będziesz zmyślać:eviltong: ty mówiłas cały czas że przecież ty(chodzi o mnie) cię nie lubię a ja potwierdzałam :diabloti: To po co piszesz:evil_lol::evil_lol: A jedź! No:eviltong: Ale mało mówiłaś:eviltong: ja jakies 3/4 więcej:evil_lol: Quote
Izuuus Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 [quote name='Sweet']i w ogóle pije, pale i przeklinam:evil_lol::diabloti:[/QUOTE] pijesz soczek, palisz w kominku (ew. piecu), przeklinasz duchy :diabloti: Quote
Sweet Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 [quote name='Izuuus']pijesz soczek, palisz w kominku (ew. piecu), przeklinasz duchy :diabloti:[/quote] to tyż:diabloti: a pije naturalną wódę źródlaną truskawkową:evil_lol: a kominka nie posiadam:eviltong: Quote
Martunia Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Nie zmyślam. :lol: Jak to po co, już mnie ze swojej galerii wyganiasz? :evil_lol: Pisałam, że potem nie będę pisała, nie teraz. :diabloti: No bo ty zawsze gadałaś i się czepiałaś. :diabloti: Quote
Sweet Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 [quote name='Martunia']Nie zmyślam. :lol: Jak to po co, już mnie ze swojej galerii wyganiasz? :evil_lol: Pisałam, że potem nie będę pisała, nie teraz. :diabloti: No bo ty zawsze gadałaś i się czepiałaś. :diabloti:[/quote] zmyślasz.. No wyganiam:eviltong: Pisałaś ze nie będziesz tyle pisać:diabloti: czepiałam się bo ty ciągle narzekałaś:diabloti::eviltong: Quote
Izabela124. Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 I znowu zaczyna się bal bla bla bla:eviltong::diabloti::evil_lol: Quote
Martunia Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 No że nie będę spamowała, kiedy wyjadę. :p Ty też narzekałaś. :eviltong: Nie tylko ja. :eviltong: Skoro wyganiasz to się nie będę wpraszać. :evil_lol: Do kiedyś tam. :hand: Quote
Sweet Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 [quote name='Izabela124.']I znowu zaczyna się bal bla bla bla:eviltong::diabloti::evil_lol:[/quote] zaraz się skończy:diabloti::razz: [quote name='Martunia']No że nie będę spamowała, kiedy wyjadę. :p Ty też narzekałaś. :eviltong: Nie tylko ja. :eviltong: Skoro wyganiasz to się nie będę wpraszać. :evil_lol: Do kiedyś tam. :hand:[/quote] nie bo mówiłaś coś innego:eviltong: Ja specjalnie narzekałam ale tak naprawdę to się z tego śmiałam:eviltong: o brudnych butach specjalnie mówiłam ale mi to nie przeszkadzało bo wiedziałam że się wyczyszcza:evil_lol: mam psa i jestem do takich rzeczy przyzwyczajona:eviltong::evil_lol: No to papa:diabloti::p Quote
Sweet Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 [quote name='Pusiakowa']dziendobry w ten sloneczny poranek:loveu:[/quote] Witamy:loveu: Nom cieplutko jest:D Ogólnie to nudy:eviltong: po południu ide z kol na spacer i chyba kabika wezmę bo samego w domu nie chce go zostawiać:eviltong::eviltong: bo wszyscy sobie gdzieś idą:eviltong: Po za tym to okropnie nudny dzień:evil_lol: Quote
Sweet Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 [quote name='deer_1987']noi i znow naspamowane :P[/quote] ale mało:) Wróciłam przed chwilą ze spacerku:evil_lol::eviltong: kabiku wymęczony i wykąpany już:D Jakiemuś chłopcu bardzo się mały spodobał:eviltong: I miał na Imię Igor:evil_lol: No i w Maku byliśmy spotkaliśmy Anitę, Dominika i maksa:eviltong::evil_lol: oraz brata Piotrka:evil_lol: znowu się na mnie dziwnie patrzył:eviltong::diabloti: No ogólnie fajnie było:) ponad 3 godziny łaziliśmy i siedzieliśmy na przemian:evil_lol: No i wymęczyłam psa co najważniejsze a teraz młody wariuje bo mokry:eviltong::evil_lol: Quote
Foxowa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Heh, skąd ja to znam :evil_lol: To życzymy wam miłej nocki [SIZE="1"]i zapraszam do nas :diabloti:[/SIZE] Quote
Sweet Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 [quote name='Foxowa']Heh, skąd ja to znam :evil_lol: To życzymy wam miłej nocki [SIZE=1]i zapraszam do nas :diabloti:[/SIZE][/quote] hehe:evil_lol::evil_lol: A dziękujemy kabiku już korzysta a ja jeszcze się spać nie wybieram:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: Wpadnę [SIZE=1][COLOR=LightBlue]kiedyś[/COLOR][/SIZE]:eviltong::diabloti: Quote
Recommended Posts