Martunia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 I tak prędzej czy później Cię zobaczą. ;) A o Twoim marudzeniu już wiemy, Ado. :evil_lol: Gdzie sie spotykacie? Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='Martunia']I tak prędzej czy później Cię zobaczą. ;) A o Twoim marudzeniu już wiemy, Ado. :evil_lol: Gdzie sie spotykacie?[/quote] No niby tak ale zawsze się głupio czuje jak sama idę i wszyscy się na mnie patrzą:eviltong::evil_lol: haha:diabloti: Pod szkołą miejsce najbardziej neutralne i po za tym mam blisko:evil_lol::eviltong: Tylko muszę nie zaspać:evil_lol: Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='Atkaaaa'][URL]http://img31.imageshack.us/img31/6477/p1210269.jpg[/URL] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o matko!:evil_lol::evil_lol:[/quote] fajną ma minę nie?:diabloti::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [url]http://img31.imageshack.us/img31/6477/p1210269.jpg[/url] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o matko!:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 To idź z kimś. :evil_lol: Masz blisko do szkoły :D ? Mówiłaś, że dojeżdżasz. Wcześnie się umówiliście xD ? Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='Martunia']To idź z kimś. :evil_lol: Masz blisko do szkoły :D ? Mówiłaś, że dojeżdżasz. Wcześnie się umówiliście xD ?[/quote] nie mam z kim:eviltong::eviltong: za ładne mam koleżanki:diabloti::evil_lol: To co że dojeżdżam to nie zmienia faktu że mam blisko:evil_lol::evil_lol: Na 12:eviltong::eviltong: normalnie śpię do 11:evil_lol: ale autobus mam na 11.43:razz: tramwaj o 12.01 i 12.10 jestem na miejscu:evil_lol: mam tylko nadzieje że na tramwaj zdążę:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Haha. :evil_lol: Ja śpię do 10 - 11. :evil_lol: A o której zasypiasz? :evil_lol: Długo dojeżdżasz tramwajem do szkoły? Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='Martunia']Haha. :evil_lol: Ja śpię do 10 - 11. :evil_lol: A o której zasypiasz? :evil_lol: Długo dojeżdżasz tramwajem do szkoły?[/quote] hehe:) :D zasypiam? hmm...:diabloti: nie wiem ok.1? nie chce mi się spać:eviltong::eviltong: przecież napisałam ze 12.01 mam tramwaj a 12.10 jestem w szkole:diabloti: w sumie jak nie ma korków to jakieś 25 min i jestem w szkole:eviltong: wiec nie mam strasznie daleko:) niektóry po 1,5 h muszą do szkoły jechać:eviltong: Quote
Martunia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Mi też się nie chce spać w wakacje. :evil_lol: Aaa, nie zrozumiałam. :evil_lol: To dojeżdżasz w końcu 9 min czy 25? :evil_lol: Ja do swojej szkoły też dojeżdżam gdzieś tak 20-30 min tramwajem. Dokładnie nie wiem, musiałabym zobaczyć. xD Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='Martunia']Mi też się nie chce spać w wakacje. :evil_lol: Aaa, nie zrozumiałam. :evil_lol: To dojeżdżasz w końcu 9 min czy 25? :evil_lol: Ja do swojej szkoły też dojeżdżam gdzieś tak 20-30 min tramwajem. Dokładnie nie wiem, musiałabym zobaczyć. xD[/quote] hehe:eviltong: no bo tak dziwnie napisałam:evil_lol: 25 bo jeszcze autobusem muszę dojechać na tramwaj:evil_lol: no to tez dość blisko:) a do nowej ile będziesz dojeżdżać?? Quote
Martunia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Aaa o autobusie nic nie pisałaś. :evil_lol: Ja na szczęście nie mam przesiadek, dojazd mam prosty. ;) Przecież napisałam, że 25-30 min. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chodziło mi o nową. :evil_lol: Bo do starej szkoły, gimnazjum, to mam 2 kroki. :diabloti: Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='Martunia']Aaa o autobusie nic nie pisałaś. :evil_lol: Ja na szczęście nie mam przesiadek, dojazd mam prosty. ;) Przecież napisałam, że 25-30 min. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chodziło mi o nową. :evil_lol: Bo do starej szkoły, gimnazjum, to mam 2 kroki. :diabloti:[/quote] Jak nie pisałam:eviltong: [quote name='Sweet']nie mam z kim:eviltong::eviltong: za ładne mam koleżanki:diabloti::evil_lol: To co że dojeżdżam to nie zmienia faktu że mam blisko:evil_lol::evil_lol: Na 12:eviltong::eviltong: normalnie śpię do 11:evil_lol: ale[COLOR=Red][B] autobus mam na 11.43[/B][/COLOR]:razz: tramwaj o 12.01 i 12.10 jestem na miejscu:evil_lol: mam tylko nadzieje że na tramwaj zdążę:evil_lol::evil_lol:[/quote] ja mam przesiadkę ale tez dojazd prosty:eviltong: gorzej mi powrót zajmuje bo mam kawałek od tramwaju na autobus żeby dojść bo muszę przejść na druga stronę potem pod mostem i na górę mostu i dużo to czasu zajmuje i ostatnio czekałam za busem 40 min prawie:eviltong: Nie doczytałam:P przeczytałam żę dojeżdżałas:P Quote
Martunia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Oj no, ja już koło 23.00 zaczynam nie rozumieć, co czytam. :evil_lol: Aha, ale jakoś sobie poradzisz. ;) A pamiętasz ten przystanek koło rynku, co mnie z Asią i Ewą odprowadzałaś we Wrocławiu? :evil_lol: Właśnie do tego przystanku będę jechała. :evil_lol: I tam niedaleko jest szkoła. "Ja do swojej szkoły też dojeżdżam gdzieś tak 20-30 min tramwajem" DOJEŻDŻAM, nie dojeżdżałam. :evil_lol: Do "swojej szkoły", chodziło mi o swoje liceum. :evil_lol: No dobra, nie tak do końca moje, bo jeszcze nie wiadomo. ;) Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='Martunia']Oj no, ja już koło 23.00 zaczynam nie rozumieć, co czytam. :evil_lol: Aha, ale jakoś sobie poradzisz. ;) A pamiętasz ten przystanek koło rynku, co mnie z Asią i Ewą odprowadzałaś we Wrocławiu? :evil_lol: Właśnie do tego przystanku będę jechała. :evil_lol: I tam niedaleko jest szkoła. "Ja do swojej szkoły też dojeżdżam gdzieś tak 20-30 min tramwajem" DOJEŻDŻAM, nie dojeżdżałam. :evil_lol: Do "swojej szkoły", chodziło mi o swoje liceum. :evil_lol: No dobra, nie tak do końca moje, bo jeszcze nie wiadomo. ;)[/quote] hehe:evil_lol::evil_lol: No;) pamiętam:D o:D fajnie:) ja tez mam tak bardziej w centrum szkole:eviltong: no teraz to ja nie zajarzyłam:evil_lol::evil_lol: zwidy mam:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 No ja chciałabym być w tej szkole, gdybym się dostała, to szkołę mam w centrum miasta. ;) Kiedy będe miała jakieś okienka to można sobie pójść do rynku czy galerii, fajnie. :evil_lol: Pewnie masz jak ja, o tej godzinie trudno się myśli. :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='Martunia']No ja chciałabym być w tej szkole, gdybym się dostała, to szkołę mam w centrum miasta. ;) Kiedy będe miała jakieś okienka to można sobie pójść do rynku czy galerii, fajnie. :evil_lol: Pewnie masz jak ja, o tej godzinie trudno się myśli. :evil_lol:[/quote] no:) fajnie tak jest:D jak się dostaniesz to będziemy mieć w sumie podobnie:razz::eviltong: Możliwe że tak:eviltong: to dziedziczne jest:evil_lol::evil_lol: Po za tym masz do mnie przyjechać w wakacje i poznasz kabika:razz::cool3::diabloti: Quote
Martunia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 No, a tak bardzo chciałabym się dostać ... :placz: Dziedziczne? Coś sugerujesz? :evil_lol: Fajnie by było... tylko kiedy :D ? Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='Martunia']No, a tak bardzo chciałabym się dostać ... :placz: Dziedziczne? Coś sugerujesz? :evil_lol: Fajnie by było... tylko kiedy :D ?[/quote] dostaniesz:razz::razz: nie :eviltong::eviltong: ale może to przechodzi tak z ciebie na mnie :evil_lol::evil_lol: jak mi się w końcu remont łazienki skończy:P przed zlotem albo po:eviltong::eviltong: z tym że nie wiem kiedy jadę na wakacje gdzieś i czy w ogóle jadę i to jest głupie:cool1: Quote
Martunia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Chciałabym ! Haha może. :evil_lol: Ale takie coś dziedziczne raczej nie jest, najwyżej zaraźliwe. :diabloti: Może gdzieś pojedziesz. :) Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='Martunia']Chciałabym ! Haha może. :evil_lol: Ale takie coś dziedziczne raczej nie jest, najwyżej zaraźliwe. :diabloti: Może gdzieś pojedziesz. :)[/quote] dostaniesz przepowiadam ci to:D przyśnie sobie bo ja mam prorocze sny:diabloti::evil_lol: może i zaraźliwe a kto to tam wie:eviltong: Może:) a ty i tak masz przyjechać:eviltong::eviltong: Quote
Sweet Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='halgre58'][IMG]http://i42.tinypic.com/34xlt1v.gif[/IMG][/quote] Hej:) [quote name='deer_1987']Za duzo tu gadania, za malo fotek :P[/quote] E tam:eviltong: były fotki tylko trochę się cofnąć trzeba:eviltong::eviltong: Jednak nie będę jedyną dziewczyną na spotkaniu:placz::placz::eviltong: Quote
taxelina Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 tak fotki byly 3 strony temu a potem 3 strony plotek :P Quote
Recommended Posts