Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='Kinia']No niby tak, ale wolałabym biol-chem, a nie sportową, chociaż i tak biologia jest roz.[/quote] aha.. ale może będzie fajnie:) Quote
Feigned Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Sweet a Ty na jaki profil, bo nie doczytałam chyba ? :lol: ja na biol. chem. :loveu: Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='Feigned']Sweet a Ty na jaki profil, bo nie doczytałam chyba ? :lol: ja na biol. chem. :loveu:[/quote] Ja jestem głupia i poszłam na mat-fiz-inf:evil_lol::evil_lol: nie wiem co tam robię ale spoko:evil_lol: miałam iść na mat-geo ale stwierdziłam ze spróbuje tu gdzie się dostałam bo i tak nie mam szans i co dostałam się:evil_lol::evil_lol: ale spoko:) myślę ze jakoś dam rade:eviltong: Połowa osób z dogo to biol-chem:evil_lol: Quote
Martunia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 No bo biochem jest najlepszy. :cool3: Nie mam ciemnych zdjęć, tłumaczę ci, że ty masz ciemny laptop, bo wszyscy oprócz ciebie mają jasne, normalne zdjęcia wyświetlae. :evil_lol: Wiem, że trudno ci się z tym pogodzić, ale cóż. :evil_lol: Takie życie. :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='Martunia']No bo biochem jest najlepszy. :cool3: Nie mam ciemnych zdjęć, tłumaczę ci, że ty masz ciemny laptop, bo wszyscy oprócz ciebie mają jasne, normalne zdjęcia wyświetlae. :evil_lol: Wiem, że trudno ci się z tym pogodzić, ale cóż. :evil_lol: Takie życie. :evil_lol:[/quote] Nie:diabloti: to chyba mają za jasny:eviltong::evil_lol: ja mam najlepszy a ty masz dziwny:evil_lol: I w ogóle to dzisiaj masz normalną godzinę:razz: Quote
Martunia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Haha znowu dziwny, no nie mogę, hahahaha. :lol::lol::lol: A no mam, zauważyłam, że Ty też nic znowu nie pozmieniałaś. :p Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='Martunia']Haha znowu dziwny, no nie mogę, hahahaha. :lol::lol::lol: A no mam, zauważyłam, że Ty też nic znowu nie pozmieniałaś. :p[/quote] Już na temat dziwnego ci mówiłam:diabloti::evil_lol: No:D cud normalnie:eviltong: Quote
Martunia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 No tak tak, mówiłaś, a te słowo słyszę od Ciebie na codzień. :evil_lol: Co tam u Ciebie? :D Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='Martunia']No tak tak, mówiłaś, a te słowo słyszę od Ciebie na codzień. :evil_lol: Co tam u Ciebie? :D[/quote] bo to fajne slowo:razz::diabloti: a nudy;) siedzę sobie i jem obiad:eviltong::eviltong: a co u ciebie?:D Quote
Martunia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 No bardzo, szczególnie jak codziennie kilka razy się je słyszy od tej samej osoby. :evil_lol: Smacznego. :D A u mnie nic, tylko na dgm siedzę. xD Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='Martunia']No bardzo, szczególnie jak codziennie kilka razy się je słyszy od tej samej osoby. :evil_lol: Smacznego. :D A u mnie nic, tylko na dgm siedzę. xD[/quote] haha:diabloti: A to dziwne:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: dzięki:eviltong: :) to podobnie jak ja:) na nk jeszcze zaglądam:eviltong: Quote
Kinia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 A ja sobie oglądam ludzi z mojej klasy na nk, chociaż większość znam:) Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='Kinia']A ja sobie oglądam ludzi z mojej klasy na nk, chociaż większość znam:)[/quote] fajnie że znasz ich:) My mamy mieć jutro spotkanie "klasowe" na które na razie przyjdą 4 osoby:diabloti::evil_lol::evil_lol: haha chyba nie wypali:eviltong: Quote
Kinia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='Sweet']fajnie że znasz ich:) My mamy mieć jutro spotkanie "klasowe" na które na razie przyjdą 4 osoby:diabloti::evil_lol::evil_lol: haha chyba nie wypali:eviltong:[/QUOTE] U nas też się ustala termin:evil_lol: Ale pewnie sie nie uda Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='Kinia']U nas też się ustala termin:evil_lol: Ale pewnie sie nie uda[/quote] haha:evil_lol: u nas będzie jednak:eviltong: 6-7 osób:diabloti::evil_lol: Quote
Martunia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Przecież niektórzy mogą być na wyjazdach, na pewno każdy nie przyjdzie. ;) Ja na razie czekam na wyniki... będe polowała na nk te klasy, chciałabym założyć swoją klasę. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie żeby mi tak od razu bardzo zależało, ale chciałam spróbować. :diabloti: Quote
dog193 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Ja tez sie dostałam do szkoły :lol: Ale jeszcze nie jestesmy podzieleni na klasy. ;) Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='Martunia']Przecież niektórzy mogą być na wyjazdach, na pewno każdy nie przyjdzie. ;) Ja na razie czekam na wyniki... będe polowała na nk te klasy, chciałabym założyć swoją klasę. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie żeby mi tak od razu bardzo zależało, ale chciałam spróbować. :diabloti:[/quote] No wiem:eviltong: Np moja przyszła kol z klasy wyjechała dzisiaj właśnie to jej nie będzie a druga dziewczyna to nie wiem ale ona mi się jakaś dziwna troszkę wydaje:eviltong: no i będę ja i sami chłopacy:diabloti::evil_lol: O;D ja tez moją klase założyłam:diabloti: idź w moje ślady:eviltong: [quote name='dog193']Ja tez sie dostałam do szkoły :lol: Ale jeszcze nie jestesmy podzieleni na klasy. ;)[/quote] super:D jak mozecie nie byc na klasy podzieleni jeszcze?:crazyeye::eviltong: Quote
dog193 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 No nie :diabloti: Bo u nas w liceum jest klasa a - artystyczna i reszta klas ogólnych. Ale ta reszta byla przy rekrutacji elektronicznej oznaczona ogólnie profilem b - czyli jak sie chciało isc do zwykłej klasy to sie wybierało b, a jak do artystycznej to a. No i w tej artystycznej jest chyba 30 miejsc, czyli jedna klasa i oni już są w oficjalnie w tej klasie a. A uczniowie z profilu b (ja go wybrałam) jeszcze nie zostali rozdzieleni i jak dzisiaj byłam w szkole zanieść świadectwo to uczniowie przyjęci do profilu b byli zapisani wszyscy w jednym rządku, chyba nas tam jest 112, czy cos koło tego. I szczerze to nie wiem kiedy nas podzielą na klasy :eviltong: Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='dog193']No nie :diabloti: Bo u nas w liceum jest klasa a - artystyczna i reszta klas ogólnych. Ale ta reszta byla przy rekrutacji elektronicznej oznaczona ogólnie profilem b - czyli jak sie chciało isc do zwykłej klasy to sie wybierało b, a jak do artystycznej to a. No i w tej artystycznej jest chyba 30 miejsc, czyli jedna klasa i oni już są w oficjalnie w tej klasie a. A uczniowie z profilu b (ja go wybrałam) jeszcze nie zostali rozdzieleni i jak dzisiaj byłam w szkole zanieść świadectwo to uczniowie przyjęci do profilu b byli zapisani wszyscy w jednym rządku, chyba nas tam jest 112, czy cos koło tego. I szczerze to nie wiem kiedy nas podzielą na klasy :eviltong:[/quote] aaa:) to juz rozumiem:eviltong: a nie lepiej bylo ci iśc do jakiejś szkoły z klasami o profilach? dziwnie tak do ogólniej szczerze powiedziawszy:roll: ale twój wybór nie:D No;) ale i tak gratulacje:lol::multi: Quote
Martunia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 No no, sama wśród chłopaków, ja bym się trochę bała ... :evil_lol: Właśnie chciałam założyć, bo jeszcze nie byłam moderatorem klasy. :p A na pb dałam rozjaśnione zdjęcie, bo wciąż Ci się nie podoba. :p Naprawdę ciemny masz coś ten laptop. :lol: Quote
dog193 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Nie, ja właśnie chciałam iść do ogólnej :eviltong: I samemu sobie wybrac przedmioty rozszerzone :eviltong: Tam, gdzie sa profile to jest najlepsza szkoła w mieście i raz, że pewnie bym sie do niej nie dostała, a dwa, że mi sie uczyć nie chce i bym tam sobie nie poradziła :eviltong: Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='Martunia']No no, sama wśród chłopaków, ja bym się trochę bała ... :evil_lol: Właśnie chciałam założyć, bo jeszcze nie byłam moderatorem klasy. :p A na pb dałam rozjaśnione zdjęcie, bo wciąż Ci się nie podoba. :p Naprawdę ciemny masz coś ten laptop. :lol:[/quote] haha ja też się boje:eviltong: Boje się im tam pokazać bo pewnie wyobrażają sobie mnie inaczej:eviltong::evil_lol: A ja nie chciałam ale jestem:eviltong::evil_lol: w sumie fajnie;D masz władze nad wszystkimi:diabloti::razz: fajnie:D:D nie mam ciemnego:eviltong: [COLOR=PaleTurquoise]Ej Marta on znowu mnie molestuje na gg a jutro też będzie:evil_lol::placz: [/COLOR][quote name='dog193']Nie, ja właśnie chciałam iść do ogólnej :eviltong: I samemu sobie wybrac przedmioty rozszerzone :eviltong: Tam, gdzie sa profile to jest najlepsza szkoła w mieście i raz, że pewnie bym sie do niej nie dostała, a dwa, że mi sie uczyć nie chce i bym tam sobie nie poradziła :eviltong:[/quote] aha;) a mi sie tak dziwnie wydaje:eviltong: aha:evil_lol: hehe:) mi tez się nie chce uczyć a do szkoły poszłam jakiej poszłam i może będę żałować i nie raz ryczeć z powodu nauki ale w sumie to dobrze wybrałam:roll::lol: Quote
dog193 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Ja sie ciesze, że sie tam dostała i ze tą szkole wybralam :eviltong: Bo jest dobra, ale nie najlepsza. Czyli z jednej strony nie ma przygłupów, a z drugiej nie ma gburów, którzy cały swój wolny czas poświęcają nauce :eviltong: Quote
Sweet Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='dog193']Ja sie ciesze, że sie tam dostała i ze tą szkole wybralam :eviltong: Bo jest dobra, ale nie najlepsza. Czyli z jednej strony nie ma przygłupów, a z drugiej nie ma gburów, którzy cały swój wolny czas poświęcają nauce :eviltong:[/quote] no i to najważniejsze:p:p i dobrze;) ja tam z mojej tez się ciesze choć to jedna z najlepszych:eviltong::evil_lol: wiec boje się co będzie ale ludzie na razie spoko:) Quote
Recommended Posts