Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kinia']No niby tak, ale wolałabym biol-chem, a nie sportową, chociaż i tak biologia jest roz.[/quote]

aha..
ale może będzie fajnie:)

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Feigned']Sweet a Ty na jaki profil, bo nie doczytałam chyba ? :lol:
ja na biol. chem. :loveu:[/quote]

Ja jestem głupia i poszłam na mat-fiz-inf:evil_lol::evil_lol: nie wiem co tam robię ale spoko:evil_lol: miałam iść na mat-geo ale stwierdziłam ze spróbuje tu gdzie się dostałam bo i tak nie mam szans i co dostałam się:evil_lol::evil_lol: ale spoko:) myślę ze jakoś dam rade:eviltong:
Połowa osób z dogo to biol-chem:evil_lol:

Posted

No bo biochem jest najlepszy. :cool3:
Nie mam ciemnych zdjęć, tłumaczę ci, że ty masz ciemny laptop, bo wszyscy oprócz ciebie mają jasne, normalne zdjęcia wyświetlae. :evil_lol: Wiem, że trudno ci się z tym pogodzić, ale cóż. :evil_lol: Takie życie. :evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']No bo biochem jest najlepszy. :cool3:
Nie mam ciemnych zdjęć, tłumaczę ci, że ty masz ciemny laptop, bo wszyscy oprócz ciebie mają jasne, normalne zdjęcia wyświetlae. :evil_lol: Wiem, że trudno ci się z tym pogodzić, ale cóż. :evil_lol: Takie życie. :evil_lol:[/quote]

Nie:diabloti:
to chyba mają za jasny:eviltong::evil_lol: ja mam najlepszy a ty masz dziwny:evil_lol:
I w ogóle to dzisiaj masz normalną godzinę:razz:

Posted

[quote name='Martunia']Haha znowu dziwny, no nie mogę, hahahaha. :lol::lol::lol:
A no mam, zauważyłam, że Ty też nic znowu nie pozmieniałaś. :p[/quote]

Już na temat dziwnego ci mówiłam:diabloti::evil_lol:
No:D cud normalnie:eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']No tak tak, mówiłaś, a te słowo słyszę od Ciebie na codzień. :evil_lol:
Co tam u Ciebie? :D[/quote]

bo to fajne slowo:razz::diabloti:
a nudy;) siedzę sobie i jem obiad:eviltong::eviltong:
a co u ciebie?:D

Posted

[quote name='Martunia']No bardzo, szczególnie jak codziennie kilka razy się je słyszy od tej samej osoby. :evil_lol:
Smacznego. :D
A u mnie nic, tylko na dgm siedzę. xD[/quote]

haha:diabloti: A to dziwne:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol:
dzięki:eviltong:
:)
to podobnie jak ja:) na nk jeszcze zaglądam:eviltong:

Posted

[quote name='Kinia']A ja sobie oglądam ludzi z mojej klasy na nk, chociaż większość znam:)[/quote]

fajnie że znasz ich:)
My mamy mieć jutro spotkanie "klasowe" na które na razie przyjdą 4 osoby:diabloti::evil_lol::evil_lol: haha chyba nie wypali:eviltong:

Posted

[quote name='Sweet']fajnie że znasz ich:)
My mamy mieć jutro spotkanie "klasowe" na które na razie przyjdą 4 osoby:diabloti::evil_lol::evil_lol: haha chyba nie wypali:eviltong:[/QUOTE]

U nas też się ustala termin:evil_lol: Ale pewnie sie nie uda

Posted

[quote name='Kinia']U nas też się ustala termin:evil_lol: Ale pewnie sie nie uda[/quote]

haha:evil_lol:
u nas będzie jednak:eviltong: 6-7 osób:diabloti::evil_lol:

Posted

Przecież niektórzy mogą być na wyjazdach, na pewno każdy nie przyjdzie. ;)
Ja na razie czekam na wyniki... będe polowała na nk te klasy, chciałabym założyć swoją klasę. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie żeby mi tak od razu bardzo zależało, ale chciałam spróbować. :diabloti:

Posted

[quote name='Martunia']Przecież niektórzy mogą być na wyjazdach, na pewno każdy nie przyjdzie. ;)
Ja na razie czekam na wyniki... będe polowała na nk te klasy, chciałabym założyć swoją klasę. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie żeby mi tak od razu bardzo zależało, ale chciałam spróbować. :diabloti:[/quote]

No wiem:eviltong:
Np moja przyszła kol z klasy wyjechała dzisiaj właśnie to jej nie będzie a druga dziewczyna to nie wiem ale ona mi się jakaś dziwna troszkę wydaje:eviltong:
no i będę ja i sami chłopacy:diabloti::evil_lol:
O;D ja tez moją klase założyłam:diabloti: idź w moje ślady:eviltong:

[quote name='dog193']Ja tez sie dostałam do szkoły :lol:

Ale jeszcze nie jestesmy podzieleni na klasy. ;)[/quote]

super:D

jak mozecie nie byc na klasy podzieleni jeszcze?:crazyeye::eviltong:

Posted

No nie :diabloti:

Bo u nas w liceum jest klasa a - artystyczna i reszta klas ogólnych.
Ale ta reszta byla przy rekrutacji elektronicznej oznaczona ogólnie profilem b - czyli jak sie chciało isc do zwykłej klasy to sie wybierało b, a jak do artystycznej to a.

No i w tej artystycznej jest chyba 30 miejsc, czyli jedna klasa i oni już są w oficjalnie w tej klasie a.

A uczniowie z profilu b (ja go wybrałam) jeszcze nie zostali rozdzieleni i jak dzisiaj byłam w szkole zanieść świadectwo to uczniowie przyjęci do profilu b byli zapisani wszyscy w jednym rządku, chyba nas tam jest 112, czy cos koło tego.

I szczerze to nie wiem kiedy nas podzielą na klasy :eviltong:

Posted

[quote name='dog193']No nie :diabloti:

Bo u nas w liceum jest klasa a - artystyczna i reszta klas ogólnych.
Ale ta reszta byla przy rekrutacji elektronicznej oznaczona ogólnie profilem b - czyli jak sie chciało isc do zwykłej klasy to sie wybierało b, a jak do artystycznej to a.

No i w tej artystycznej jest chyba 30 miejsc, czyli jedna klasa i oni już są w oficjalnie w tej klasie a.

A uczniowie z profilu b (ja go wybrałam) jeszcze nie zostali rozdzieleni i jak dzisiaj byłam w szkole zanieść świadectwo to uczniowie przyjęci do profilu b byli zapisani wszyscy w jednym rządku, chyba nas tam jest 112, czy cos koło tego.

I szczerze to nie wiem kiedy nas podzielą na klasy :eviltong:[/quote]

aaa:) to juz rozumiem:eviltong:
a nie lepiej bylo ci iśc do jakiejś szkoły z klasami o profilach?
dziwnie tak do ogólniej szczerze powiedziawszy:roll:
ale twój wybór nie:D
No;)
ale i tak gratulacje:lol::multi:

Posted

No no, sama wśród chłopaków, ja bym się trochę bała ... :evil_lol:
Właśnie chciałam założyć, bo jeszcze nie byłam moderatorem klasy. :p
A na pb dałam rozjaśnione zdjęcie, bo wciąż Ci się nie podoba. :p Naprawdę ciemny masz coś ten laptop. :lol:

Posted

Nie, ja właśnie chciałam iść do ogólnej :eviltong: I samemu sobie wybrac przedmioty rozszerzone :eviltong:

Tam, gdzie sa profile to jest najlepsza szkoła w mieście i raz, że pewnie bym sie do niej nie dostała, a dwa, że mi sie uczyć nie chce i bym tam sobie nie poradziła :eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']No no, sama wśród chłopaków, ja bym się trochę bała ... :evil_lol:
Właśnie chciałam założyć, bo jeszcze nie byłam moderatorem klasy. :p
A na pb dałam rozjaśnione zdjęcie, bo wciąż Ci się nie podoba. :p Naprawdę ciemny masz coś ten laptop. :lol:[/quote]

haha ja też się boje:eviltong:
Boje się im tam pokazać bo pewnie wyobrażają sobie mnie inaczej:eviltong::evil_lol:
A ja nie chciałam ale jestem:eviltong::evil_lol: w sumie fajnie;D masz władze nad wszystkimi:diabloti::razz:
fajnie:D:D
nie mam ciemnego:eviltong:
[COLOR=PaleTurquoise]Ej Marta on znowu mnie molestuje na gg a jutro też będzie:evil_lol::placz:

[/COLOR][quote name='dog193']Nie, ja właśnie chciałam iść do ogólnej :eviltong: I samemu sobie wybrac przedmioty rozszerzone :eviltong:

Tam, gdzie sa profile to jest najlepsza szkoła w mieście i raz, że pewnie bym sie do niej nie dostała, a dwa, że mi sie uczyć nie chce i bym tam sobie nie poradziła :eviltong:[/quote]

aha;)
a mi sie tak dziwnie wydaje:eviltong:

aha:evil_lol: hehe:)
mi tez się nie chce uczyć a do szkoły poszłam jakiej poszłam i może będę żałować i nie raz ryczeć z powodu nauki ale w sumie to dobrze wybrałam:roll::lol:

Posted

Ja sie ciesze, że sie tam dostała i ze tą szkole wybralam :eviltong:
Bo jest dobra, ale nie najlepsza. Czyli z jednej strony nie ma przygłupów, a z drugiej nie ma gburów, którzy cały swój wolny czas poświęcają nauce :eviltong:

Posted

[quote name='dog193']Ja sie ciesze, że sie tam dostała i ze tą szkole wybralam :eviltong:
Bo jest dobra, ale nie najlepsza. Czyli z jednej strony nie ma przygłupów, a z drugiej nie ma gburów, którzy cały swój wolny czas poświęcają nauce :eviltong:[/quote]

no i to najważniejsze:p:p
i dobrze;)
ja tam z mojej tez się ciesze choć to jedna z najlepszych:eviltong::evil_lol: wiec boje się co będzie ale ludzie na razie spoko:)