Martunia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Kurczę, zapomniałam, co miałam napisać. :lol::lol::lol: Ale w każdym razie... :lol: Nie no, nie mogę z siebie.. :lol: Ok, spokojnie ... A więc eee... no dobra, nie pamiętam. :placz: :lol: W każdym razie ooooooooooo przypomniałam sobie !!! Idę się pociąć przez ten śmiech :lol: Quote
Tepes Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Sweet'] ale to nie jest śmieszne:cool1: haha:eviltong::eviltong: Nie pasujesz na Freddiego:eviltong::eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Nie kaj tam wcale....:D O widzisz jak pasuję do Fredzia:diabloti: [/COLOR][quote name='Martunia']Ej nie, ja się tak nie bawię. :obrazic:[/quote] [COLOR=Blue]Ale wróbelek Elemelek jest fajny:evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Boże normalnie sikom już nie moga...[IMG]http://www.wsd.edu.pl/gazeta/pliki/artykuly/916/mid/smiech.gif[/IMG] Będziesz tak więc wróbelkiem Elemelkiem co Ty na to?:diabloti: [/COLOR][/quote] ej nie śmiej się z Marty:mad::mad: [quote name='Martunia']Ej nie, ja się tak nie bawię. :obrazic:[/quote] Jesteś moim ogram koniec kropka:loveu::loveu: [quote name='Martunia']Kurczę, zapomniałam, co miałam napisać. :lol::lol::lol: Ale w każdym razie... :lol: Nie no, nie mogę z siebie.. :lol: Ok, spokojnie ... A więc eee... no dobra, nie pamiętam. :placz: :lol:[/quote] heh:) Nie denerwuj sie:eviltong: spokojnie przypomnij sobie;D [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Nie kaj tam wcale....:D O widzisz jak pasuję do Fredzia:diabloti: [/COLOR] [COLOR=Blue]Ale wróbelek Elemelek jest fajny:evil_lol:[/COLOR][/quote] No nie pasujesz:eviltong::eviltong: Nie:eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Tak się zdenerwowałam, że zapomniałam co miałam napisać. :placz::placz::placz: Edytowałam tamten post, więc jest tam dokończenie tego, co miałam napisać. :D Ado, mój obrońco. :loveu: Quote
dog193 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Wy sie nie znacie :diabloti: Ja chce być Dragon-Ballem :diabloti: Quote
Sweet Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Martunia']Tak się zdenerwowałam, że zapomniałam co miałam napisać. :placz::placz::placz: Edytowałam tamten post, więc jest tam dokończenie tego, co miałam napisać. :D Ado, mój obrońco. :loveu:[/quote] Oj :calus: ok:P :loveu::loveu: [quote name='Martunia'] W każdym razie ooooooooooo przypomniałam sobie !!! Idę się pociąć przez ten śmiech :lol:[/quote] Ej nie:placz::eviltong: [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Hahaha skleroza fajno choroba:D Jak chesz przyśla Ci róshoooofe żyletki:diabloti: [/COLOR] [COLOR=Blue]E tam a Tyś jes gupio i mosz wszy jak ruskie czołgi...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A śmieja sie z ni przez CIEBIE boś Ty to wymyśliła:diabloti: Dziołcha jo normalnie leża i kwicza:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/COLOR][/quote] ty nie pomagaj jej w dokonaniu zbrodni:mad: a ze sklerozy sie nie śmiej bo ona nie boli ale dokucza:diabloti: Sama jesteś głupia:eviltong::eviltong: Nie będę ci wypominać bo nie jestem taka:diabloti: To się podnieś i nie kwicz bo kwiczą to świnie:diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
Tepes Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Martunia']Kurczę, zapomniałam, co miałam napisać. :lol::lol::lol: Ale w każdym razie... :lol: Nie no, nie mogę z siebie.. :lol: Ok, spokojnie ... A więc eee... no dobra, nie pamiętam. :placz: :lol: W każdym razie ooooooooooo przypomniałam sobie !!! Idę się pociąć przez ten śmiech :lol:[/quote] [COLOR=Blue]Hahaha skleroza fajno choroba:D Jak chesz przyśla Ci róshoooofe żyletki:diabloti: [/COLOR][quote name='Sweet']ej nie śmiej się z Marty:mad::mad: No nie pasujesz:eviltong::eviltong: Nie:eviltong::eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]E tam a Tyś jes gupio i mosz wszy jak ruskie czołgi...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A śmieja sie z ni przez CIEBIE boś Ty to wymyśliła:diabloti: Dziołcha jo normalnie leża i kwicza:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/COLOR] Quote
Sweet Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Hahaha poważnie nie moga:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tam taki obrońca co Cie od ogrów wyzywa....to jak z koziej dupy trąba:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ino nie piszcie mi tu za dużo bo leca sie wykąpać:eviltong:[/COLOR][/quote] to sie uspokój i ja jej nie wyzywam tylko ją tak słodko nazywam:loveu: A idź i nie śmierdź:diabloti::evil_lol: Quote
Tepes Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Martunia']Tak się zdenerwowałam, że zapomniałam co miałam napisać. :placz::placz::placz: Edytowałam tamten post, więc jest tam dokończenie tego, co miałam napisać. :D Ado, mój obrońco. :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Hahaha poważnie nie moga:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tam taki obrońca co Cie od ogrów wyzywa....to jak z koziej dupy trąba:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ino nie piszcie mi tu za dużo bo leca sie wykąpać:eviltong:[/COLOR] Quote
Sweet Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='dog193']Wy sie nie znacie :diabloti: Ja chce być Dragon-Ballem :diabloti:[/quote] znamy:evil_lol: a przynajmniej ja:diabloti::razz: Ty to masz zachcianki:diabloti: [B][COLOR=Magenta]I w ogóle posty skaczą sobie jak szalone:evil_lol::evil_lol::diabloti:[/COLOR][/B] Quote
Martunia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ej, bo ja już nie wiem, kogo słuchać. :placz: O nie, zaczynacie na siebie przeklinać aaaaaaaa... :placz: O i Anula chce mi pomóc w zbrodni aaa... :placz: A to ja niby Ci miałam te żyletki kupować, a jednak je masz. :placz: Sklerozy nie mam, tak się wygłupiałam. :placz: Zaczynam się was wszystkich bać, idę się zamknąć w sobie. :placz: Quote
Sweet Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Martunia']Ej, bo ja już nie wiem, kogo słuchać. :placz: O nie, zaczynacie na siebie przeklinać aaaaaaaa... :placz: O i Anula chce mi pomóc w zbrodni aaa... :placz: A to ja niby Ci miałam te żyletki kupować, a jednak je masz. :placz: Sklerozy nie mam, tak się wygłupiałam. :placz: Zaczynam się was wszystkich bać, idę się zamknąć w sobie. :placz:[/quote] Mnie:razz: Kto przeklina??:crazyeye: nie zauwazyłam:eviltong: no właśnie ona jest niedobra:shake: Widzisz i oszukała cię:placz: A ja mam skleroze:placz: Ej nie... ale pamiętaj że jak mnie nie posłuchasz to nie trzaskaj drzwiami jak sie będziesz zamykać:roll: Quote
Martunia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 No dobra, nie przeklina, ale przezywa. :placz: Już nie wiem, komu wierzyć ... :placz: I co ja mam zrobić. :placz: Czemu mam nie trzaskać drzwiami ??? :placz: Quote
Sweet Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Martunia']No dobra, nie przeklina, ale przezywa. :placz: Już nie wiem, komu wierzyć ... :placz: I co ja mam zrobić. :placz: Czemu mam nie trzaskać drzwiami ??? :placz:[/quote] No... ale to tak dla żartów chyba:eviltong::roll: Wierz temu komu wolisz wierzyć czyli sobie:lol: Mówie ci lepiej nie trzaskaj bo hałasu narobisz i jeszcze mozesz sobie palec albo cos przytrzasnąc Quote
Tepes Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Sweet']Oj :calus: ty nie pomagaj jej w dokonaniu zbrodni:mad: a ze sklerozy sie nie śmiej bo ona nie boli ale dokucza:diabloti: Sama jesteś głupia:eviltong: Nie będę ci wypominać bo nie jestem taka:diabloti: To się podnieś i nie kwicz bo kwiczą to świnie:diabloti::evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]A czemu nie przynajmniej nie będę musiała sama sie zabijać:evil_lol: A świnie są łądniutkie i słodziutkie i co masz coś do swinek?:diabloti: [/COLOR][quote name='Sweet']to sie uspokój i ja jej nie wyzywam tylko ją tak słodko nazywam:loveu: A idź i nie śmierdź:diabloti::evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Ja ładnie pachnę w przeciwieństwie do innych ale nie będę pokazywać palcem:diabloti::evil_lol: [/COLOR][quote name='Martunia']Ej, bo ja już nie wiem, kogo słuchać. :placz: O nie, zaczynacie na siebie przeklinać aaaaaaaa... :placz: O i Anula chce mi pomóc w zbrodni aaa... :placz: A to ja niby Ci miałam te żyletki kupować, a jednak je masz. :placz: Sklerozy nie mam, tak się wygłupiałam. Zaczynam się was wszystkich bać, idę się zamknąć w sobie. :placz:[/quote] [COLOR=Blue]Nie mom rózówych mom zwykłe:D I nie zamykej sie w sobie [/COLOR][quote name='Sweet']Mnie:razz: Kto przeklina??:crazyeye: nie zauwazyłam:eviltong: no właśnie ona jest niedobra:shake: Widzisz i oszukała cię:placz: A ja mam skleroze:placz: Ej nie... ale pamiętaj że jak mnie nie posłuchasz to nie trzaskaj drzwiami jak sie będziesz zamykać:roll:[/quote] [COLOR=Blue]No wąłaśnie kto przeklina?:D To CI coś kupia na skleroza:diabloti: I jej nie oszukałam bo różowych nie mom:eviltong: [/COLOR][COLOR=Blue] [/COLOR][COLOR=Blue] [/COLOR] Quote
Martunia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [U]Anula:[/U] Napisałaś, że mi przyślesz różowe żyletki, cofnij się o jedną stronę i poszukaj cytatu. :placz: "róshoooofe" :placz: A zamknąć może się zamknę. :placz: [U]Ada:[/U] Nie rozumiem cię, o ci chodzi z tymi drzwiami... :placz: :evil_lol: [U]A&A:[/U] Haha, nie kłócić się, bo już mnie śmieszycie. :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]A czemu nie przynajmniej nie będę musiała sama sie zabijać:evil_lol: A świnie są łądniutkie i słodziutkie i co masz coś do swinek?:diabloti: [/COLOR] [COLOR=Blue]Ja ładnie pachnę w przeciwieństwie do innych ale nie będę pokazywać palcem:diabloti::evil_lol: [/COLOR] [COLOR=Blue]Nie mom rózówych mom zwykłe:D I nie zamykej sie w sobie [/COLOR] [COLOR=Blue]No wąłaśnie kto przeklina?:D To CI coś kupia na skleroza:diabloti: I jej nie oszukałam bo różowych nie mom:eviltong:[/COLOR][COLOR=Blue] [/COLOR][/quote] Ale tak to ty pójdziesz do więzienia za zabójstwo Marty B. Ja nie mam nic ale ludzie raczej nie kwiczą ale widać jestes wyjątkiem:diabloti: Nie pokazuj bo palcem sie nie pokazuje:diabloti: Dobra czekam na ten lek na skleroze:razz: Mówiłas o różowych więc sory:eviltong::eviltong: [quote name='Martunia'] [U]Ada:[/U] Nie rozumiem cię, o ci chodzi z tymi drzwiami... :placz: :evil_lol: [U]A&A:[/U] Haha, nie kłócić się, bo już mnie śmieszycie. :evil_lol:[/quote] Ej tam nie chce mi sie tłumaczyc:eviltong::eviltong: haha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 No widzisz, okłamałaś mnie. :placz: I co ja mam teraz począć. :placz: Nie no, oryginalnym sposobem sobie okazujecię tą miłość. :loveu: :evil_lol: Kto tak jeszcze napisał, bo ja nie zauważyłam ? :-o:evil_lol: Quote
Tepes Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Martunia'][U]Anula:[/U] Napisałaś, że mi przyślesz różowe żyletki, cofnij się o jedną stronę i poszukaj cytatu. :placz: "róshoooofe" :placz: A zamknąć może się zamknę. :placz: [U]Ada:[/U] Nie rozumiem cię, o ci chodzi z tymi drzwiami... :placz: :evil_lol: [U]A&A:[/U] Haha, nie kłócić się, bo już mnie śmieszycie. :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]No pacz faktycznie nie no to Ci przyśla zwykłe:diabloti: A używane już mogą być?:D A czy my się kłócimy my się kochamy:loveu::evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]A czemu jak łona sie sama zabija a jo tyż no to jo nie wiem czy trupy idzie do więzienia wsadzić:eviltong: Nieeee ktoś na wątku zlotu też gadał że leży i kwiczy więc nie ja jedna:diabloti: [/COLOR][/quote] a czemu nie idzie?:eviltong::eviltong: To może i nie jedna ale za to dziwna:eviltong: Normalni ludzie nie kwiczą:diabloti: Quote
Tepes Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Sweet']Ale tak to ty pójdziesz do więzienia za zabójstwo Marty B. Ja nie mam nic ale ludzie raczej nie kwiczą ale widać jestes wyjątkiem:diabloti: Nie pokazuj bo palcem sie nie pokazuje:diabloti: Dobra czekam na ten lek na skleroze:razz: Mówiłas o różowych więc sory:eviltong::eviltong: Ej tam nie chce mi sie tłumaczyc:eviltong::eviltong: haha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]A czemu jak łona sie sama zabija a jo tyż no to jo nie wiem czy trupy idzie do więzienia wsadzić:eviltong: Nieeee ktoś na wątku zlotu też gadał że leży i kwiczy więc nie ja jedna:diabloti: [/COLOR] Quote
Tepes Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Sweet']a czemu nie idzie?:eviltong::eviltong: To może i nie jedna ale za to dziwna:eviltong: Normalni ludzie nie kwiczą:diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]E tam widza że nie wiesz co to przenośnia:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR] [COLOR=Blue]Nie no dobra mi coroz bardzo odbijo boże[/COLOR]:eviltong::eviltong: Quote
Sweet Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]E tam widza że nie wiesz co to przenośnia:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR] [COLOR=Blue]Nie no dobra mi coroz bardzo odbijo boże[/COLOR]:eviltong::eviltong:[/quote] wiem co to przenośnia:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: specjalnie tak mówię:eviltong::eviltong: Widzę właśnie:eviltong: nie wzywaj pana Boga swego na daremnie:shake: Quote
Recommended Posts