Martunia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Nie no, tak tylko pytam, jak napisałaś o zabawie w chirurga. :evil_lol: :laola::cunao::smilecol: Quote
Sweet Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Martunia']Nie no, tak tylko pytam, jak napisałaś o zabawie w chirurga. :evil_lol: :laola::cunao::smilecol:[/quote] hehe:evil_lol::evil_lol: ja tam chirurgiem nigdy w życiu bym nie chciała zostac:eviltong: :multi::p Quote
Martunia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ja tak samo, mam za słabe nerwy na takie cuda. :diabloti: A tak w ogóle co u Ciebie :D ? Quote
Sweet Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Martunia']Ja tak samo, mam za słabe nerwy na takie cuda. :diabloti: A tak w ogóle co u Ciebie :D ?[/quote] hehe:) ja mogę tylko być chirurgiem na zabawkach:evil_lol: tez ci to czeka jak kiedys będziesz mieć takiego rozbójnika w domu:evil_lol: a dobrze żyje :eviltong::eviltong: jadę zaraz do sklepu bo będzie szybciej rowerem:evil_lol: A kabiku się do mnie przymila:evil_lol::evil_lol: znaczy bardziej mnie kocha niż kiedyś bo całe dnie ze mną siedzi:evil_lol: a co u ciebie?? Quote
Tepes Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [COLOR=Blue]No to gratki 4 rocznicy!:) :laola: [/COLOR] Quote
Martunia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Rowerem jedziesz? A no tak, bo u Ciebie ładna pogoda. :eviltong: No widzisz, w końcu zauważyłaś, że Kabik Cię kocha. :D A u mnie ok. :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='C&B']A tu znów pogaduchy :diabloti:[/quote] nie:eviltong: fotki byly:diabloti: [quote name='Martunia']Rowerem jedziesz? A no tak, bo u Ciebie ładna pogoda. :eviltong: No widzisz, w końcu zauważyłaś, że Kabik Cię kocha. :D A u mnie ok. :evil_lol:[/quote] No:eviltong: U mnie strasznie gorąco:diabloti::cool3::eviltong: ale na serio:) No:D wreszcie mi to okazuje:eviltong::eviltong: ale dużo napisałaś:evil_lol: [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]No to gratki 4 rocznicy!:) :laola: [/COLOR][/quote] dzieki:):) Quote
Martunia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 No to zazdroszczę, u mnie leje, niedawno lało okropnie, teraz się uspokoiło. :D Wiem, że dużo. :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Martunia']No to zazdroszczę, u mnie leje, niedawno lało okropnie, teraz się uspokoiło. :D Wiem, że dużo. :evil_lol:[/quote] To zazdrość:diabloti: U mnie przepięknie:loveu::evil_lol: co robiłaś??:D Ja się cały dzień nudzę.. miałam wyjść z koleżanką ale mi się nie chciało:eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Nie ma to jak się lenić w wakacje. :loveu: :cool3: Hmm co robiłam.. byłam w rynku. :diabloti: Quote
Sweet Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Martunia']Nie ma to jak się lenić w wakacje. :loveu: :cool3: Hmm co robiłam.. byłam w rynku. :diabloti:[/quote] ta:loveu::lol: uwielbiam to ale normalnie mam takie wrażenie jakby dzisiaj była sobota:eviltong: nie wiem czemu:evil_lol: jakoś nadal się nie oswoiłam z tym że są wakacje:eviltong::eviltong: Jutro się dowiem gdzie do szkoły się dostałam:nerwy::nerwy: O fajnie... w deszczu?:eviltong::eviltong: Miałam z Kabikiem iść na długi spacer ale dzisiaj już nigdzie nie wychodzę:eviltong::evil_lol: Quote
Martunia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 No do mnie też nie dociera, że już wakacje, nie wiem, o co tu chodzi. :evil_lol: Fajnie Ci, że już jutro, ja się dowiem za tydzień. :eviltong: Ale ja Ci mówię, dostaniesz się na 100% ! ;) Tak, w deszczu. :diabloti: Ale to nie znaczy, że cały czas łaziłam. :diabloti: No mi też się już nigdzie nie chce wychodzić. :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Martunia']No do mnie też nie dociera, że już wakacje, nie wiem, o co tu chodzi. :evil_lol: Fajnie Ci, że już jutro, ja się dowiem za tydzień. :eviltong: Ale ja Ci mówię, dostaniesz się na 100% ! ;) Tak, w deszczu. :diabloti: Ale to nie znaczy, że cały czas łaziłam. :diabloti: No mi też się już nigdzie nie chce wychodzić. :evil_lol:[/quote] hehe:eviltong::eviltong: znajdź mi kogoś do kogo dociera że wakacje już sa kogo sie pytam to on tez w to nie wierzy:evil_lol::evil_lol: No fajnie ale się boje...:roll: No nie wiem...:shake: a ty masz głupio że jeszcze cały tydzień:roll: haha:D a co robiłaś:razz::razz:? Ja najlepiej bym leżała i nigdzie się nie ruszała bo po co:eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Wiedziałam, że powiesz zaraz, że głupio. :lol::lol::lol: E tam, ja sobie mogę poczekać. :D Haha, ja też, w końcu są wakacje, nie? :evil_lol: A byłam tu i tam. :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Martunia']Wiedziałam, że powiesz zaraz, że głupio. :lol::lol::lol: E tam, ja sobie mogę poczekać. :D Haha, ja też, w końcu są wakacje, nie? :evil_lol: A byłam tu i tam. :evil_lol:[/quote] haha:evil_lol: Bo ja bym nie wytrzymała jeszcze tydzien:eviltong::eviltong: No niby są:eviltong::eviltong: aha:evil_lol: Działa ci nk? bo mi nie;P i poczta tez nie:evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='dog193']Mi nk dziala ;) Ja musze do piątku czekac ;)[/quote] ej no a mi tylko dogo działa i nie wiem czemu bo internet chodzi normalnie:evil_lol::evil_lol: znaczy pokazuje że jest łączność:eviltong::eviltong: E to też długo... ja do piątku muszę oryginał świadectwa donieść tam gdzie się dostane... Quote
Sweet Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Skoczył post... Już mi działa wszystko:razz: Quote
Sweet Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='halgre58'][B][FONT=Georgia]Ooo ... 4. rocznica pobytu Kabika u ciebie :loveu::loveu::loveu: Ucałuj maluszka od nas w nosek ...:buzi::buzi: [/FONT][/B][/quote] no jak to szybko minęło:loveu: ucałuje:p:lol::loveu: Quote
halgre Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [B][FONT=Georgia]Ooo ... 4. rocznica pobytu Kabika u ciebie :loveu::loveu::loveu: Ucałuj maluszka od nas w nosek ...:buzi::buzi: [/FONT][/B] Quote
Martunia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Coś masz nie tak z netem, głupio masz. :lol::lol::lol: My mamy fajnie, bo nam działa, a Ty masz głupio. :eviltong: Mi wszystko działa. :) I co Ci tak posty skaczą, no coś Ty znowu zrobiła. :eviltong: GŁUPIO. :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Martunia']Coś masz nie tak z netem, głupio masz. :lol::lol::lol: My mamy fajnie, bo nam działa, a Ty masz głupio. :eviltong: Mi wszystko działa. :) I co Ci tak posty skaczą, no coś Ty znowu zrobiła. :eviltong: GŁUPIO. :evil_lol:[/quote] Już mi działa:evil_lol::evil_lol: I nie mam głupio:eviltong::eviltong: ja nic nie zrobiłam ale godzina z dogo wyrównała mi sie z tą co mam na kompie:evil_lol: Quote
Sweet Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Martunia']Masz głupio, koniec kropka i basta. :lol: Ja chcę się dostać do mojego lo. :placz:[/quote] Ty masz i tak głupiej więc cicho siedź:eviltong::eviltong: A ja do mojego:placz::placz: ej nie no boje się... jutro znowu rano będzie mnie brzuch bolał zanim wyniki sprawdzę:roll: podobno w necie będzie można sprawdzić i dobrze bo nie chce jechać do szkoły żeby sprawdzić czy się dostałam a jak się nie dostałam jechać/iść do innej do której się dostałam:shake: Quote
Martunia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Masz głupio, koniec kropka i basta. :lol: Ja chcę się dostać do mojego lo. :placz: Quote
Recommended Posts