Sweet Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='Kaya93']Hejka słitaskowe dziewuszki:loveu:[/quote] hej:D poprzedni post skoczył na poprzednią stronę:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Martunia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 I tak bym nie zgadła, bo lipne zdjęcie dałaś. :evil_lol: Nic nie widać dokładnie to jak tu zgadywać. :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='Sweet'] HEJ:) A nic ciekawego w sumie;) nudno:eviltong: [/quote]Aj tam nudno, wakacjami się ciesz :lol::multi: Quote
Sweet Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='Martunia']I tak bym nie zgadła, bo lipne zdjęcie dałaś. :evil_lol: Nic nie widać dokładnie to jak tu zgadywać. :evil_lol:[/quote] Skojarzyłabyś że mam niebieskie spodnie:evil_lol::evil_lol::eviltong: Nie lipne bo innego nie ma to jest z nk:diabloti: [quote name='Izabela124.']Aj tam nudno, wakacjami się ciesz :lol::multi:[/quote] Nie mam się czym cieszyć.. Na razie nawet nie czuje tych wakacji... Mogła bym jutro iść znowu do szkoły..:roll: Quote
Martunia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Lipne jest, bo ledwo kogokolwiek rozpoznać. :evil_lol: Te Twoje niebieskie spodnie są jakieś granatowe. :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='Martunia']Lipne jest, bo ledwo kogokolwiek rozpoznać. :evil_lol: Te Twoje niebieskie spodnie są jakieś granatowe. :evil_lol:[/quote] No bo takie twarze zamazane przez to że zdjecie pomniejszone:evil_lol: Jak one są granatowe to ty jesteś ślepa:evil_lol::evil_lol: przeciez one maja taki troche ciemniejszy odcień niebieskiego a nie jasny:evil_lol::evil_lol: ale granat to to nie jest:eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 To mówiłam, żebyś dała powiększone. :eviltong: Właśnie jakiś bardzo ciemny ten niebieski. :eviltong: Wolę jasniejszy. :eviltong: Quote
Sweet Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='Martunia']To mówiłam, żebyś dała powiększone. :eviltong: Właśnie jakiś bardzo ciemny ten niebieski. :eviltong: Wolę jasniejszy. :eviltong:[/quote] Nie mam większego:evil_lol::evil_lol: Bez przesady z tym ciemnym aż tak ciemny to on nie jest:evil_lol::evil_lol::eviltong: Ja w ogóle jasnych nie lubię bo wiem że co jasne to zaraz brudne u mnie będzie:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Aż tak się brudzisz ? :eviltong: Jak tam niedziela mija ? Quote
Bartiśkowa_ Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Alee śmigacie :loveu: kto robił fotkę? [URL]http://img23.imageshack.us/img23/719/p1210213.jpg[/URL] ah jaki przystojniak :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']Alee śmigacie :loveu: kto robił fotkę? [URL]http://img23.imageshack.us/img23/719/p1210213.jpg[/URL] ah jaki przystojniak :evil_lol:[/quote] Z klasy Adam.. tez z nami jechał ale wyprzedził nas i zrobił zdjecie:eviltong::eviltong: heh:D wiadomo:razz: [quote name='Martunia']Aż tak się brudzisz ? :eviltong: Jak tam niedziela mija ?[/quote] No zdarza mi się:evil_lol::evil_lol: A nudno.. nie mam z kim gadać ani co robić:eviltong: I w ogóle to właśnie się dowiedziałam dzisiaj od mojej mamy że pani od fizyki żałuje że mi nie dała tej 5 na koniec:cool1: Teraz to niech się pocałuje w 4 litery.. i powiedziała to pewnie tylko dlatego że dowiedziała się na ile napisałam testy:cool1: suchar jak bym napisała na mało to pewnie by powiedziała ze i tak nie mogła mi dać i bla bla bla:eviltong::eviltong: ale teraz to mam ją gdzieś:eviltong: A tobie jak mina niedziela?? Quote
Martunia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 A no to niech żałuje. :p Bo Ty nawet na 6 zasługujesz. :D Ale teraz to nawet Ty się nad tym martwić nie musisz, bo i tak masz dużo pkt do liceum i się dostaniesz do szkoły I wyboru, ja Ci to mówię. ;) A dobrze, dobrze. Spałam do południa :cool1: I właśnie trochę robiłam porządki w rzeczach z gimnazjum.. tyle fajnych rzeczy znalazłam np. te zabawy typu za co mnie lubisz, w czym jestem dobra itd., albo pełno liścików.. tyle wspomnień. Trochę się smutno robi, że tych ludzi już nie będę widziała. Chyba że raz na ruski rok. :roll: Quote
C&B Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Ja dziś wywaliłam pudło liścików z plecaka( nawet nie wiedziałam, że on taki pojemny jest:evil_lol:). Jakie tak rzeczy były napisane?:crazyeye: Aż sama się zdziwiłam:eviltong: A ja tam mam dobrze, bo u nas jest tylko jedno miejskie gimnazjum to nie muszę nic wybierać, a Liceum jest kilka, ale tylko jedno takie porządne( jak pójdę do tego to jeden roku będę chodzić do tej samej szkoły z moim prześladowcą:cool1:) Quote
Sweet Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='Martunia']A no to niech żałuje. :p Bo Ty nawet na 6 zasługujesz. :D Ale teraz to nawet Ty się nad tym martwić nie musisz, bo i tak masz dużo pkt do liceum i się dostaniesz do szkoły I wyboru, ja Ci to mówię. ;) A dobrze, dobrze. Spałam do południa :cool1: I właśnie trochę robiłam porządki w rzeczach z gimnazjum.. tyle fajnych rzeczy znalazłam np. te zabawy typu za co mnie lubisz, w czym jestem dobra itd., albo pełno liścików.. tyle wspomnień. Trochę się smutno robi, że tych ludzi już nie będę widziała. Chyba że raz na ruski rok. :roll:[/quote] A pewnie jeszcze sobie z nią pogadam kiedyś to zobaczy:diabloti::evil_lol: i jeszcze bardziej bedzie żałować:evil_lol::evil_lol: Nie no 6 to przesada ale 5 to tak:evil_lol: zobaczymy...:roll: Niby jakieś szanse mam ale sie boje.. dopiero w środe sie dowiem:placz: o dobrze ci.. ja od 8 na nogach:eviltong: eh... wiadomo że wspomnienia będą wracać... I to w takich momentach czasami w których by się nie chciało:roll: będziecie sie widywać;) [quote name='Domka_Czika']Ja dziś wywaliłam pudło liścików z plecaka( nawet nie wiedziałam, że on taki pojemny jest:evil_lol:). Jakie tak rzeczy były napisane?:crazyeye: Aż sama się zdziwiłam:eviltong: A ja tam mam dobrze, bo u nas jest tylko jedno miejskie gimnazjum to nie muszę nic wybierać, a Liceum jest kilka, ale tylko jedno takie porządne( jak pójdę do tego to jeden roku będę chodzić do tej samej szkoły z moim prześladowcą:cool1:)[/quote] hehe:D No pewnie że masz dobrze bo dopiero do gim idziesz... nie skapowałam tego w nawiasie:P Quote
Martunia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Haha, brzmi jak groźba. :cool3: Ja Ci mówię, że się dostaniesz. ;) Kurczę, ale czemu trzeba tak długo czekać (kiedy macie wyniki ? też 30 czerwca dopiero ?), nawet ja się o siebie denerwuję, gdzie się dostanę. :lol: Tak wcześnie wstałaś do kościoła :D ? No ja mam nadzieję, przynajmniej z tym, których lubiłam. ;) Quote
Sweet Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='Martunia']Haha, brzmi jak groźba. :cool3: Ja Ci mówię, że się dostaniesz. ;) Kurczę, ale czemu trzeba tak długo czekać (kiedy macie wyniki ? też 30 czerwca dopiero ?), nawet ja się o siebie denerwuję, gdzie się dostanę. :lol: Tak wcześnie wstałaś do kościoła :D ? No ja mam nadzieję, przynajmniej z tym, których lubiłam. ;)[/quote] hehe:evil_lol: bo to jest groźba:diabloti: zobaczymy.. my mamy 24 czerwca:eviltong::eviltong: a potem zanosimy do 26 oryginały świadectw i ostateczna lista 1 lipca;) Ty się dostaniesz tam gdzie chcesz:) no bo musiałam włosy umyć:evil_lol: :) będzie dobrze;) właśnie oglądam sobie zakończenie u nas w szkole w necie;D bo był siwy z kamerą znaczy telewizja swarzędzka:evil_lol: Quote
C&B Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='Sweet'] hehe:D No pewnie że masz dobrze bo dopiero do gim idziesz... nie skapowałam tego w nawiasie:P[/quote] To w nawiasie miało znaczyć, że kiedy ja pójdę do pierwszej liceum on pójdzie do 3 liceum i rok będę się z nim męczyć. On- taki chlopak jeden...:shake: Quote
Martunia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 A to szybciej macie. To jeszcze 3 dni poczekasz. ;) Ja sobie poczekam jeszcze 9. ;) 1-2 lipca oryginały i 3 lipca ostateczna lista. No chciałabym. Haha, ale Was kamerują w tej telewizji. :D Quote
Martunia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 No ja też. ;) A u nas nawet tak długo nie gadała, szybko u nas poszło. ;) Quote
Sweet Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='Domka_Czika']To w nawiasie miało znaczyć, że kiedy ja pójdę do pierwszej liceum on pójdzie do 3 liceum i rok będę się z nim męczyć. On- taki chlopak jeden...:shake:[/quote] aaaa:p już wiem:) hehe:D [quote name='Izuuus']Czeeeeeeść! :D[/quote] hej:D [quote name='Martunia']A to szybciej macie. To jeszcze 3 dni poczekasz. ;) Ja sobie poczekam jeszcze 9. ;) 1-2 lipca oryginały i 3 lipca ostateczna lista. No chciałabym. Haha, ale Was kamerują w tej telewizji. :D[/quote] No:p bo lepsi jesteśmy:evil_lol::evil_lol: już się nie mogę doczekać:) a no nagrywali nas:evil_lol: właśnie słucham gadki pani dyrektor juz gada 7 min a jeszcze chyba trochę zostało:eviltong::eviltong: Quote
Sweet Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='Martunia']No ja też. ;) A u nas nawet tak długo nie gadała, szybko u nas poszło. ;)[/quote] :) u nas gadała 9 min:evil_lol::evil_lol: nudne to ale chce siebie zobaczyć jak po świadectwo wychodzę:evil_lol: Quote
Sweet Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='halgre58']:hand::hand::hand: [B][FONT=Georgia]Ale Kabiś śliczny, przystrojony kwiatuszkiem ... :sweetCyb:[/FONT][/B][/quote] hej:) dziękujemy:D Quote
halgre Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 :hand::hand::hand: [B][FONT=Georgia]Ale Kabiś śliczny, przystrojony kwiatuszkiem ... :sweetCyb:[/FONT][/B] Quote
Martunia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Hmmm dziwne, zrobiło się tutaj cicho. :evil_lol: Quote
Recommended Posts