Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kaya93']Hejka słitaskowe dziewuszki:loveu:[/quote]

hej:D

poprzedni post skoczył na poprzednią stronę:evil_lol::evil_lol::eviltong:

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martunia']I tak bym nie zgadła, bo lipne zdjęcie dałaś. :evil_lol: Nic nie widać dokładnie to jak tu zgadywać. :evil_lol:[/quote]

Skojarzyłabyś że mam niebieskie spodnie:evil_lol::evil_lol::eviltong:
Nie lipne bo innego nie ma to jest z nk:diabloti:

[quote name='Izabela124.']Aj tam nudno, wakacjami się ciesz :lol::multi:[/quote]

Nie mam się czym cieszyć.. Na razie nawet nie czuje tych wakacji...
Mogła bym jutro iść znowu do szkoły..:roll:

Posted

[quote name='Martunia']Lipne jest, bo ledwo kogokolwiek rozpoznać. :evil_lol:
Te Twoje niebieskie spodnie są jakieś granatowe. :evil_lol:[/quote]

No bo takie twarze zamazane przez to że zdjecie pomniejszone:evil_lol:
Jak one są granatowe to ty jesteś ślepa:evil_lol::evil_lol: przeciez one maja taki troche ciemniejszy odcień niebieskiego a nie jasny:evil_lol::evil_lol: ale granat to to nie jest:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']To mówiłam, żebyś dała powiększone. :eviltong:
Właśnie jakiś bardzo ciemny ten niebieski. :eviltong: Wolę jasniejszy. :eviltong:[/quote]

Nie mam większego:evil_lol::evil_lol:
Bez przesady z tym ciemnym aż tak ciemny to on nie jest:evil_lol::evil_lol::eviltong: Ja w ogóle jasnych nie lubię bo wiem że co jasne to zaraz brudne u mnie będzie:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Alee śmigacie :loveu: kto robił fotkę?

[URL]http://img23.imageshack.us/img23/719/p1210213.jpg[/URL] ah jaki przystojniak :evil_lol:[/quote]

Z klasy Adam.. tez z nami jechał ale wyprzedził nas i zrobił zdjecie:eviltong::eviltong:

heh:D wiadomo:razz:

[quote name='Martunia']Aż tak się brudzisz ? :eviltong:
Jak tam niedziela mija ?[/quote]

No zdarza mi się:evil_lol::evil_lol:
A nudno..
nie mam z kim gadać ani co robić:eviltong:
I w ogóle to właśnie się dowiedziałam dzisiaj od mojej mamy że pani od fizyki żałuje że mi nie dała tej 5 na koniec:cool1: Teraz to niech się pocałuje w 4 litery.. i powiedziała to pewnie tylko dlatego że dowiedziała się na ile napisałam testy:cool1: suchar jak bym napisała na mało to pewnie by powiedziała ze i tak nie mogła mi dać i bla bla bla:eviltong::eviltong: ale teraz to mam ją gdzieś:eviltong:
A tobie jak mina niedziela??

Posted

A no to niech żałuje. :p Bo Ty nawet na 6 zasługujesz. :D Ale teraz to nawet Ty się nad tym martwić nie musisz, bo i tak masz dużo pkt do liceum i się dostaniesz do szkoły I wyboru, ja Ci to mówię. ;)
A dobrze, dobrze. Spałam do południa :cool1: I właśnie trochę robiłam porządki w rzeczach z gimnazjum.. tyle fajnych rzeczy znalazłam np. te zabawy typu za co mnie lubisz, w czym jestem dobra itd., albo pełno liścików.. tyle wspomnień. Trochę się smutno robi, że tych ludzi już nie będę widziała. Chyba że raz na ruski rok. :roll:

Posted

Ja dziś wywaliłam pudło liścików z plecaka( nawet nie wiedziałam, że on taki pojemny jest:evil_lol:). Jakie tak rzeczy były napisane?:crazyeye: Aż sama się zdziwiłam:eviltong:
A ja tam mam dobrze, bo u nas jest tylko jedno miejskie gimnazjum to nie muszę nic wybierać, a Liceum jest kilka, ale tylko jedno takie porządne( jak pójdę do tego to jeden roku będę chodzić do tej samej szkoły z moim prześladowcą:cool1:)

Posted

[quote name='Martunia']A no to niech żałuje. :p Bo Ty nawet na 6 zasługujesz. :D Ale teraz to nawet Ty się nad tym martwić nie musisz, bo i tak masz dużo pkt do liceum i się dostaniesz do szkoły I wyboru, ja Ci to mówię. ;)
A dobrze, dobrze. Spałam do południa :cool1: I właśnie trochę robiłam porządki w rzeczach z gimnazjum.. tyle fajnych rzeczy znalazłam np. te zabawy typu za co mnie lubisz, w czym jestem dobra itd., albo pełno liścików.. tyle wspomnień. Trochę się smutno robi, że tych ludzi już nie będę widziała. Chyba że raz na ruski rok. :roll:[/quote]

A pewnie jeszcze sobie z nią pogadam kiedyś to zobaczy:diabloti::evil_lol: i jeszcze bardziej bedzie żałować:evil_lol::evil_lol:
Nie no 6 to przesada ale 5 to tak:evil_lol:
zobaczymy...:roll: Niby jakieś szanse mam ale sie boje.. dopiero w środe sie dowiem:placz:
o dobrze ci..
ja od 8 na nogach:eviltong: eh... wiadomo że wspomnienia będą wracać... I to w takich momentach czasami w których by się nie chciało:roll: będziecie sie widywać;)

[quote name='Domka_Czika']Ja dziś wywaliłam pudło liścików z plecaka( nawet nie wiedziałam, że on taki pojemny jest:evil_lol:). Jakie tak rzeczy były napisane?:crazyeye: Aż sama się zdziwiłam:eviltong:
A ja tam mam dobrze, bo u nas jest tylko jedno miejskie gimnazjum to nie muszę nic wybierać, a Liceum jest kilka, ale tylko jedno takie porządne( jak pójdę do tego to jeden roku będę chodzić do tej samej szkoły z moim prześladowcą:cool1:)[/quote]

hehe:D
No pewnie że masz dobrze bo dopiero do gim idziesz...
nie skapowałam tego w nawiasie:P

Posted

Haha, brzmi jak groźba. :cool3:
Ja Ci mówię, że się dostaniesz. ;) Kurczę, ale czemu trzeba tak długo czekać (kiedy macie wyniki ? też 30 czerwca dopiero ?), nawet ja się o siebie denerwuję, gdzie się dostanę. :lol:
Tak wcześnie wstałaś do kościoła :D ?
No ja mam nadzieję, przynajmniej z tym, których lubiłam. ;)

Posted

[quote name='Martunia']Haha, brzmi jak groźba. :cool3:
Ja Ci mówię, że się dostaniesz. ;) Kurczę, ale czemu trzeba tak długo czekać (kiedy macie wyniki ? też 30 czerwca dopiero ?), nawet ja się o siebie denerwuję, gdzie się dostanę. :lol:
Tak wcześnie wstałaś do kościoła :D ?
No ja mam nadzieję, przynajmniej z tym, których lubiłam. ;)[/quote]

hehe:evil_lol: bo to jest groźba:diabloti:
zobaczymy.. my mamy 24 czerwca:eviltong::eviltong: a potem zanosimy do 26 oryginały świadectw i ostateczna lista 1 lipca;)
Ty się dostaniesz tam gdzie chcesz:)
no bo musiałam włosy umyć:evil_lol:
:) będzie dobrze;)
właśnie oglądam sobie zakończenie u nas w szkole w necie;D bo był siwy z kamerą znaczy telewizja swarzędzka:evil_lol:

Posted

[quote name='Sweet']
No pewnie że masz dobrze bo dopiero do gim idziesz...
nie skapowałam tego w nawiasie:P[/quote]

To w nawiasie miało znaczyć, że kiedy ja pójdę do pierwszej liceum on pójdzie do 3 liceum i rok będę się z nim męczyć. On- taki chlopak jeden...:shake:

Posted

A to szybciej macie. To jeszcze 3 dni poczekasz. ;) Ja sobie poczekam jeszcze 9. ;) 1-2 lipca oryginały i 3 lipca ostateczna lista.
No chciałabym.
Haha, ale Was kamerują w tej telewizji. :D

Posted

[quote name='Domka_Czika']To w nawiasie miało znaczyć, że kiedy ja pójdę do pierwszej liceum on pójdzie do 3 liceum i rok będę się z nim męczyć. On- taki chlopak jeden...:shake:[/quote]

aaaa:p już wiem:)

[quote name='Izuuus']Czeeeeeeść! :D[/quote]

hej:D

[quote name='Martunia']A to szybciej macie. To jeszcze 3 dni poczekasz. ;) Ja sobie poczekam jeszcze 9. ;) 1-2 lipca oryginały i 3 lipca ostateczna lista.
No chciałabym.
Haha, ale Was kamerują w tej telewizji. :D[/quote]

No:p bo lepsi jesteśmy:evil_lol::evil_lol: już się nie mogę doczekać:)
a no nagrywali nas:evil_lol: właśnie słucham gadki pani dyrektor juz gada 7 min a jeszcze chyba trochę zostało:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']No ja też. ;)
A u nas nawet tak długo nie gadała, szybko u nas poszło. ;)[/quote]

:)
u nas gadała 9 min:evil_lol::evil_lol:
nudne to ale chce siebie zobaczyć jak po świadectwo wychodzę:evil_lol:

Posted

[quote name='halgre58']:hand::hand::hand:

[B][FONT=Georgia]Ale Kabiś śliczny, przystrojony kwiatuszkiem ... :sweetCyb:[/FONT][/B][/quote]

hej:)

dziękujemy:D