Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://img142.imageshack.us/img142/7923/puiwpplf.gif[/IMG]

[B]Jakie fajne fotki z nad morza :loveu::loveu::loveu: Super te z mewami :multi::multi::multi:[/B]

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Domka_Czika']Może pomóc
Dawaj mi tu te oferty
Ja osoba z wyobraźnią:evil_lol:[/quote]

odrzuciłam wszsytkie:evil_lol::eviltong:
nic ciekawego nie było:diabloti:

[quote name='halgre58'][IMG]http://img142.imageshack.us/img142/7923/puiwpplf.gif[/IMG]

[B]Jakie fajne fotki z nad morza :loveu::loveu::loveu: Super te z mewami :multi::multi::multi:[/B][/quote]

hej:)
a dziękuje:p:p

Posted

[quote name='Sweet']odrzuciłam wszsytkie:evil_lol::eviltong:
nic ciekawego nie było:diabloti:
[/quote]

Na pewno coś się jeszcze znajdzie:diabloti:

Posted

[quote name='Domka_Czika']Praca, pracą, a tak wogole to co tam u ciebie??:eviltong:[/quote]

no:eviltong:
A żyje żyje:razz: Byłam w kościele rano :loveu::cool3: a teraz sobie odpoczywam:) ogólnie planów nie mam żadnych na dzisiejszy dzień może cos samo przyjdzie:evil_lol::eviltong:
a co u ciebie??

Posted

[quote name='Sweet']no:eviltong:
A żyje żyje:razz: Byłam w kościele rano :loveu::cool3: a teraz sobie odpoczywam:) ogólnie planów nie mam żadnych na dzisiejszy dzień może cos samo przyjdzie:evil_lol::eviltong:
a co u ciebie??[/quote]

nie masz planów?
To przyjedź do mnie:evil_lol: Bo mi się nudzi:roll:
U mnie?
Kombinuje finanse, bo w wakacje planuje wziąść się za Barego- żeby to takie nieinteligentne nie zostało:evil_lol: Muszę kupić linkę to poćwiczę z nim przywoływanie, smakołyki jakieś, jako nagroda i żeby jełop się w końcu na mnie trochę skupił:cool1: Lata, lata za mną, a jak już coś usłyszy to ma mnie gdzieś... Że niby taki obronny:diabloti:

Posted

[quote name='Domka_Czika']nie masz planów?
To przyjedź do mnie:evil_lol: Bo mi się nudzi:roll:
U mnie?
Kombinuje finanse, bo w wakacje planuje wziąść się za Barego- żeby to takie nieinteligentne nie zostało:evil_lol: Muszę kupić linkę to poćwiczę z nim przywoływanie, smakołyki jakieś, jako nagroda i żeby jełop się w końcu na mnie trochę skupił:cool1: Lata, lata za mną, a jak już coś usłyszy to ma mnie gdzieś... Że niby taki obronny:diabloti:[/quote]

Już prawie mam:razz: ale z mamą gadam jeszcze:evil_lol:
aha..
ćwicz ćwicz dacie rade;D

Posted

[quote name='Sweet']Już prawie mam:razz: ale z mamą gadam jeszcze:evil_lol:
aha..
ćwicz ćwicz dacie rade;D[/quote]

Jakie?:diabloti:
Ta, tylko na początku przez 5 godzin muszę z nim latać, a potem gdy wyładuje część energii będzie można ćwiczyć:diabloti:
[SIZE=1][COLOR=lightblue]W wakajce Bary dorobi się nowej budy i kojca, bo urabiałam tatę i się chyba udało...:roll:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Domka_Czika']Jakie?:diabloti:
Ta, tylko na początku przez 5 godzin muszę z nim latać, a potem gdy wyładuje część energii będzie można ćwiczyć:diabloti:
[SIZE=1][COLOR=lightblue]W wakajce Bary dorobi się nowej budy i kojca, bo urabiałam tatę i się chyba udało...:roll:[/COLOR][/SIZE][/quote]

a ide z koleżanką do jej szkoły na jakiś festyn bo jest u niej a ona nie ma z kim iść:eviltong::evil_lol: to nic że nikogo w jej szkole oprócz nie nie znam i nie byłam w tej szkole ale jakoś przeżyje:evil_lol:
Ciekawe jak będzie:diabloti:
aha:eviltong:
o to fajnie:):)

[quote name='Shappy']Hej, wpadłam sie przywitać ;)[/quote]

HEJ:D

Posted

[quote name='Domka_Czika']Jakoś byś zdąrzyła:roll:[/quote]

No nie wiem:roll:
ale już sie umówiłam...
Wolałabym z kimś innym się umówić ale w ostateczności z koleżanką może byc:evil_lol: ten z kim bym chciała raczej nie jest chętny na spotkanie ze mną:eviltong: dobrze że chociaż nie udaje ze mnie nie widzi.. chociaz nie w sumie to cześć mi ostatnio nie powiedział jak obok niego przechodziłam:eviltong: a ja tez nie bo się jego brata boje:evil_lol: haha:D
pozwierzałam się trochę:eviltong:

Posted

[quote name='Sweet']No nie wiem:roll:
ale już sie umówiłam...
Wolałabym z kimś innym się umówić ale w ostateczności z koleżanką może byc:evil_lol: ten z kim bym chciała raczej nie jest chętny na spotkanie ze mną:eviltong: dobrze że chociaż nie udaje ze mnie nie widzi.. chociaz nie w sumie to cześć mi ostatnio nie powiedział jak obok niego przechodziłam:eviltong: a ja tez nie bo się jego brata boje:evil_lol: haha:D
pozwierzałam się trochę:eviltong:[/quote]
[CENTER]
A to ham:cool1:
Daj mi na niego namairy to go przetrzepie trochę:mad:
Aduchnie cześć nie powiedział?:crazyeye:
:diabloti:[/CENTER]

Posted

[quote name='Domka_Czika'][CENTER]
A to ham:cool1:
Daj mi na niego namairy to go przetrzepie trochę:mad:
Aduchnie cześć nie powiedział?:crazyeye:
:diabloti:[/CENTER]
[/quote]

no widzisz... wczoraj jeszcze nie chciał mi odpisać :eviltong:
E lepiej nie bo on ma żyć:diabloti:
No nie... ale w sumie ja jemu tez nie powiedziałam:evil_lol:
:diabloti:

Posted

[quote name='Sweet']no widzisz... wczoraj jeszcze nie chciał mi odpisać :eviltong:
E lepiej nie bo on ma żyć:diabloti:
No nie... ale w sumie ja jemu tez nie powiedziałam:evil_lol:
:diabloti:[/quote]

Kochana, nie obwiniaj się:evil_lol:
Facet powinien pierwszy powiedzieć "Cześć", a nie ty:cool1:
Ty jedynie możesz odpowiedzieć jak chcesz:diabloti:
[SIZE=1]Nie orientujesz się ile kosztuje m linki w pasmanterii? Takiej zwykłej:oops:[/SIZE]

Posted

[quote name='Domka_Czika']Kochana, nie obwiniaj się:evil_lol:
Facet powinien pierwszy powiedzieć "Cześć", a nie ty:cool1:
Ty jedynie możesz odpowiedzieć jak chcesz:diabloti:
[SIZE=1]Nie orientujesz się ile kosztuje m linki w pasmanterii? Takiej zwykłej:oops:[/SIZE][/quote]

heh:evil_lol: ja się o nic nie obwiniam:D w końcu to ja go cały czas napastuje psychicznie:eviltong: w sumie nawet nie wiem czy on chce ze mną pisać ale niby nie protestuje bo nie raz mu mówiłam ze jak coś to mam mówić to się nie odezwę:evil_lol:
no w sumie tak:eviltong:
To ja mu nie odpowiem jak on mi kiedyś powie:diabloti:
hmm.. nie wiem ale pewnie coś koło 1-2 zł może mniej.. nie wiem:roll:

Posted

[quote name='Sweet']heh:evil_lol: ja się o nic nie obwiniam:D w końcu to ja go cały czas napastuje psychicznie:eviltong: w sumie nawet nie wiem czy on chce ze mną pisać ale niby nie protestuje bo nie raz mu mówiłam ze jak coś to mam mówić to się nie odezwę:evil_lol:
no w sumie tak:eviltong:
To ja mu nie odpowiem jak on mi kiedyś powie:diabloti:[/quote]
Ja byłam w odwrotnej sytuacji:evil_lol:
Taki Bartek na zlocie harcerskim się mnie uczepił:diabloti:
Ostatnio przestała wchodzić na GG i telefon wyłączam:evil_lol:
[quote name='Sweet']hmm.. nie wiem ale pewnie coś koło 1-2 zł może mniej.. nie wiem:roll:[/quote]
Moje chomikowanie kasy opłacilo się na razie na 6,50:evil_lol: Więc do końca roku szkolnego kupię jakąś linkę i karabińczyk to stworowi zrobię linkę, bo w zoologu nie ma, a na miasto mi się tyrać nie chce:cool1:

Posted

martucha:
a widziałam:evil_lol::evil_lol: ale to czesc co sie czepiałam to bylo w boże ciało:eviltong:
A no sie wybieram:) na 16:razz:

[quote name='Domka_Czika']Ja byłam w odwrotnej sytuacji:evil_lol:
Taki Bartek na zlocie harcerskim się mnie uczepił:diabloti:
Ostatnio przestała wchodzić na GG i telefon wyłączam:evil_lol:

Moje chomikowanie kasy opłacilo się na razie na 6,50:evil_lol: Więc do końca roku szkolnego kupię jakąś linkę i karabińczyk to stworowi zrobię linkę, bo w zoologu nie ma, a na miasto mi się tyrać nie chce:cool1:[/quote]

haha:evil_lol:
ale wiesz w sumie on nie protestuje wiec jest dobrze:evil_lol:

o:D duzo:diabloti:
:):)

Tak sobie ładnie leżeliśmy:lol::loveu:
[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/1156/p1200974.jpg[/IMG]

[IMG]http://img32.imageshack.us/img32/8654/p1200976.jpg[/IMG]

[IMG]http://img8.imageshack.us/img8/6062/p1200977.jpg[/IMG]

[IMG]http://img8.imageshack.us/img8/8954/p1200978.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Martunia']Ale sobie słodko leżycie. :D
A kiedy wracasz z tego festynu :D ?[/quote]

;D bo by jesteśmy słodcy:loveu::lol:
A nie wiem pewnie ok.19:eviltong: ale sie zobaczy:)

[quote name='Domka_Czika'][CENTER]Znając Adę to do białego rana będzie balować:diabloti:[/CENTER]
[/quote]

a no bez przesady:evil_lol: