halgre Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [IMG]http://img142.imageshack.us/img142/7923/puiwpplf.gif[/IMG] [B]Jakie fajne fotki z nad morza :loveu::loveu::loveu: Super te z mewami :multi::multi::multi:[/B] Quote
Sweet Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='Domka_Czika']Może pomóc Dawaj mi tu te oferty Ja osoba z wyobraźnią:evil_lol:[/quote] odrzuciłam wszsytkie:evil_lol::eviltong: nic ciekawego nie było:diabloti: [quote name='halgre58'][IMG]http://img142.imageshack.us/img142/7923/puiwpplf.gif[/IMG] [B]Jakie fajne fotki z nad morza :loveu::loveu::loveu: Super te z mewami :multi::multi::multi:[/B][/quote] hej:) a dziękuje:p:p Quote
C&B Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Sweet']odrzuciłam wszsytkie:evil_lol::eviltong: nic ciekawego nie było:diabloti: [/quote] Na pewno coś się jeszcze znajdzie:diabloti: Quote
Sweet Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='Domka_Czika']Na pewno coś się jeszcze znajdzie:diabloti:[/quote] tez tak myślę:diabloti::evil_lol: Quote
C&B Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Sweet']tez tak myślę:diabloti::evil_lol:[/quote] Praca, pracą, a tak wogole to co tam u ciebie??:eviltong: Quote
Sweet Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='Domka_Czika']Praca, pracą, a tak wogole to co tam u ciebie??:eviltong:[/quote] no:eviltong: A żyje żyje:razz: Byłam w kościele rano :loveu::cool3: a teraz sobie odpoczywam:) ogólnie planów nie mam żadnych na dzisiejszy dzień może cos samo przyjdzie:evil_lol::eviltong: a co u ciebie?? Quote
C&B Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Sweet']no:eviltong: A żyje żyje:razz: Byłam w kościele rano :loveu::cool3: a teraz sobie odpoczywam:) ogólnie planów nie mam żadnych na dzisiejszy dzień może cos samo przyjdzie:evil_lol::eviltong: a co u ciebie??[/quote] nie masz planów? To przyjedź do mnie:evil_lol: Bo mi się nudzi:roll: U mnie? Kombinuje finanse, bo w wakacje planuje wziąść się za Barego- żeby to takie nieinteligentne nie zostało:evil_lol: Muszę kupić linkę to poćwiczę z nim przywoływanie, smakołyki jakieś, jako nagroda i żeby jełop się w końcu na mnie trochę skupił:cool1: Lata, lata za mną, a jak już coś usłyszy to ma mnie gdzieś... Że niby taki obronny:diabloti: Quote
Sweet Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='Domka_Czika']nie masz planów? To przyjedź do mnie:evil_lol: Bo mi się nudzi:roll: U mnie? Kombinuje finanse, bo w wakacje planuje wziąść się za Barego- żeby to takie nieinteligentne nie zostało:evil_lol: Muszę kupić linkę to poćwiczę z nim przywoływanie, smakołyki jakieś, jako nagroda i żeby jełop się w końcu na mnie trochę skupił:cool1: Lata, lata za mną, a jak już coś usłyszy to ma mnie gdzieś... Że niby taki obronny:diabloti:[/quote] Już prawie mam:razz: ale z mamą gadam jeszcze:evil_lol: aha.. ćwicz ćwicz dacie rade;D Quote
C&B Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Sweet']Już prawie mam:razz: ale z mamą gadam jeszcze:evil_lol: aha.. ćwicz ćwicz dacie rade;D[/quote] Jakie?:diabloti: Ta, tylko na początku przez 5 godzin muszę z nim latać, a potem gdy wyładuje część energii będzie można ćwiczyć:diabloti: [SIZE=1][COLOR=lightblue]W wakajce Bary dorobi się nowej budy i kojca, bo urabiałam tatę i się chyba udało...:roll:[/COLOR][/SIZE] Quote
Sweet Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='Domka_Czika']Jakie?:diabloti: Ta, tylko na początku przez 5 godzin muszę z nim latać, a potem gdy wyładuje część energii będzie można ćwiczyć:diabloti: [SIZE=1][COLOR=lightblue]W wakajce Bary dorobi się nowej budy i kojca, bo urabiałam tatę i się chyba udało...:roll:[/COLOR][/SIZE][/quote] a ide z koleżanką do jej szkoły na jakiś festyn bo jest u niej a ona nie ma z kim iść:eviltong::evil_lol: to nic że nikogo w jej szkole oprócz nie nie znam i nie byłam w tej szkole ale jakoś przeżyje:evil_lol: Ciekawe jak będzie:diabloti: aha:eviltong: o to fajnie:):) [quote name='Shappy']Hej, wpadłam sie przywitać ;)[/quote] HEJ:D Quote
C&B Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 A myślałam, że do mojego zadoopia wpadniesz:placz: Quote
Sweet Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='Domka_Czika']A myślałam, że do mojego zadoopia wpadniesz:placz:[/quote] chyba bym nie zdążyła dzisiaj dojechać:roll: Quote
C&B Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Sweet']chyba bym nie zdążyła dzisiaj dojechać:roll:[/quote] Jakoś byś zdąrzyła:roll: Quote
Sweet Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='Domka_Czika']Jakoś byś zdąrzyła:roll:[/quote] No nie wiem:roll: ale już sie umówiłam... Wolałabym z kimś innym się umówić ale w ostateczności z koleżanką może byc:evil_lol: ten z kim bym chciała raczej nie jest chętny na spotkanie ze mną:eviltong: dobrze że chociaż nie udaje ze mnie nie widzi.. chociaz nie w sumie to cześć mi ostatnio nie powiedział jak obok niego przechodziłam:eviltong: a ja tez nie bo się jego brata boje:evil_lol: haha:D pozwierzałam się trochę:eviltong: Quote
C&B Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Sweet']No nie wiem:roll: ale już sie umówiłam... Wolałabym z kimś innym się umówić ale w ostateczności z koleżanką może byc:evil_lol: ten z kim bym chciała raczej nie jest chętny na spotkanie ze mną:eviltong: dobrze że chociaż nie udaje ze mnie nie widzi.. chociaz nie w sumie to cześć mi ostatnio nie powiedział jak obok niego przechodziłam:eviltong: a ja tez nie bo się jego brata boje:evil_lol: haha:D pozwierzałam się trochę:eviltong:[/quote] [CENTER] A to ham:cool1: Daj mi na niego namairy to go przetrzepie trochę:mad: Aduchnie cześć nie powiedział?:crazyeye: :diabloti:[/CENTER] Quote
Sweet Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='Domka_Czika'][CENTER] A to ham:cool1: Daj mi na niego namairy to go przetrzepie trochę:mad: Aduchnie cześć nie powiedział?:crazyeye: :diabloti:[/CENTER] [/quote] no widzisz... wczoraj jeszcze nie chciał mi odpisać :eviltong: E lepiej nie bo on ma żyć:diabloti: No nie... ale w sumie ja jemu tez nie powiedziałam:evil_lol: :diabloti: Quote
C&B Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Sweet']no widzisz... wczoraj jeszcze nie chciał mi odpisać :eviltong: E lepiej nie bo on ma żyć:diabloti: No nie... ale w sumie ja jemu tez nie powiedziałam:evil_lol: :diabloti:[/quote] Kochana, nie obwiniaj się:evil_lol: Facet powinien pierwszy powiedzieć "Cześć", a nie ty:cool1: Ty jedynie możesz odpowiedzieć jak chcesz:diabloti: [SIZE=1]Nie orientujesz się ile kosztuje m linki w pasmanterii? Takiej zwykłej:oops:[/SIZE] Quote
Sweet Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='Domka_Czika']Kochana, nie obwiniaj się:evil_lol: Facet powinien pierwszy powiedzieć "Cześć", a nie ty:cool1: Ty jedynie możesz odpowiedzieć jak chcesz:diabloti: [SIZE=1]Nie orientujesz się ile kosztuje m linki w pasmanterii? Takiej zwykłej:oops:[/SIZE][/quote] heh:evil_lol: ja się o nic nie obwiniam:D w końcu to ja go cały czas napastuje psychicznie:eviltong: w sumie nawet nie wiem czy on chce ze mną pisać ale niby nie protestuje bo nie raz mu mówiłam ze jak coś to mam mówić to się nie odezwę:evil_lol: no w sumie tak:eviltong: To ja mu nie odpowiem jak on mi kiedyś powie:diabloti: hmm.. nie wiem ale pewnie coś koło 1-2 zł może mniej.. nie wiem:roll: Quote
Martunia Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 O na festyn się wybierasz :D ? I niech zgadnę .. widziałaś go dzisiaj w kościele :p ? Quote
C&B Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Sweet']heh:evil_lol: ja się o nic nie obwiniam:D w końcu to ja go cały czas napastuje psychicznie:eviltong: w sumie nawet nie wiem czy on chce ze mną pisać ale niby nie protestuje bo nie raz mu mówiłam ze jak coś to mam mówić to się nie odezwę:evil_lol: no w sumie tak:eviltong: To ja mu nie odpowiem jak on mi kiedyś powie:diabloti:[/quote] Ja byłam w odwrotnej sytuacji:evil_lol: Taki Bartek na zlocie harcerskim się mnie uczepił:diabloti: Ostatnio przestała wchodzić na GG i telefon wyłączam:evil_lol: [quote name='Sweet']hmm.. nie wiem ale pewnie coś koło 1-2 zł może mniej.. nie wiem:roll:[/quote] Moje chomikowanie kasy opłacilo się na razie na 6,50:evil_lol: Więc do końca roku szkolnego kupię jakąś linkę i karabińczyk to stworowi zrobię linkę, bo w zoologu nie ma, a na miasto mi się tyrać nie chce:cool1: Quote
Sweet Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 martucha: a widziałam:evil_lol::evil_lol: ale to czesc co sie czepiałam to bylo w boże ciało:eviltong: A no sie wybieram:) na 16:razz: [quote name='Domka_Czika']Ja byłam w odwrotnej sytuacji:evil_lol: Taki Bartek na zlocie harcerskim się mnie uczepił:diabloti: Ostatnio przestała wchodzić na GG i telefon wyłączam:evil_lol: Moje chomikowanie kasy opłacilo się na razie na 6,50:evil_lol: Więc do końca roku szkolnego kupię jakąś linkę i karabińczyk to stworowi zrobię linkę, bo w zoologu nie ma, a na miasto mi się tyrać nie chce:cool1:[/quote] haha:evil_lol: ale wiesz w sumie on nie protestuje wiec jest dobrze:evil_lol: o:D duzo:diabloti: :):) Tak sobie ładnie leżeliśmy:lol::loveu: [IMG]http://img20.imageshack.us/img20/1156/p1200974.jpg[/IMG] [IMG]http://img32.imageshack.us/img32/8654/p1200976.jpg[/IMG] [IMG]http://img8.imageshack.us/img8/6062/p1200977.jpg[/IMG] [IMG]http://img8.imageshack.us/img8/8954/p1200978.jpg[/IMG] Quote
Martunia Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Ale sobie słodko leżycie. :D A kiedy wracasz z tego festynu :D ? Quote
C&B Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [CENTER]Znając Adę to do białego rana będzie balować:diabloti:[/CENTER] Quote
Sweet Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='Martunia']Ale sobie słodko leżycie. :D A kiedy wracasz z tego festynu :D ?[/quote] ;D bo by jesteśmy słodcy:loveu::lol: A nie wiem pewnie ok.19:eviltong: ale sie zobaczy:) [quote name='Domka_Czika'][CENTER]Znając Adę to do białego rana będzie balować:diabloti:[/CENTER] [/quote] a no bez przesady:evil_lol: Quote
Recommended Posts