Martunia Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Domyśliłam się, dlatego nie dopytuję się o to coś. :eviltong: Ada jest ładne, Adusia moja. :loveu: Aducha, Adunia. :loveu: Quote
Illusion Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Nie martwcie się, ja swojego imienia też nie lubię :lol:. "Normalnie" brzmi jakoś tak poważnie, a wszelkie zdrobnienia kompletnie mi się nie podobają :evil_lol:. Miałam mieć na imię Julia (po prababci ze strony taty) albo Nikola (to moja mama wymyśliła) i w sumie to nie wiem czemu w końcu mam na imię Natalia :shake:. Na bierzmowanie wezmę sobie Brygida :diabloti:. Quote
C&B Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='RCookie'] Na bierzmowanie wezmę sobie Brygida :diabloti:.[/quote] A ja. . . Kunegunda, ewn. Pigwa:diabloti: Ładnie, nie?:cool3: Quote
Sweet Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Domka_Czika']:diabloti: BYły do wyboru: Dominika:angryy:, Karolina i Weronika... A on kiedy mnei zobaczył to : DAMA! I rodzice wzieli Dominikę, a miała być na 99% Karolina:angryy: A na mnie? Dominika w majtki sika... Jakie wziełaś imię na bierzmowanie?? Jeszcze nieszczęsne nazwisko... Dlaczego ja taka ofiara życiowa jestem?:placz: Mi się Ada podoba :)[/quote] eh.. Karolina to akurat mi sie nie podoba:evil_lol: ja znam wersje że Weronika w majtki sika:eviltong: Joanna wzięłam na bierzmowanie nie brzydko ada...:cool1: [quote name='Martunia']Domyśliłam się, dlatego nie dopytuję się o to coś. :eviltong: Ada jest ładne, Adusia moja. :loveu: Aducha, Adunia. :loveu:[/quote] haha:evil_lol::eviltong: nie prawda że ładnie:placz: pokrzywdzili mnie tym imieniem:placz: Miałam mieć inaczej... jak byłam mała to Magda na mnie wołali:eviltong: mniej wiesniacko niż ada:evil_lol: [quote name='RCookie']Nie martwcie się, ja swojego imienia też nie lubię :lol:. "Normalnie" brzmi jakoś tak poważnie, a wszelkie zdrobnienia kompletnie mi się nie podobają :evil_lol:. Miałam mieć na imię Julia (po prababci ze strony taty) albo Nikola (to moja mama wymyśliła) i w sumie to nie wiem czemu w końcu mam na imię Natalia :shake:. Na bierzmowanie wezmę sobie Brygida :diabloti:.[/quote] natalia ładnie:) mam dużo kolezanek o tym imieniu:) Brygida?:cool1: brzydko:evil_lol: [quote name='Domka_Czika']A ja. . . Kunegunda, ewn. Pigwa:diabloti: Ładnie, nie?:cool3:[/quote] Pelagia:D w dzień moich urodzin ma imieniny:razz: A Kunegunda to ja jestem:evil_lol: Quote
C&B Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Ja jestem Kunegunda Pigwa Pierdzimąka:cool3: Podskoczysz?:cool1::diabloti: Quote
Izabela124. Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Hejos:multi: Nie uwierzysz, ale pierwszy raz od wieków wszytsko czytałam coście tu nabazgrały:evil_lol::multi: I opoeudanie z wycieczki przeczytałam i Twoje niemądre narzekanie o sobie:mad: wcale nie jesteś gruba i brzydka i twoje imię jest ładne:loveu: No i sporo fotek widziałam:loveu: jestem z siebie normalnie dumna:evil_lol::multi: Quote
Martunia Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Ej, czy u Was też te dogo się jakoś rozszerzyło ? :roll: Ada, przestań narzekać, masz ładne imię i się zamknij. :D Quote
Sweet Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Domka_Czika']Ja jestem Kunegunda Pigwa Pierdzimąka:cool3: Podskoczysz?:cool1::diabloti:[/quote] Ja jestem Adrianna Joanna Marianna :evil_lol::diabloti: fajniej mam:evil_lol: [quote name='Izabela124.']Hejos:multi: Nie uwierzysz, ale pierwszy raz od wieków wszytsko czytałam coście tu nabazgrały:evil_lol: I opoeudanie z wycieczki przeczytałam i Twoje niemądre narzekanie o sobie:mad: wcale nie jesteś gruba i brzydka i twoje imię jest ładne:loveu: No i sporo fotek widziałam:loveu: jestem z siebie normalnie dumna:evil_lol:[/quote] hej:D cieszę się bardzo:D fajnie:D narzekania są całą prawdą:eviltong: ja tez jestem z ciebie dumna:p:loveu::lol: [quote name='Martunia']Ej, czy u Was też te dogo się jakoś rozszerzyło ? :roll: Ada, przestań narzekać, masz ładne imię i się zamknij. :D[/quote] tak:cool1: tamto było fajniejsze:placz: nie przestane tak jak ty wczoraj mi narzekałaś o tych rękach:evil_lol: W ogóle to wróciłam z zakupów:evil_lol: ale mam już wszystko co potrzebuje:) haha;D fajnie:) już się nie mogę doczekać środy:D i w sumie to wtorku tez:razz::lol: Quote
Illusion Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Brydka jest fajne :razz:, jest małe prawdopodobieństwo, że ktoś weźmie sobie takie samo :evil_lol:. Aurelia też mi się podoba :loveu:. I Antonina też fajne, ale nie wiem czy jest taka święta/błogosławiona. Quote
Sweet Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='RCookie']Brydka jest fajne :razz:, jest małe prawdopodobieństwo, że ktoś weźmie sobie takie samo :evil_lol:. Aurelia też mi się podoba :loveu:. I Antonina też fajne, ale nie wiem czy jest taka święta/błogosławiona.[/quote] nie:eviltong: moja ciotka ma tak na imię:evil_lol: A Antonina musi być święte bo moja koleżanka takie sobie wzięła na bierzmowanie;) Quote
Martunia Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 No właśnie, teraz tak dziwnie to rozszerzone wygląda. :roll: Oj tam. :evil_lol: I tak potem stwierdziłam, że było minęło. :eviltong: Teraz już wiem, jak je trzymać. :evil_lol: Tak długo Ciebie nie było, a ja wciąż czekałam na gg. :placz: :eviltong: Quote
Kaya93 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Hejaski:loveu: A ta jak zwykle narzeka:mad::evil_lol: Ada - jest super:loveu: tak słitaśnie :cool3: :evil_lol: Joanna też :loveu:- bo a tak mam na drugie:evil_lol::diabloti: O a Antonina to ja miłam tez brać na trzecie:loveu:, ale tak jakoś wyszlo, że ostatecznie nie wziełam:wallbash: Ej panno Adrianno:loveu: ja poprosze o Kabikowe fotki:mad::loveu::loveu: Quote
Sweet Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Martunia']No właśnie, teraz tak dziwnie to rozszerzone wygląda. :roll: Oj tam. :evil_lol: I tak potem stwierdziłam, że było minęło. :eviltong: Teraz już wiem, jak je trzymać. :evil_lol: Tak długo Ciebie nie było, a ja wciąż czekałam na gg. :placz: :eviltong:[/quote] no strasznie dziwne.. nie mogę się przyzwyczaić:cool1: ;D widzisz chociaż przez to sie nauczyłaś czegoś:D przepraszam :placz: to przez moją mamę bo ja miałam jechać tylko po to co chciałam a ona mnie wyciągnęła na inne zakupy jeszcze:evil_lol::placz: [quote name='Kaya93']Hejaski:loveu: A ta jak zwykle narzeka:mad::evil_lol: Ada - jest super:loveu: tak słitaśnie :cool3: :evil_lol: Joanna też :loveu:- bo a tak mam na drugie:evil_lol::diabloti: O a Antonina to ja miłam tez brać na trzecie:loveu:, ale tak jakoś wyszlo, że ostatecznie nie wziełam:wallbash: Ej panno Adrianno:loveu: ja poprosze o Kabikowe fotki:mad::loveu:[/quote] hej;D ktoś musi narzekać:) no własnie dlatego głupio;/ :D haha:) Ej nie mów tak do mnie:( nie mam jego fotek:( Quote
Martunia Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Na początku myślałam, że coś mi się porąbało z tą dgm. :evil_lol: No ale i tak uważam, że dziwnie te ręce ułożyłam. :evil_lol: Hm hm, ciekawe jakie zakupy. :eviltong: Quote
Sweet Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Martunia']Na początku myślałam, że coś mi się porąbało z tą dgm. :evil_lol: No ale i tak uważam, że dziwnie te ręce ułożyłam. :evil_lol: Hm hm, ciekawe jakie zakupy. :eviltong:[/quote] haha ja tez:evil_lol: przestań juz o tych rencach:evil_lol::diabloti: Normalne do domu mleko itp:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Martunia Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Rencach. :eviltong: I kto tu dziwnie pisze. :eviltong: Aha, tak tak. :eviltong: Quote
Karolina. Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Sweet']eh.. Karolina to akurat mi sie nie podoba:evil_lol:[/QUOTE] Że co?! :cool1: [COLOR="LightBlue"][SIZE="1"]Grabisz sobie, oj grabisz :mad: :eviltong:[/SIZE][/COLOR] Quote
Sweet Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Martunia']Rencach. :eviltong: I kto tu dziwnie pisze. :eviltong: Aha, tak tak. :eviltong:[/quote] specjalnie tak żeby ci przypomnieć o tym pacz:evil_lol::diabloti: no:eviltong: [quote name='Karolina&Lucky']Że co?! :cool1: [COLOR=LightBlue][SIZE=1]Grabisz sobie, oj grabisz :mad: :eviltong:[/SIZE][/COLOR][/quote] żartowałam:oops::eviltong: Oj no przepraszam:-(:roll: Quote
Martunia Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Haha, zauważyłam. :D Jeszcze 7 dni chodzenia do szkoły ! :multi: Quote
Karolina. Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Sweet'] żartowałam:oops::eviltong: Oj no przepraszam:-(:roll:[/QUOTE] Wybaczam ci :grins: [COLOR="LightBlue"]A tak na serio to przecież nie wszystkim musi się wszystko podobać ;) Mi tam Karolina się tak średnio podoba, może najpiękniejsze nie jest, ale wolę to od Stanisławy, Marianny, Franciszki czy innych takich :eviltong:[/COLOR] Tak wogóle to heej :multi: Quote
Sweet Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Martunia']Haha, zauważyłam. :D Jeszcze 7 dni chodzenia do szkoły ! :multi:[/quote] o fajnie:D a ja mam z 2 dni urodziny:razz::multi::eviltong: i za 3 bal:evil_lol: [quote name='Karolina&Lucky']Wybaczam ci :grins: [COLOR=LightBlue]A tak na serio to przecież nie wszystkim musi się wszystko podobać ;) Mi tam Karolina się tak średnio podoba, może najpiękniejsze nie jest, ale wolę to od Stanisławy, Marianny, Franciszki czy innych takich :eviltong:[/COLOR] Tak wogóle to heej :multi:[/quote] :multi: ciesze sie;D hehe:) w sumie tak:D HEJ:) Quote
Sweet Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Domka_Czika']Hej Aduchno:loveu: Jak tam?:p[/quote] Hej Dominiko:) a dobrze:D żyje sobie i sie trzymam całkiem nieźle:eviltong::evil_lol: nie wiem co mam ci więcej powiedzieć;) a co u ciebie?? Quote
C&B Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Sweet']Hej Dominiko:) a dobrze:D żyje sobie i sie trzymam całkiem nieźle:eviltong::evil_lol: nie wiem co mam ci więcej powiedzieć;) a co u ciebie??[/quote] Jak oficjalnie się witam y:evil_lol: U mnie? Właśnie doznałam rozczarowania:placz::diabloti: Quote
Sweet Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Domka_Czika']Jak oficjalnie się witam y:evil_lol: U mnie? Właśnie doznałam rozczarowania:placz::diabloti:[/quote] tak wyszło:evil_lol: czemuż to??:eviltong: Quote
Recommended Posts