C&B Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='Sweet']nie ma tam obrzydliwych widoków tak tylko ci się wydaje:eviltong: haha jak możesz lubić jak sie nie uczyłaś nie mów za wcześnie ze to lubisz:eviltong::diabloti:[/quote] Ale mam brata który się tego uczy:eviltong: I czasem robię mu kawał i chowam mu książki, żeby do szkoły nie wziął:evil_lol: I zaglądam co tam jest- porównując biolę i fizę chemia jest najfajniejsza:lol: Quote
Sweet Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Domka_Czika']Ale mam brata który się tego uczy:eviltong: I czasem robię mu kawał i chowam mu książki, żeby do szkoły nie wziął:evil_lol: I zaglądam co tam jest- porównując biolę i fizę chemia jest najfajniejsza:lol:[/quote] e tam:eviltong: to się nie liczy:eviltong: zobaczysz jak zaczniesz się uczyć:razz: słuchaj mnie bo od września już będę licealistką:razz: kurcze jak to poważnie brzmi:evil_lol: Quote
C&B Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='Sweet']e tam:eviltong: to się nie liczy:eviltong: zobaczysz jak zaczniesz się uczyć:razz: słuchaj mnie bo od września już będę licealistką:razz: kurcze jak to poważnie brzmi:evil_lol:[/quote] Po prostu stara będziesz:evil_lol: Żarcik;p A ja pójdę do gimy jako pierwszy rocznik po reformie, to też powaznie brzmi:evil_lol: Quote
Sweet Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Domka_Czika']Po prostu stara będziesz:evil_lol: Żarcik;p A ja pójdę do gimy jako pierwszy rocznik po reformie, to też powaznie brzmi:evil_lol:[/quote] stara to już za chwile będę bo we wt mam urodziny:evil_lol::diabloti: o:D bardzo poważnie:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
C&B Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='Sweet']stara to już za chwile będę bo we wt mam urodziny:evil_lol::diabloti: o:D bardzo poważnie:evil_lol::evil_lol::diabloti:[/quote] Tylko te reformy nie które są fee...:cool1: Quote
Sweet Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Domka_Czika']Tylko te reformy nie które są fee...:cool1:[/quote] w jakim sensie? bo ja nie wiem o co w nich chodzi:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
C&B Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='Sweet']w jakim sensie? bo ja nie wiem o co w nich chodzi:evil_lol::evil_lol::eviltong:[/quote] - więcej lekcji - dwa obowiązkowe języki - musimy sobie wybrać jakiś kierunek sportowy ( ja na kosza chyba idę :D) - całe szczęśćie dzielone dzielnicami klasy:multi: I takie tam... Quote
Martunia Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Haha. :cool3: A ja za to idę na próbę bierzmowania ... Tak więc będę wieczorkiem. ;) Quote
Martunia Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Co to za reformy, jeszcze o takich nie słyszałam. :-o Sorry, ale jestem na chwilę na laptopie taty, więc nie odpisuję na gg. ;) Quote
Sweet Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Domka_Czika']- więcej lekcji - dwa obowiązkowe języki - musimy sobie wybrać jakiś kierunek sportowy ( ja na kosza chyba idę :D) - całe szczęśćie dzielone dzielnicami klasy:multi: I takie tam...[/quote] ale dziwnie:cool1: [quote name='Martunia']Co to za reformy, jeszcze o takich nie słyszałam. :-o Sorry, ale jestem na chwilę na laptopie taty, więc nie odpisuję na gg. ;)[/quote] no ja też nie:shake: Spoko:) I tak mnie nie było trochę bo byłam się wykąpać:evil_lol::evil_lol: i włosy umyłam wreszcie czuje się od razu lepiej:lol: Quote
C&B Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Bo to dopiero w tym roku wejdzie:cool3: Wszystkie książki nowe i pierwszoklasiści( co teraz do drugiej pójdą) to nie sprzedadzą swoich:eviltong: Dostalismy od Ogrodnika w marcu takie kartki i to tam wszystko pisało, ale i tak zgubiłam:evil_lol: Quote
Martunia Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Głupie posty. :shake: Jakie masz plany na jutro ? :D Quote
Martunia Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Hmmm to z kim będziesz gadała to ja wiem. :evil_lol: Oczywiście nie licząc mnie. :D Ciekawe, co tam planujesz kupić. :eviltong: Ja .. hm wieczorem do kościoła, a tak to nie wiem. :eviltong: Quote
Sweet Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Martunia']Haha. :cool3: A ja za to idę na próbę bierzmowania ... Tak więc będę wieczorkiem. ;)[/quote] :) No właśnie widzę:eviltong: jak ja kocham te skaczące posty:evil_lol: [quote name='Domka_Czika']Bo to dopiero w tym roku wejdzie:cool3: Wszystkie książki nowe i pierwszoklasiści( co teraz do drugiej pójdą) to nie sprzedadzą swoich:eviltong: Dostalismy od Ogrodnika w marcu takie kartki i to tam wszystko pisało, ale i tak zgubiłam:evil_lol:[/quote] aha:evil_lol: i tak dziwnie:eviltong: ja moje sprzedaje:D haha:eviltong: Quote
C&B Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Ja zazdroszczę mojemu braciakowi dnia dziecka w gimie...:lol: Był tam pokaz dog dancing czy coś w tym stylu... Tyle udalo mi się wyciągnąć z brata:evil_lol: Ja tak chcę...:placz: I Ogrodnik włączył im Radio na korytarzu to każdy gadał, żeby zgasił:lol: Quote
Sweet Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Domka_Czika']Ja zazdroszczę mojemu braciakowi dnia dziecka w gimie...:lol: Był tam pokaz dog dancing czy coś w tym stylu... Tyle udalo mi się wyciągnąć z brata:evil_lol: Ja tak chcę...:placz: I Ogrodnik włączył im Radio na korytarzu to każdy gadał, żeby zgasił:lol:[/quote] a twój brat do której chodzi?? o fajnie:D kto to ten ogrodnik?:roll: Quote
Sweet Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Martunia']Głupie posty. :shake: Jakie masz plany na jutro ? :D[/quote] no:eviltong: Jutro e nie wiem w sumie:) idę do kościoła na pewno a tak to sie zobaczy:) pewnie w domu siedzę będę sie nudzić albo z kimś sobie pogadam:evil_lol::diabloti: a i wiem na zakupy jadę bo musze cos kupic jeszcze co mi na bal brakuje:eviltong: ale nie powiem co a ty?? Quote
Martunia Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Chyba wiem. :diabloti: Dlaczego nie powiesz ? :evil_lol: Nie no, nie musisz pisać, skoro nie chcesz. :D Zdjęcia !!! Quote
Sweet Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Martunia']Hmmm to z kim będziesz gadała to ja wiem. :evil_lol: Oczywiście nie licząc mnie. :D Ciekawe, co tam planujesz kupić. :eviltong: Ja .. hm wieczorem do kościoła, a tak to nie wiem. :eviltong:[/quote] ale nie wiesz z którym:diabloti::razz: no tak z tobą to wiadomo:D nie powiem ci co:evil_lol: aa;) to podobnie:) Quote
Sweet Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Martunia']Chyba wiem. :diabloti: Dlaczego nie powiesz ? :evil_lol: Nie no, nie musisz pisać, skoro nie chcesz. :D Zdjęcia !!![/quote] nie wiesz:diabloti::eviltong: bo to moja osobista sprawa:diabloti::evil_lol: nie mam zdjęć:eviltong::eviltong: Quote
C&B Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='Sweet']a twój brat do której chodzi?? o fajnie:D kto to ten ogrodnik?:roll:[/quote] Do I :evil_lol: Mlodziak jeszcze:diabloti: Ogrodnik- dyrektor. Takie ma nazwisko:diabloti: Quote
Sweet Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Domka_Czika']Do I :evil_lol: Mlodziak jeszcze:diabloti: Ogrodnik- dyrektor. Takie ma nazwisko:diabloti:[/quote] Do I klasistów to ja mam uraz:evil_lol::evil_lol: aha:evil_lol::evil_lol: Quote
C&B Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='Sweet']Do I klasistów to ja mam uraz:evil_lol::evil_lol: aha:evil_lol::evil_lol:[/quote] A to dlaczego?:roll: Do mojego brata to ja mam uraz, że się tak wstrętnie nazywam :boom:( kto by chciał nazywać się Dominika?:watpliwy:) jeżeli jest taka osba to coś z nią nie halo...:stupid: Quote
Sweet Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Domka_Czika']A to dlaczego?:roll: Do mojego brata to ja mam uraz, że się tak wstrętnie nazywam :boom:( kto by chciał nazywać się Dominika?:watpliwy:) jeżeli jest taka osba to coś z nią nie halo...:stupid:[/quote] a bo chłopak który mi się podoba ma brata w I gim i on zawsze się na mnie tak dziwnie patrzy jakby chciał mi coś zrobić i się go boje:evil_lol::eviltong: on ci wybrał takie imie?? Do mojego imienia tez się moja siostra przyczyniła:cool1: głupszego nie można wymyślić... teraz co chwile ktoś Ada to nie wypada....... bo taka jest piosenka:cool1::cool1: w ogóle mam dziwne imię;/ a z moim od bierzmowana sie głupio rymuje i tak długo sie czyta:roll: Quote
C&B Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='Sweet']a bo chłopak który mi się podoba ma brata w I gim i on zawsze się na mnie tak dziwnie patrzy jakby chciał mi coś zrobić i się go boje:evil_lol::eviltong: on ci wybrał takie imie?? Do mojego imienia tez się moja siostra przyczyniła:cool1: głupszego nie można wymyślić... teraz co chwile ktoś Ada to nie wypada....... bo taka jest piosenka:cool1::cool1: w ogóle mam dziwne imię;/ a z moim od bierzmowana sie głupio rymuje i tak długo sie czyta:roll:[/quote] :diabloti: BYły do wyboru: Dominika:angryy:, Karolina i Weronika... A on kiedy mnei zobaczył to : DAMA! I rodzice wzieli Dominikę, a miała być na 99% Karolina:angryy: A na mnie? Dominika w majtki sika... Jakie wziełaś imię na bierzmowanie?? Jeszcze nieszczęsne nazwisko... Dlaczego ja taka ofiara życiowa jestem?:placz: Mi się Ada podoba :) Quote
Recommended Posts