Sweet Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='Domka_Czika'][CENTER][U][I][URL]http://img194.imageshack.us/img194/1645/p1200492.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu:[/I][/U] [/CENTER] [/quote] ;):p [quote name='Feigned']i znowu kucyk :loveu:[/quote] a no znowu:razz: [quote name='Bartiśkowa_']jak sobię śpi :loveu: oj mój ukochany Kabisiasty :multi:[/quote] hehe:D on nie śpi:eviltong::eviltong: :D Quote
Martunia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 MÓJ Kabik. :loveu::loveu::loveu: To jaka Ci średnia w końcu wychodzi ? :lol: My jutro też nie mamy lekcji w sumie, bo przygotowanie do balu, ćwiczenia ostatnie do poloneza, dekoracje itd. Mam krótkie włosy. :evil_lol: I widziałam sie z Makłowiczem. :evil_lol: A o 22.00 idę pod Halę Stulecia ogądać jakiś pokaż. :D Quote
Sweet Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='Martunia']MÓJ Kabik. :loveu::loveu::loveu: To jaka Ci średnia w końcu wychodzi ? :lol: My jutro też nie mamy lekcji w sumie, bo przygotowanie do balu, ćwiczenia ostatnie do poloneza, dekoracje itd. Mam krótkie włosy. :evil_lol: I widziałam sie z Makłowiczem. :evil_lol: A o 22.00 idę pod Halę Stulecia ogądać jakiś pokaż. :D[/quote] ;D mój:diabloti: nie oddam nikomu tego psychola:evil_lol: dzisiaj rozpruł zabawkę tak się nad nią znęcał:evil_lol: a nie wiem sama ale jakaś tam jest :evil_lol: aa fajnie:D my jutro tez mamy poloneza:razz::razz: o:D a ja długie cały czas:evil_lol: w pon znowu do fryzjera ale pisałam ze nie zdążyła mnie pani obciąć:evil_lol: masz foto mi potem z balu pokazać:D i mojego przyszłego męża tez:cool3::cool3: :D fajnie:D a mnie dzisiejszy dzień nie przestanie zaskakiwać:eviltong: opowiem ci na gg jutro jak chcesz;) albo w sobotę bo jutro cie nie złapie ale miłe zaskoczenie mnie spotkało nigdy bym nie przypuszczała:eviltong: Quote
Martunia Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 On jest mój, tylko jeszcze o tym nie wie. :diabloti: Wiesz jaką masz średnią, tylko nie chcesz mi powiedzieć ! :obrazic: Ok, pokażę. ^^ No to masz napisać mi na gg, nawet jak nie jestem dostępna, gdyż zaraz będę się przygotowywać ... w końcu już dziś mam bal ! :multi: Tańczyłam dziś w butach i mam stopę obtartą. :placz: Deer, zdjęcia były stronę wcześniej. :D Quote
Sweet Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='deer_1987']eee? foty? niemozliwe... nie tutraj..[/quote] a jednak są stronę wcześniej:evil_lol: [quote name='Martunia']On jest mój, tylko jeszcze o tym nie wie. :diabloti: Wiesz jaką masz średnią, tylko nie chcesz mi powiedzieć ! :obrazic: Ok, pokażę. ^^ No to masz napisać mi na gg, nawet jak nie jestem dostępna, gdyż zaraz będę się przygotowywać ... w końcu już dziś mam bal ! :multi: Tańczyłam dziś w butach i mam stopę obtartą. :placz: Deer, zdjęcia były stronę wcześniej. :D[/quote] aha.. dobra oddam ci śmierdziela w dobre ręce:D czemu śmierdziela powiem ci za chwile:eviltong: Nie wiem jeszcze jaką mam bo muszę 2 oceny załatwić sobie:evil_lol::diabloti: dobra to ci napisze:) bo w sumie to fajne takie:D fajno:D foty mi pokażesz:D haha:eviltong::evil_lol: my w pon tańczymy w butach:diabloti: no właśnie:) Już wyjaśniam czemu mówiłam o nim śmierdziel:evil_lol: wiec tak dzisiaj rano mama go wypuściła na dwór i na kostce gdzieś przy wejsciu do garażu było coś z pralki jakieś śmierdzące od proszku i takich tam no i on się w tym wytarzał cały był brudny i strasznie śmierdział:evil_lol::evil_lol: ale już go wykąpałam na szczęście:D Quote
Martunia Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 E tam, i tak chcę Kabika, i tak jest mój. :loveu: Skoro się zgadzasz. :cool3: Aha, czyli się średnia szykuje 5.9. :cool3: Quote
Sweet Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='Martunia']E tam, i tak chcę Kabika, i tak jest mój. :loveu: Skoro się zgadzasz. :cool3: Aha, czyli się średnia szykuje 5.9. :cool3:[/quote] Dobra jak chcesz to dam ci tego śmierdziela i dorzucę jeszcze psychicznego psa to będziesz miała 2 w 1:razz::razz::diabloti::diabloti: Coś ty:cool1::shake: Najwyższą średnią z klasy ma Maciej 5.8:cool1: ale to jak mu nauczyciele wystawiają oceny jest nie uczciwe bo mu nie wychodzą 6 z co najmniej połowy przedmiotów z których je ma:cool1: chamstwo:cool1: [quote name='Kaya93']Dżem doberek:loveu::loveu:[/quote] hejo:D:D:loveu::loveu: Quote
Martunia Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Ooo Maciuś kujonek. :evil_lol: Coś o tym wiem, u mnie też większość nauczycieli podwyższało oceny osobom, które w ogóle na takie nie zasłużyły ... No ale co ja się będę tam odzywać. :roll: Ok, umowa stoi. :evil_lol: Czekam na wybuchową psią przesyłkę. :evil_lol: PS. Już mi przeszło po wczorajszym. :diabloti: Quote
Sweet Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Izuuus']Hej śmierdziulki :evil_lol:[/quote] Ej no... tylko kabi jest śmierdziuch:evil_lol: [quote name='Martunia']Ooo Maciuś kujonek. :evil_lol: Coś o tym wiem, u mnie też większość nauczycieli podwyższało oceny osobom, które w ogóle na takie nie zasłużyły ... No ale co ja się będę tam odzywać. :roll: Ok, umowa stoi. :evil_lol: Czekam na wybuchową psią przesyłkę. :evil_lol: PS. Już mi przeszło po wczorajszym. :diabloti:[/quote] no wiesz... jak to powiedział maks: "Bo Maciej daje dupy nauczycielom" :diabloti::evil_lol::evil_lol: no wiesz bo to jest takie dziwne...:cool1: dobra:D fajnie:evil_lol: Quote
Illusion Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Naciąganie ocen tym, którzy właściwie sobie na to nie zasłużyli, to dość popularne zjawisko :lol:. U mnie w klasie jest taki jeden szczególny przypadek, ale już wszyscy zdążyli do tego przywyknąć i przymrużamy na to oko. Quote
Sweet Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='RCookie']Naciąganie ocen tym, którzy właściwie sobie na to nie zasłużyli, to dość popularne zjawisko :lol:. U mnie w klasie jest taki jeden szczególny przypadek, ale już wszyscy zdążyli do tego przywyknąć i przymrużamy na to oko.[/quote] no tak.. ale w tym roku to nauczyciele przesadzili:roll: ale co zrobić:shake: Quote
Martunia Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 A nie liże? :diabloti: W każdej szkole tak jest ... zawsze ktoś będzie faworyzowany itd. A naciaganie oceny np. z 3 na 5 to w ogóle coś dziwnego, choć miało być z 3 na 4. :razz: Quote
C&B Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Całe szczęście do gimy tam gdzie idę to tak nie ma:multi: To może tam zasłużę na lustrzankę:loveu: Tylko jak pomyśle o dwóch przedmiotach to wolę zostać w podstawówce:evil_lol: Quote
Sweet Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Domka_Czika']Całe szczęście do gimy tam gdzie idę to tak nie ma:multi: To może tam zasłużę na lustrzankę:loveu: Tylko jak pomyśle o dwóch przedmiotach to wolę zostać w podstawówce:evil_lol:[/quote] heh;) ja mam cały czas dobra średnią a i tak nic za to nie dostaje:cool1: jakich??:cool3: Quote
C&B Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='Sweet']heh;) ja mam cały czas dobra średnią a i tak nic za to nie dostaje:cool1: jakich??:cool3:[/quote] Ja na początku roku umówiłam się z rodzicami, że jak z paskiem to nową cyfrówkę, a jak 5.0 i w górę to lustro:loveu: Fizyki i biologi:evil_lol: Quote
Martunia Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Biologia jest łatwa. :evil_lol: No w Lo na pewno tak nie będzie ... Już się boję. :eviltong: Quote
Sweet Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Martunia']A nie liże? :diabloti: W każdej szkole tak jest ... zawsze ktoś będzie faworyzowany itd. A naciaganie oceny np. z 3 na 5 to w ogóle coś dziwnego, choć miało być z 3 na 4. :razz:[/quote] właśnie ze nie:evil_lol::evil_lol::diabloti: no.... ale cóż:eviltong: podobno w lo to sie zmienia:razz: [quote name='Domka_Czika']Ja na początku roku umówiłam się z rodzicami, że jak z paskiem to nową cyfrówkę, a jak 5.0 i w górę to lustro:loveu: Fizyki i biologi:evil_lol:[/quote] aha.. e tam biola fajna fizyka ujdzie:) bardziej bym się na twoim miejscu chemii bała:eviltong: Quote
C&B Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Bioli to ja się boję, bo mój braciak który miał w 6 kalsie średnią 4.72 ma z niej 2:eviltong: A fizyka mi się jakoś strasznie kojarzy:evil_lol: Chemia jest fajna:diabloti: Quote
Sweet Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Domka_Czika']Bioli to ja się boję, bo mój braciak który miał w 6 kalsie średnią 4.72 ma z niej 2:eviltong: A fizyka mi się jakoś strasznie kojarzy:evil_lol: Chemia jest fajna:diabloti:[/quote] biola jest fajna:eviltong: ale zeby miec dobra oceny to niestety trzeba wszystko rozumiec i sie uczyc:evil_lol: Fizyka ujdzie jak sie zna wzory:eviltong: chemia na początku jest fajna najgorsza jest w 3kl Quote
Sweet Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Martunia']Biologia jest łatwa. :evil_lol: No w Lo na pewno tak nie będzie ... Już się boję. :eviltong:[/quote] :eviltong: pewnie nie:evil_lol: jeszcze na rozszerzeniu sobie bierzesz:eviltong::evil_lol: Quote
C&B Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='Sweet']biola jest fajna:eviltong: ale zeby miec dobra oceny to niestety trzeba wszystko rozumiec i sie uczyc:evil_lol: Fizyka ujdzie jak sie zna wzory:eviltong: chemia na początku jest fajna najgorsza jest w 3kl[/quote] Biola może i jest fajna, ale ja nie cierpie tych wszystkich komórek i obrzydliwych widoków:eviltong: No właśnie- trzeba się uczyć... :cool1: A ja nie cierpie:cool3: Ja mylę wzory:evil_lol: Ja i tak lubię chemię:evil_lol: Quote
Sweet Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Domka_Czika']Biola może i jest fajna, ale ja nie cierpie tych wszystkich komórek i obrzydliwych widoków:eviltong: No właśnie- trzeba się uczyć... :cool1: A ja nie cierpie:cool3: Ja mylę wzory:evil_lol: Ja i tak lubię chemię:evil_lol:[/quote] nie ma tam obrzydliwych widoków tak tylko ci się wydaje:eviltong: haha jak możesz lubić jak sie nie uczyłaś nie mów za wcześnie ze to lubisz:eviltong::diabloti: Quote
Recommended Posts