Sweet Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 [CENTER][SIZE=4][B][COLOR=Magenta]Mam filmik dla was:razz::razz::multi::multi: [url=http://s245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/xxSweetGr/?action=view¤t=kabikowesztuczki.flv]xxSweetGr :: kabikowesztuczki.flv video by yorka-kabi - Photobucket[/url] :D:D:D [/COLOR][/B][/SIZE][/CENTER] Quote
Bartiśkowa_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 jejku jak on cudnie prosi :loveu::loveu: Quote
Sweet Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']jejku jak on cudnie prosi :loveu::loveu:[/quote] [quote name='ola9338']cudenko :loveu:[/quote] dziekuje:eviltong::lol: W ogóle to sie witam:D dzisiaj lekcje konczyłam o 11.35:cool3::razz: haha;D Na wf tańczyliśmy poloneza i z racji tego że Romuś nie przyszedł tańczyłam z Maciusiem i byliśmy pierwsza parą:eviltong: strasznie tak jako pierwszym isc bo jak ty cos źle zrobisz to i reszta:evil_lol: nie wspominając o tym że kroki nam sie myliły:eviltong: Dzisiaj do trzymań i kroku podstawowego doszedł mostek i wymijanie:evil_lol: haha:D mostek był najlepszy jak przechodziliśmy pod spodem to było ok ale jak już pod nami szli to np. Dominik się za mało schylił i dostał w głowę :diabloti::evil_lol::eviltong: ale ogólnie fajnie było ale tak mi było zimno w ręce ze nie wiem:roll: nawet nie wiem czemu... Ale z Maciejem fajnie sie tańczyło:) z romkiem w sumie tez ale jak razem bedziemy to dopiero kroki pogubimy:evil_lol::evil_lol: haha:D ale bedzie dobrze kiedyś w koncu:D Na ostatniej lekcji bylo zastepstwo i gadalismy sobie:) najpierw romek do nas przyszedł potam maciej i sie smialismy a pani do nas tylko ze mamy byc cicho:evil_lol::eviltong: No a teraz zostaje mi chemia do nauczenia bo jutro kartkówka:roll::shake: jej boje sie bo musze dostac conajmniej 4 a ja tego nie umiem:placz: znowu dostane 2:placz: dobrze ze do Lo nie ide na biol-chem bo bym chyba psychicznie nie wytrzymała..:shake: Quote
Karolina. Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Heeej :multi: Ale mi się filmik podoba, Kabi jaki posłuszny :loveu: [/COLOR][/FONT] [COLOR="PaleTurquoise"] [FONT="Century Gothic"][SIZE="2"]Mam pytanie: jak ty wstawiłaś filmik z photobucket, bo jak ja próbuje wstawić, to pod filmikiem jest jakiś obrazek, tak jakby zdjęcie mi się pojawia i to mnie denerwuje :cool1: Jak ty zrobiłaś, że masz sam filmik, bez tego obrazka pod nim? :razz:[/SIZE][/FONT][/COLOR] Quote
Sweet Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic][COLOR=Indigo]Heeej :multi: Ale mi się filmik podoba, Kabi jaki posłuszny :loveu: [/COLOR][/FONT] [COLOR=PaleTurquoise] [FONT=Century Gothic][SIZE=2]Mam pytanie: jak ty wstawiłaś filmik z photobucket, bo jak ja próbuje wstawić, to pod filmikiem jest jakiś obrazek, tak jakby zdjęcie mi się pojawia i to mnie denerwuje :cool1: Jak ty zrobiłaś, że masz sam filmik, bez tego obrazka pod nim? :razz:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote] hej:) czy ja wiem czy taki posłuszny filmik się udało nakręcić:eviltong: trochę powycinałam z oryginału bo najlepsze było z tym proszeniem ja do niego piątka a on prosi to ja mówię nie proś a on nadal:evil_lol::eviltong::evil_lol: Skopiowałam ten pierwszy link ;) Quote
Karolina. Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Sweetaśna']hej:) czy ja wiem czy taki posłuszny filmik się udało nakręcić:eviltong: trochę powycinałam z oryginału bo najlepsze było z tym proszeniem ja do niego piątka a on prosi to ja mówię nie proś a on nadal:evil_lol::eviltong::evil_lol: Skopiowałam ten pierwszy link ;)[/QUOTE] [FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Ooo...Lucky też tak zawsze: ja mówię siad!, a on się kładzie :diabloti: Dopiero kilka razy muszę powtórzyć żeby zaczaił o co kaman :evil_lol: Rzeczywiście najlepsze jest to z proszeniem :loveu:[/COLOR][/FONT] [FONT="Century Gothic"][COLOR="PaleTurquoise"]Dzięki :loveu: Już wiem co i jak :cool3:[/COLOR][/FONT] Quote
Sweet Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic][COLOR=Indigo]Ooo...Lucky też tak zawsze: ja mówię siad!, a on się kładzie :diabloti: Dopiero kilka razy muszę powtórzyć żeby zaczaił o co kaman :evil_lol: Rzeczywiście najlepsze jest to z proszeniem :loveu:[/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=PaleTurquoise]Dzięki :loveu: Już wiem co i jak :cool3:[/COLOR][/FONT][/quote] kabi na siad to ucieka:eviltong::evil_lol: heh:) nmzc;) Quote
Martunia Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Hej... O fajnie, o Was też nie zapomnieli. :) My dostałyśmy tulipanka i płyn do kąpieli. :eviltong: Jaki fajny filmik. :loveu: Kurde, w ogóle czasu nie mam. Jestem tylko na sekundę. :razz: Quote
Sweet Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 [quote name='Martunia']Hej... O fajnie, o Was też nie zapomnieli. :) My dostałyśmy tulipanka i płyn do kąpieli. :eviltong: Jaki fajny filmik. :loveu: Kurde, w ogóle czasu nie mam. Jestem tylko na sekundę. :razz:[/quote] hej:loveu: no nie zapomnieli:) dzieki:D eh... ja tez tylko na chwile bo na niemiecki na jutro sie muszę uczyć...:roll::roll: Quote
***Paulina*** Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Cześć Ada:bye: Co tam u was??? Kiedy macie rekolekcje? Bo my od poniedziałku trzy dni wolnego (prawie:evil_lol:):multi::multi::multi: Quote
Sweet Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 [quote name='***Paulina***']Cześć Ada:bye: Co tam u was??? Kiedy macie rekolekcje? Bo my od poniedziałku trzy dni wolnego (prawie:evil_lol:):multi::multi::multi:[/quote] hej Paulina;) a dobrze:) ale nie umiem prawie nic na niemiecki:placz: miałam sie teraz uczyc ale chce obejrzec pewien film który tata przyniósł no i dupa z uczeniem:-(:roll: moze rano wczesniej wstane i sie poucze bo co innego zrobic moge...:roll: my mamy dopiero od 23-25...:shake: i na dodatek pani sobie wymysliła ze po rekolekcjach nam zrobi 2h matmy:cool1: bosko...:cool1: i w środe bede śpiewac z dziewczynami z chórku w kosciele:lol::eviltong: A w piątek 20 mamy dzien europejczyka i nasza klasa wylosowała włochy:cool3: bedziemy sie przebierac za małe dzieci do przedstawienia a Ryba będzie nasza panią dyrygent bo koniecznie chcial sie przebrać za kobiete:diabloti: hehe:D maciej bedzie pavarottim a maks, dominik i szymon bedą mafią:eviltong::evil_lol: ciekawe co nam wyjdzie w tej scence:eviltong: ale sobie pogadałam:D a co u ciebie?? fajnie ze masz juz rekolekcje;) a ja jestem przeziębiona troche...:roll: mama przesadza ze mam jechac do lekarza ale i tak sie upieram przy swoim ze nie jade nigdzie:evil_lol: [quote name='Kaya93']Hello:loveu: My też sie witamy:multi:[/quote] hej:loveu: witamy:razz: Quote
***Paulina*** Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Ja też mam jutro niemiecki:p I chyba ma być kartka z 30 słówek, ale nie chce mi się uczyć... Znając życie to uda nam się przełożyć...:multi: 2 godziny matmy??? Współczucia... chyba że macie fajną nauczycielkę, bo ja bym nie wytrzymała... Dzisiaj dali przez radio węzeł ogłoszenie o konkursie dla 2 klas... No i czytają i nagle słyszę że wymienili mnie też... No ale i tak nie pójdę, bo to bez sensu... W zeszłym roku zajęłam pierwsze miejsce i nawet głupiej 5 za to nie dostałam... Poza tym od razu mówiłam że na żaden konkurs nie idę a ta głupia mnie wpisała...:angryy: No i za tydzień ponoć mamy jakiś test próbny z anglika, coś w stylu tego co ty będziesz pisała na koniec 3... No i do tego rodzice muszą wyrazić zgodę, nie wiem po co... No i przez test przepadnie mi lekcja chemii a mamy taką głupią nauczycielkę że powiedziała że na tej lekcji powinna być lekcja powtórzeniowa przed spr. ale nam nie zrobi jeśli nas nie będzie... Fajnie macie z tym przebieraniem... też bym tak chciała:loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Cześć :multi::multi::multi: Troszkę rzadko ostatnio bywam nadogo bo taki zajeb w szkole wrr...:angryy: mamy już wyniki z humanistycznego miałam 35 puntktów :d a ty ile ? Quote
Sweet Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 [quote name='***Paulina***']Ja też mam jutro niemiecki:p I chyba ma być kartka z 30 słówek, ale nie chce mi się uczyć... Znając życie to uda nam się przełożyć...:multi: 2 godziny matmy??? Współczucia... chyba że macie fajną nauczycielkę, bo ja bym nie wytrzymała... Dzisiaj dali przez radio węzeł ogłoszenie o konkursie dla 2 klas... No i czytają i nagle słyszę że wymienili mnie też... No ale i tak nie pójdę, bo to bez sensu... W zeszłym roku zajęłam pierwsze miejsce i nawet głupiej 5 za to nie dostałam... Poza tym od razu mówiłam że na żaden konkurs nie idę a ta głupia mnie wpisała...:angryy: No i za tydzień ponoć mamy jakiś test próbny z anglika, coś w stylu tego co ty będziesz pisała na koniec 3... No i do tego rodzice muszą wyrazić zgodę, nie wiem po co... No i przez test przepadnie mi lekcja chemii a mamy taką głupią nauczycielkę że powiedziała że na tej lekcji powinna być lekcja powtórzeniowa przed spr. ale nam nie zrobi jeśli nas nie będzie... Fajnie macie z tym przebieraniem... też bym tak chciała:loveu:[/quote] Fajnie:) my juz tydzien temu przlozylisy wiec teraz sie nie uda juz... eh.. bo tak zawsze na konkursach jest...:roll: ja kiedys przeszla do dalszego etau z plaka to nikt nawet nie zauwazł ale teraz niedawno szymon miał 9 miejsce z jakiegos konkursu to wszyscy o tym mówili:shake: niesprawliedliwa jest ta szkola a:) ten test nawet prosty jest:) wiem ze fajnie:D bo to jest z kazji dnia wiosny i nie ma wteduy lekcji:cool3: [quote name='Izuuus']Guten Tag :evil_lol:[/quote] Guten Morgen:):diabloti: [quote name='anitaaa i bartis']Cześć :multi::multi::multi: Troszkę rzadko ostatnio bywam nadogo bo taki zajeb w szkole wrr...:angryy: mamy już wyniki z humanistycznego miałam 35 puntktów :d a ty ile ?[/quote] hej:):) chyba kazdy ma ostatno sporo w szkole...:shake: o to dobrze:D ja mialam 36:eviltong::evil_lol: Quote
ola9338 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 ooo wy te jestescie w 3 kl? mowicie o tym tescie gdzie trzeba bylo napisac mit? Quote
Karolina. Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"][FONT="Century Gothic"]Hej! :multi: Gdzieś tu słyszałam o przebieraniu się chłopaków za dziewczyny :lol: U nas ostatnio w sql było śmiesznie, bo na dzień kobiet był apel, a na apelu były takie jakby wybory miss. Tyle że to chłopaki poprzebierali się za dziewczyny :evil_lol: Jeden nawet włożył taką krótką mini :crazyeye: :evil_lol: No i te 'miss' musiały wykonać różne zadania, np. puszczali muzykę, i one musiały do niej tańczyć, była akcja 'cała Polska czyta dzieciom', i musiały przeczytać fragment jakiegoś wierszyka (no a to śmiesznie brzmiało, bo jak chłopak udaje głos dziewczyny :lol:). Ogólnie śmiechowo było :lol:[/FONT][/COLOR][/FONT] Quote
Feigned Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='ola9338']ooo wy te jestescie w 3 kl? mowicie o tym tescie gdzie trzeba bylo napisac mit?[/quote] no chyba o ten test chodzi :eviltong: ja miałam z niego chyba 39 :loveu: co taam u Was ? :cool3: oo to daj czadu w kościele jak śpiewać będziesz :evil_lol: Quote
Sweet Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 [quote name='ola9338']ooo wy te jestescie w 3 kl? mowicie o tym tescie gdzie trzeba bylo napisac mit?[/quote] tak:lol: troche nas tu jest z 3 klasy:) nom ale anita inny test pisala:eviltong: [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic][COLOR=Indigo][FONT=Century Gothic]Hej! :multi: Gdzieś tu słyszałam o przebieraniu się chłopaków za dziewczyny :lol: U nas ostatnio w sql było śmiesznie, bo na dzień kobiet był apel, a na apelu były takie jakby wybory miss. Tyle że to chłopaki poprzebierali się za dziewczyny :evil_lol: Jeden nawet włożył taką krótką mini :crazyeye: :evil_lol: No i te 'miss' musiały wykonać różne zadania, np. puszczali muzykę, i one musiały do niej tańczyć, była akcja 'cała Polska czyta dzieciom', i musiały przeczytać fragment jakiegoś wierszyka (no a to śmiesznie brzmiało, bo jak chłopak udaje głos dziewczyny :lol:). Ogólnie śmiechowo było :lol:[/FONT][/COLOR][/FONT][/quote] hej:) heh;D fajne to musiało byc|:D ogólnie chłopacy maja czasami fajne pomysły:razz: u mojej siory w gim tez sie jakis chłopak przebrał i miał mini:evil_lol::eviltong: podobno fajnie to wygladalo ale mnie jeszcze nie bylo wtedy tam w szkole i nie widziałam:eviltong: [quote name='Feigned']no chyba o ten test chodzi :eviltong: ja miałam z niego chyba 39 :loveu: co taam u Was ? :cool3: oo to daj czadu w kościele jak śpiewać będziesz :evil_lol:[/quote] o:) to duzo ja w zeszlym roku jak pisalismy test próbny mialam tyle:p a u nas dobrze napsize potem bo jestem teraz na kompie mamy i mnie wkurza ta klawiatura bo literki nie zaskakuja niektóre:angryy: Ale to niestety nie w tym kosciele:shake: Quote
Sweet Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 jestem juz u siebie wiec pisze co u mnie:cool3::p W szkole ogólnie bardzo dobrze bylo dzisiaj:razz: Na wf grałysmy w ręczną i kosza i w kosza przegrałysmy za to w ręczną obrona nam bardzo dobrze szła :) co prawda dostałam z łokcia w pewne miejsce i mnie boli ale to nic:evil_lol: czego sie nie robi dla gry:diabloti: Na angliku wyciagłam moją biżuterie z kieszeni zeby załozyc i romek podwędził mi bransoletki i nosił ją a oddał mi przed następną lekcją bo ktoś stwierdził ze w niej wyglada jak gej:eviltong::evil_lol::evil_lol: A dominik i maks sie smiali ze to jakiś węzeł małżeński czy cos:eviltong::evil_lol: haha nie mogłam:diabloti: No na matmi pani oddawała kartkówki i zad dom i dostałam 6 i 4... ale kartkówke chyba jako jedyna bezbłędnie napisałam:razz::diabloti: haha:D na niemcu ogladalismy takie jakis serial po niemiecku co pani przyniosła;D bardzo fajny byl bo go rozumiałam:evil_lol: a ja niemieckiego nie lubie i nie umiem:eviltong: po za tym z tej kartkówki co pisalismy dostałąm 5:razz: miałam 9 na 9 pkt:D chociaz miałam 2 błedy do wybroniłam sie bo dodatkowo napisałam 3 zupy jak są po niemiecku:eviltong: no i ogólnie szybko minął ten dzien:p Jak mi sie uda to wykombinuje jakies kabikowe fotki:) O a to jest nasza piosenka na dzien Europejczyka którą prawdopodobnie bedziemy miec jako chórek:evil_lol::diabloti: [url=http://www.youtube.com/watch?v=s436f0jc9AY&translated=1]YouTube - Nella vecchia fattoria - piccolo coro dell'antoniano 1986[/url] :evil_lol: Quote
Magot Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Wy tu gadu gadu, a zdjęć jak nie było, tak nie ma :siara: Quote
Feigned Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='***Paulina***']Pewnie że niesprawiedliwa! A tak w ogóle to nic nie ma sprawiedliwego:angryy: No my też mamy coś tam na dzień wiosny... Gadała nam o jakimś przedstawieniu, ale nie wiem nawet na jaki temat... W zeszłym roku coś tam mieliśmy z ekologią to byłam w jury:evil_lol:[/quote] u nas na dzien wiosny kazda klasa ma miec skecz, uklad taneczny i cos tam jeszcze :diabloti: ja akurat bd tanczyc, haha, czuje ze to bedzie dobre :evil_lol: właśnie, Ada, a zdjęcia Kabiego kiedy będą co ? :mad: Quote
***Paulina*** Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Sweetaśna']Fajnie:) my juz tydzien temu przlozylisy wiec teraz sie nie uda juz... eh.. bo tak zawsze na konkursach jest...:roll: ja kiedys przeszla do dalszego etau z plaka to nikt nawet nie zauwazł ale teraz niedawno szymon miał 9 miejsce z jakiegos konkursu to wszyscy o tym mówili:shake: niesprawliedliwa jest ta szkola a:) ten test nawet prosty jest:) wiem ze fajnie:D bo to jest z kazji dnia wiosny i nie ma wteduy lekcji:cool3: [/quote] Pewnie że niesprawiedliwa! A tak w ogóle to nic nie ma sprawiedliwego:angryy: No my też mamy coś tam na dzień wiosny... Gadała nam o jakimś przedstawieniu, ale nie wiem nawet na jaki temat... W zeszłym roku coś tam mieliśmy z ekologią to byłam w jury:evil_lol: Quote
Recommended Posts