Sweet Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='Izuuus']A my mamy osobno NA SZCZESCIE :cool3: W ogóle to mamy całe piętro dla siebie (dość duże) bo rodzice na dole :lol::evil_lol:[/quote] jej zazdroszczę ci... my mamy sam dół :roll: górę mają dziadkowie... a my w 4 musimy na 3 pokojach sie cisnąc jeszcze małych...:roll: ale cóż ważne ze jest dom... lepsze to niz mieszkanie w bloku.. to jak tan twój brat wyglada to go przygarne jak chcesz sie go pozbyc :eviltong::evil_lol::diabloti: Quote
Izuuus Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Sweetaśna']jej zazdroszczę ci... my mamy sam dół :roll: górę mają dziadkowie... a my w 4 musimy na 3 pokojach sie cisnąc jeszcze małych...:roll: ale cóż ważne ze jest dom... lepsze to niz mieszkanie w bloku.. to jak tan twój brat wyglada to go przygarne jak chcesz sie go pozbyc :eviltong::evil_lol::diabloti:[/QUOTE] No a na samym dole też mieszkają u nas dziadkowie. Mój brat? Nie pamiętam. Wiem,że jest duuużo wyższy.. :crazyeye: Na moje oko 185/190, a że ja jestem niższa nie gapie sie do góry specjalnie żeby zobaczyć go. :eviltong: Najwyżej dasz go komuś innemu hehe. Quote
Izuuus Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Sweetaśna']ale w sumie z dziadkami fajnie jest:) hehe:evil_lol::eviltong: o to spoko:D może być:D no dobra to ja go biorę najwyżej się opchnie jakiejś koleżance po atrakcyjnej cenie:evil_lol::diabloti: z tym gapieniem to szczera jesteś:evil_lol: nawet nie wiesz jak wygląda twój własny brat:evil_lol::diabloti:[/QUOTE] Bo mnei to jakoś nie bardzo interesuje co to lepszych widoków nie ma. Wolałabym na kogoś innego popatrzec :loveu: cii. Quote
Sweet Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='Izuuus']No a na samym dole też mieszkają u nas dziadkowie. Mój brat? Nie pamiętam. Wiem,że jest duuużo wyższy.. :crazyeye: Na moje oko 185/190, a że ja jestem niższa nie gapie sie do góry specjalnie żeby zobaczyć go. :eviltong: Najwyżej dasz go komuś innemu hehe.[/quote] ale w sumie z dziadkami fajnie jest:) hehe:evil_lol::eviltong: o to spoko:D może być:D no dobra to ja go biorę najwyżej się opchnie jakiejś koleżance po atrakcyjnej cenie:evil_lol::diabloti: z tym gapieniem to szczera jesteś:evil_lol: nawet nie wiesz jak wygląda twój własny brat:evil_lol::diabloti: Quote
Aga&Ganja Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Wiesz co Ada?! <foch> nie napisałaś na pw! <foch> Quote
Sweet Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Izuuus']Bo mnei to jakoś nie bardzo interesuje co to lepszych widoków nie ma. Wolałabym na kogoś innego popatrzec :loveu: cii.[/quote] haha:diabloti: rozumiem:razz: [quote name='NUTELLASTELLA']Wiesz co Ada?! <foch> nie napisałaś na pw! <foch>[/quote] nie wysłałam ci bo mi sie nie chciało i nie wiedziałam co:eviltong: wysle ci dzisiaj wieczorem cos bo własnie czekam na koleżankę:evil_lol: I sie nie fochaj:eviltong: Quote
Aga&Ganja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Sweetaśna']nie wysłałam ci bo mi sie nie chciało i nie wiedziałam co:eviltong: wysle ci dzisiaj wieczorem cos bo własnie czekam na koleżankę:evil_lol: I sie nie fochaj:eviltong:[/quote] MASZ mi wysłać, rozumiesz?! :mad: Quote
Martunia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Klusio, witaj. :loveu: Miałam bardzo ciekawą lekturkę do przeczytania. :cool3: Tak się rozmowa rozkręciła, że hoho. :D [quote name='Sweetaśna']zauroczenie? to już się przerodziło w obsesje:evil_lol::diabloti::mad::angryy: Wiec mogę być na prawdę niebezpieczna:diabloti:[/QUOTE] Z tym się zgodzę. :evil_lol: [quote name='Sweetaśna']bambus:eviltong::eviltong: to po Martuni odziedziczył:evil_lol:[/QUOTE] Po mnie? :cool3: Fajnie wiedzieć. :eviltong: [quote name='Sweetaśna']A twój brat jest wolny?][/QUOTE] Haha, Bambusie, zauważyłam, że ty cały czas do braci innych się dobijasz. :evil_lol: Piotruś ci już nie wystarcza? :evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Sweetaśna']wysle wysle:D ale mów dokładnie co chcesz;)[/quote] Mów dokładnie co chcesz?! :crazyeye:-:mad: Wsiśko! :cool3::loveu: To napisz na pw, nie będę pisać tak tu oficjalnie. :roll: Quote
Sweet Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='NUTELLASTELLA']MASZ mi wysłać, rozumiesz?! :mad:[/quote] wysle wysle:D ale mów dokładnie co chcesz;) [quote name='Martunia']Klusio, witaj. :loveu: Miałam bardzo ciekawą lekturkę do przeczytania. :cool3: Tak się rozmowa rozkręciła, że hoho. :D Z tym się zgodzę. :evil_lol: Po mnie? :cool3: Fajnie wiedzieć. :eviltong: Haha, Bambusie, zauważyłam, że ty cały czas do braci innych się dobijasz. :evil_lol: Piotruś ci już nie wystarcza? :evil_lol:[/quote] witaj Pączuszku:loveu: No wiesz;D musiałam z kims gadac:diabloti::eviltong: Przynajmniej sie nie nudziłas czytając to:D :diabloti: po tobie a po kim:evil_lol: Piotrek nie jest mój więc szukam sobie kogoś w zastępstwo:diabloti: Quote
Sweet Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='NUTELLASTELLA']Mów dokładnie co chcesz?! :crazyeye:-:mad: Wsiśko! :cool3::loveu: To napisz na pw, nie będę pisać tak tu oficjalnie. :roll:[/quote] wszsytko.. no nie wiem czy ci bede zdradzac nasze tajemne rozmowy:evil_lol::eviltong: zaraz ci napisze pw:) [quote name='Pusiakowa']Heeeeeej :multi:[/quote] hej:) co tam?? Quote
Pusiakowa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Sweetaśna']hej:) co tam??[/quote] a no wiesz co u mnie.. na OT pisalam.. ehh.. a co u was? Quote
Bartiśkowa_ Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Czesc :loveu: co tamm ?? były jakieś nowe zdjecia w pobliżu?? nie chce mi sie szukać :evil_lol::evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']były jakieś nowe zdjecia w pobliżu?? nie chce mi sie szukać :evil_lol::evil_lol:[/quote] byly :loveu::loveu::eviltong: Quote
Sweet Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']Czesc :loveu: co tamm ?? były jakieś nowe zdjecia w pobliżu?? nie chce mi sie szukać :evil_lol::evil_lol:[/quote] hej:) a dobrze:) zyjemy:eviltong: gdzies wczoraj byly pewnie ze 3-4 strony temu:) albo wiecej:eviltong::diabloti: [quote name='Pusiakowa']a no wiesz co u mnie.. na OT pisalam.. ehh.. a co u was?[/quote] wiem czytałam czytałam tez na OT napisałam:evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Sweetaśna'] wiem czytałam czytałam tez na OT napisałam:evil_lol:[/quote] no a ja ci odp. ale hops zrobil :roll: Quote
Aga&Ganja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [CENTER][B][SIZE=6][COLOR=sienna]M[/COLOR][COLOR=darkgreen]a[/COLOR][COLOR=darkslateblue]m [/COLOR][COLOR=indigo]n[/COLOR][COLOR=darkslategray]o[/COLOR][COLOR=darkorange]w[/COLOR][COLOR=magenta]e [/COLOR][COLOR=cyan]f[COLOR=yellow]o[/COLOR][/COLOR][COLOR=plum]t[/COLOR][COLOR=silver]k[/COLOR][COLOR=yellowgreen]i[/COLOR][COLOR=white][COLOR=wheat]![/COLOR] [/COLOR]:multi:[/SIZE][/B][/CENTER] Quote
Pusiakowa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Sweetaśna']juz znalazłam i odpisałam:)[/quote] ja tez, ale znowu hops :angryy: Quote
Sweet Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='NUTELLASTELLA'][CENTER][B][SIZE=6][COLOR=sienna]M[/COLOR][COLOR=darkgreen]a[/COLOR][COLOR=darkslateblue]m [/COLOR][COLOR=indigo]n[/COLOR][COLOR=darkslategray]o[/COLOR][COLOR=darkorange]w[/COLOR][COLOR=magenta]e [/COLOR][COLOR=cyan]f[COLOR=yellow]o[/COLOR][/COLOR][COLOR=plum]t[/COLOR][COLOR=silver]k[/COLOR][COLOR=yellowgreen]i[/COLOR][COLOR=white][COLOR=wheat]![/COLOR] [/COLOR]:multi:[/SIZE][/B][/CENTER] [/quote] widziałam widziałam:razz::razz: Mam sukienke na bal:multi::multi: własciwie dwie:evil_lol::eviltong::diabloti: w sumie sa bardzo podobne:evil_lol::eviltong::diabloti: Quote
Sweet Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Pusiakowa']no a ja ci odp. ale hops zrobil :roll:[/quote] juz znalazłam i odpisałam:) Quote
Aga&Ganja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Sweetaśna']juz znalazłam i odpisałam:)[/quote] a wy na off topic piszecie? :cool3: ja też chcę! :multi: podajcie linka! :cool3: Quote
Pusiakowa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='NUTELLASTELLA']a wy na off topic piszecie? :cool3: ja też chcę! :multi: podajcie linka! :cool3:[/quote] taak :cool3: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f38/o-wszystkim-o-niczym-czyli-taki-se-ot-d-102556/index986.html[/URL] tu masz :cool3: Quote
Sweet Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='NUTELLASTELLA']a wy na off topic piszecie? :cool3: ja też chcę! :multi: podajcie linka! :cool3:[/quote] a piszemy:razz: masz [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f38/o-wszystkim-o-niczym-czyli-taki-se-ot-d-102556/index987.html"]tu[/URL] :eviltong: Quote
Recommended Posts