Sweet Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [quote name='Martunia']Chodziło mi o średnią na koniec roku, a nie semestru... Hahaha jakie gustowne spódnice... :lol: :evil_lol: Fajne te zdjęcia z wigilii. :) [URL]http://images28.fotosik.pl/306/e29d75cdfed41f35.jpg[/URL] haha ten maks najlepszy. :evil_lol: I dobrze. xD Cudny Kabik. :) I fajny wzorek. :evil_lol:[/quote] no własnie skad wiesz jaką bede miała na koniec:evil_lol: ta te spódnice to są bardzo fajne nie ma co:diabloti: dziekuje;D tez mi sie podobają:) nawet chłopacy współpracowali i dali sie zmusic do zdjęcia:) wiem maks jest dobry:eviltong::eviltong::evil_lol: :D tez wiem:eviltong: Quote
Martunia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Jak to skąd? Ja Ci to przepowiadam, zobaczysz, że tak będzie... :cool3: Hahaha. :lol: I w tym śpiewacie? No i fajnie powychodziły te zdjęcia. ;) Quote
Sweet Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [quote name='Martunia']Jak to skąd? Ja Ci to przepowiadam, zobaczysz, że tak będzie... :cool3: Hahaha. :lol: I w tym śpiewacie? No i fajnie powychodziły te zdjęcia. ;)[/quote] zobaczymy ale i tak ci nie wierze bo kłamiesz:evil_lol::evil_lol: a tak wogóle to mnie chciałas kiedys zabic pamiętasz??:D no niestety;/:roll: wiem ze fajnie:eviltong: w koncu ja jedyna mądra i wzięłam aparat:eviltong::diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 No zobaczysz, zobaczysz... wcale nie kłamię. :cool3: Hmmm to, że chciałam to się zgodzę... tylko za co, bo powodów było wiele... :p No jedyna o tym pomyślałaś.. :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Hej Aduś :loveu: Ale wy macie licznąklasę no ja nie mogę :cool3: my mamy 16 osób tylko :-( i klasa jest podzielona na takie dwie grupy kujonków,i zamulaczy oraz jajcarzy i niekujonków haha :lol: Fajne fotki :multi: Quote
Sweet Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [quote name='Martunia']No zobaczysz, zobaczysz... wcale nie kłamię. :cool3: Hmmm to, że chciałam to się zgodzę... tylko za co, bo powodów było wiele... :p No jedyna o tym pomyślałaś.. :evil_lol:[/quote] zobaczysz zobaczysz ze sie nie znasz:evil_lol: ok to mozesz mnie teraz zabic bo jestem głupia:diabloti: no wiesz :D [quote name='anitaaa i bartis']Hej Aduś :loveu: Ale wy macie licznąklasę no ja nie mogę :cool3: my mamy 16 osób tylko :-( i klasa jest podzielona na takie dwie grupy kujonków,i zamulaczy oraz jajcarzy i niekujonków haha :lol: Fajne fotki :multi:[/quote] hej:D no ja mam liczną klase:) 25 osób:) hehe:) u mnie w szkole wszystkie klasy mają ponad 20 osób:) aha:) u mnie jakiegos szczególnego podzielenia nie ma:diabloti::eviltong::eviltong: dziekuje;) Quote
Martunia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Znam się, znam... Żeś znalazła powód... :lol: A u mnie w klasie jest 31 osób, to mam jeszcze liczniejszą klasę. :grins: Quote
dog193 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 A ja skaczę z radości az po sufit na myśl, że za pare miesiecy nie bede juz miała nic wspólnego z ludzmi z mojej lasy :-D :multi: Quote
Pusiakowa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Hej Aducha! :loveu::multi: [quote name='globalnydog193']A ja skaczę z radości az po sufit na myśl, że za pare miesiecy nie bede juz miała nic wspólnego z ludzmi z mojej lasy :-D :multi:[/quote] no to zazdroszcze.. Bo ja na mysl,ze juz byla to nasza ostatnia,wspólna Wigilia zbieraja mi sie lzy do oczu :-( . Cofnelabym czas do 3 kl. podstawówki.. kiedy sie poznalismy... "...Tak niedawno sie poznalismy, a juz pozegnania nadszedl czas..." :placz: Quote
Sweet Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [quote name='Izabela124.']Hahha ale macie stroje:evil_lol:[/quote] ej no dzieki:roll: [quote name='Martunia']Znam się, znam... Żeś znalazła powód... :lol: A u mnie w klasie jest 31 osób, to mam jeszcze liczniejszą klasę. :grins:[/quote] ale to inny powód zaraz doczekam sie odpowiedzi pewnie... no:) ty to dopiero masz ludu:eviltong: [quote name='globalnydog193']A ja skaczę z radości az po sufit na myśl, że za pare miesiecy nie bede juz miała nic wspólnego z ludzmi z mojej lasy :-D :multi:[/quote] ja tam sie nie ciesze ale czasami chciałabym sie cieszyc tak jak ty ja za moją klasą bede tęskinc bo bylismy bardzo zgrani i wogóle:) [quote name='Pusiakowa']Hej Aducha! :loveu::multi: no to zazdroszcze.. Bo ja na mysl,ze juz byla to nasza ostatnia,wspólna Wigilia zbieraja mi sie lzy do oczu :-( . Cofnelabym czas do 3 kl. podstawówki.. kiedy sie poznalismy... "...Tak niedawno sie poznalismy, a juz pozegnania nadszedl czas..." :placz:[/quote] hej martynka:D eh mi tez smutno:( polubiłam wszystkich ledwo sie poznalismy juz to mija za szybko...:shake: Quote
Martunia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Jaki? Coś się stało? No, liczną mam klasę, dzięki czemu fajnie jest na lekcjach. :D Każdy ma jakieś swoje wady i zalety, różne zainteresowania... Fajnie jest. :) W liceum podobnie liczno będzie. :eviltong: Quote
Sweet Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [quote name='Martunia']Jaki? Coś się stało? No, liczną mam klasę, dzięki czemu fajnie jest na lekcjach. :D Każdy ma jakieś swoje wady i zalety, różne zainteresowania... Fajnie jest. :) W liceum podobnie liczno będzie. :eviltong:[/quote] eh nie wiem czy ci mówic:eviltong: żenada poprostu ale chyba sie nie przejął za bardzo:evil_lol: Zapytałam sie go o to co mnie dręczyło czyli ze ma 17 i jest w 1LO napisałam mu wiadomosc na pół strony a on mi odpisał tylko ze poszedł poprostu rok później do szkoły i tyle:eviltong: jej ale sie poniżyłam a teraz mu jeszcze na to co napisał odpisałam i wole zeby jednak tego nie przeczytał:roll::eviltong: No z liczną klasa jest fajnie:D hehe:) zawsze jest sie z czego posmiac i wogóle;) Quote
Sweet Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [quote name='Martunia']Hahaha Ada, nie rozśmieszaj mnie... :lol::lol::lol: A co jeszcze mu napisałaś? [COLOR=PaleTurquoise][SIZE=1]Wiesz, ja podobnie z takim jednym, ja do niego piszę, a ten nie odpisuje... Najlepsze jest to, że to było nie raz, to też się trochę wydurniłam. :evil_lol: On mi mówi, że mu się nie chce odpisywać, ok.. Ale ja się czuję, jakby mnie za jakąś dziwną uważał i nachalną. xD Albo nawet jak mu powiedziałam, że nie napiszę, to i tak ostatnio napisałam i oczywiście bez odpowiedzi. :evil_lol: To było poniżenie. :D[/SIZE][/COLOR][/quote] Dobra wiem jestem głupia teraz mozesz mnie zabic juz... totalna porażka nie wiem czemu to zrobiłam...:roll: jej a to co mu odpisałam to tak tam nakreciłam wszystko ze wole nawet tobie tego nie pokazywac... No dobra ty to ty znacie sie i wogóle zawsze mozesz z nim pogadac a na żywo ja do piotrka w życiu bym sie nie odezwała chyba bym sie zpaliła ze wstydu jakbym miała z nim pogadc o czyms teraz, on mnie nawet nie zna a teraz bedzie uważał za jakąs nachalną idiotke...:roll::shake::placz: Czemu ja to zrobiłam... :roll: eh ale juz tego nie cofne... Quote
Martunia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Hahaha Ada, nie rozśmieszaj mnie... :lol::lol::lol: A co jeszcze mu napisałaś? [COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]Wiesz, ja podobnie z takim jednym, ja do niego piszę, a ten nie odpisuje... Najlepsze jest to, że to było nie raz, to też się trochę wydurniłam. :evil_lol: On mi mówi, że mu się nie chce odpisywać, ok.. Ale ja się czuję, jakby mnie za jakąś dziwną uważał i nachalną. xD Albo nawet jak mu powiedziałam, że nie napiszę, to i tak ostatnio napisałam i oczywiście bez odpowiedzi. :evil_lol: To było poniżenie. :D[/SIZE][/COLOR] Quote
Sweet Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [SIZE=4][COLOR=Magenta][B]Post przeskoczył:evil_lol: [/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Sweet Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [quote name='Pusiakowa']no właśnie :( . 4 lata - tak długo , a jednak tak krótko :(:placz:[/quote] ja z moimi sie znam 3 lata tylko... a za wczesniejsza klasą z którą byłam 6 lat wogóle nie teskniłam..:roll: Quote
Pusiakowa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Sweetaśna']hej martynka:D eh mi tez smutno:( polubiłam wszystkich ledwo sie poznalismy juz to mija za szybko...:shake:[/quote] no właśnie :( . 4 lata - tak długo , a jednak tak krótko :(:placz: Quote
Martunia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Nie no, nie przejmuj się... Na pewno się tym tak nie przejął. ;) Ja też nie wiem, czasem głupoty mu jakieś wygaduję. :evil_lol: A to, że możemy pogadać na żywo to właśnie lepiej się z nim tak gada niż pisząc... Nie martw się... :calus: Quote
Sweet Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [quote name='Martunia']Nie no, nie przejmuj się... Na pewno się tym tak nie przejął. ;) Ja też nie wiem, czasem głupoty mu jakieś wygaduję. :evil_lol: A to, że możemy pogadać na żywo to właśnie lepiej się z nim tak gada niż pisząc... Nie martw się... :calus:[/quote] ale to jest straszne chciałam z nim jakąs miła rozmowe nawiązac a tu co.. dupa ze tak powiem... nie jestem dobra z gadaniu z chłopakami:roll: no dobra ciebie twój zrozumie a mnie nie bardzo bo mnie nawet nie zna... eh.. dobra przeżyje jakos przeciez nie bede go przepraszac za to co napisałam bo jeszcze gorzej wyjdzie. zobacze co przyniesie czas jak zapomni o tym co pisałam to sie jeszcze odezwe... a tak co powiesz??:D ja ogladam Kevina bo bez Kevina to nie są te same święta:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Martunia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Haha, no właśnie... Nie wydurniłaś się tak bardzo, istnieją gorsze rzeczy. :eviltong: Właśnie mnie 'mój' nie zrozumie, bo on też pewnie myśli o mnie nie wiadomo co... xD Ale jeszcze nie ma świąt... :eviltong: Ja gadam na gadu... :eviltong: Quote
Sweet Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [quote name='Martunia']Haha, no właśnie... Nie wydurniłaś się tak bardzo, istnieją gorsze rzeczy. :eviltong: Właśnie mnie 'mój' nie zrozumie, bo on też pewnie myśli o mnie nie wiadomo co... xD Ale jeszcze nie ma świąt... :eviltong: Ja gadam na gadu... :eviltong:[/quote] co gorszego gdybym mu na żywo to powiedziała?? to juz by była całkiem porazka:evil_lol: rozumie :) i tak jestes w lepszej wytuacji bo zawsze mozesz sie mu jakos wytłumaczyc z w moim wykonaniu by wyglądało to komicznie:eviltong: to co ale kevin musi byc:evil_lol: :D ja gazete czytam bo mi mam 3 kupiła:eviltong::diabloti: Quote
Martunia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Hahaha. :evil_lol: Nie no... Ok, ja mam mu jak wytłumaczyć... Ale wydurniać się, wydurniam. :eviltong: Czasem tak jest. O, 3? :) Ja jeszcze nie skończyłam MP, to na razie mi wystarczy, przynajmniej na przyszłe dwa dni. :evil_lol: Quote
Sweet Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [quote name='Martunia']Hahaha. :evil_lol: Nie no... Ok, ja mam mu jak wytłumaczyć... Ale wydurniać się, wydurniam. :eviltong: Czasem tak jest. O, 3? :) Ja jeszcze nie skończyłam MP, to na razie mi wystarczy, przynajmniej na przyszłe dwa dni. :evil_lol:[/quote] nie no pocieszasz mnie strasznie:eviltong: Dobra koniec tematu nie wracajmy narazie do tego póki nie zrobie znowu czegoś głupiego:evil_lol: czyli pewnie za kilka dni:diabloti: no:D heh:) ja zawsze w jeden dzien gazeta czytam:) Quote
Martunia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Heeej! :hand: Ja MP czytam tak, by trochę 'oszczędzić', by poczytać też później... tak to gazety normalnie też w jeden dzień czytam. :eviltong: Ale po MP nie będę miała już co (no dobra, coś się znajdzie ... xD). Co tam u Ciebie? Quote
Recommended Posts