Pusiakowa Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Hej Sweet :) . Ja Wigilie mialam wczoraj :p u nas to beka byla . Jak pani wlaczyla koledy to z Ala zaczelysmy tanczyc :evil_lol: a potem wszyscy rzucali sie paluszkami :evil_lol: . a jutro nie ide do szkoly . i zacieszam :razz: xD . Quote
Sweet Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Martunia']Co tak Ci te posty przeskakują? :eviltong: Hm, no dziwnie... kto go tam wie. :eviltong: O widzisz, odpisał Ci... ;) Kojarzy Cię. :D Jutro nam się pochawalisz... :cool3:[/quote] bo ty o dziwnej godzinie je piszesz:evil_lol: ty napisałas ten o 29 po a ja mam na kompie dopeiro 26:evil_lol: i musze czekac 3 min zeby nie przeskoczył:roll: wszystko twoja wina:eviltong: no:D fajnie nie?:D moze jutro go zobacze na roratach:evil_lol::diabloti: no:D [quote name='Pusiakowa']Hej Sweet :) . Ja Wigilie mialam wczoraj :p u nas to beka byla . Jak pani wlaczyla koledy to z Ala zaczelysmy tanczyc :evil_lol: a potem wszyscy rzucali sie paluszkami :evil_lol: . a jutro nie ide do szkoly . i zacieszam :razz: xD .[/quote] hej:) o fajnie;) ja mam dopiero jutro:) czy ty dziecko nie wiesz ze do kolęd sie nie tańczy?:mad: fajnie;) a ja sie ciesze bo mam wigilie a moja siora idzie jutro jeszcze normalnie:evil_lol::diabloti: Quote
Martunia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Nieprawda, to Tobie się coś z godzinami pomieszało... :diabloti: Ja mam z czasem wszytsko dobrze, zgadza mi się ze wszystkim. :eviltong: I nie zrzucaj na mnie swojej winy. :diabloti: Quote
Sweet Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Martunia']Nieprawda, to Tobie się coś z godzinami pomieszało... :diabloti: Ja mam z czasem wszytsko dobrze, zgadza mi się ze wszystkim. :eviltong: I nie zrzucaj na mnie swojej winy. :diabloti:[/quote] I tak wszystko twoja wina:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Martunia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Właśnie nie moja, a Twoja... :cool3: Wiem, że trudno się do tego przyznać... Quote
Sweet Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Martunia']Właśnie nie moja, a Twoja... :cool3: Wiem, że trudno się do tego przyznać...[/quote] wszystko twoja wina:evil_lol: nawet to ze nie znam piotrusia:diabloti: Quote
Martunia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Teraz godziny jakoś normalnie zaczęły działać... Naprawiłaś to, żeby nie było na Ciebie. :evil_lol: Quote
Sweet Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Martunia']Teraz godziny jakoś normalnie zaczęły działać... Naprawiłaś to, żeby nie było na Ciebie. :evil_lol:[/quote] bo teraz sie juz naprawiłas zeby nie było na ciebie:evil_lol::evil_lol: ta:diabloti: jak ktos zepsuje to ktos musi naprawic:diabloti::eviltong::eviltong::evil_lol: Quote
Martunia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 To musiałaś być Ty, ja w ogóle nic w swoim komputerze nie kręcę. :eviltong: Co u Ciebie? Quote
Sweet Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Martunia']To musiałaś być Ty, ja w ogóle nic w swoim komputerze nie kręcę. :eviltong: Co u Ciebie?[/quote] ja nic nie zmianiałam tym razem:evil_lol::diabloti: a spoko:) spac mi sie chce.. jestem strasznie ostanio niewypoczęta:roll::shake::shake: eh.. codziennie rano wstawac mozna dostac fioła:shake: ale daje jeszcze rade teraz wolne to bedzie lepiej:) a ogólnie nie lubie czwartków bo nie ma nic w tv ciekawego..:roll: tylko gotowe na wszystko ale późno leca i juz mi sie chce spac zawsze bo jak spisz krótko to wczesniej ci sie chce spac.. jej ale ja narzakam na to spanie:diabloti::evil_lol: a co u ciebie?? Quote
Izabela124. Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Hej O boszzzzzz ale tu nagadane:shake: Całuski Quote
Martunia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Haha, mi to dobrze, bo ja dziś np. spałam do 10.00. :evil_lol: Nie martw się, niedługo przerwa świąteczna to sobie wypoczniesz. ;) Teraz w ogóle nie ma niczego ciekawego w tv... To dzień tygodnia teraz mi obojętny. :evil_lol: U mnie dooobrze. :) Przedwczoraj skończyłam czytać książkę, to wczoraj kupiłam sobie MP, bym miała co czytać ciekawego. :) Tylko ubolewam na tym, że grudniowego numeru nie kupiłam, bo nie mam kalendarza. :-( Ale kupię sobie jakiś w księgarni, bo tam dużo jest fajnych. :) Quote
Sweet Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Izabela124.']Hej O boszzzzzz ale tu nagadane:shake: Całuski[/quote] hej:D teraz świeta bedziesz miała czas po nadrabiać:evil_lol::evil_lol::diabloti: buźka:loveu: Quote
Sweet Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Martunia']Haha, mi to dobrze, bo ja dziś np. spałam do 10.00. :evil_lol: Nie martw się, niedługo przerwa świąteczna to sobie wypoczniesz. ;) Teraz w ogóle nie ma niczego ciekawego w tv... To dzień tygodnia teraz mi obojętny. :evil_lol: U mnie dooobrze. :) Przedwczoraj skończyłam czytać książkę, to wczoraj kupiłam sobie MP, bym miała co czytać ciekawego. :) Tylko ubolewam na tym, że grudniowego numeru nie kupiłam, bo nie mam kalendarza. :-( Ale kupię sobie jakiś w księgarni, bo tam dużo jest fajnych. :)[/quote] ej no nie mów mi nic ja o tej godzinie w szkole juz siedziałam...:roll: tak:D juz w sobote bede mogła sie wyspac:multi::p no wlasnie moze przez świeta cos puszczą fajnego:) jaka ksiązke??:D kalendarz moge ci kupic na urodzinki i wyśle:eviltong::diabloti::evil_lol: u nas tez mają dużo fajnych:) ale ja i tak nie mam kalendarza bo nie mam gdzie powiesic jedynie taki gdzie robie sobie notatki mam na biurku:) Quote
Sweet Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='olekg89']A może jakieś zdjęcia Rotka?:cool3:[/quote] w weekend dam bo musze isc zrobic najpierw:eviltong: Quote
Izabela124. Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Również czekam na jakieś zdjęcia:lol: Quote
Martunia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 W święta zawsze coś ciekawszego puszczają... Nie musisz, jutro kupuję, gdybyś mi kupiła to kalendarzy byłoby mi za dużo i nie miałabym, gdzie ich powiesić. ;) A książkę czytałam "Tam, gdzie spadają Anioły". Bardzo mi się podoba. :) Właaaśnie Rottka chcemy! :D Quote
Sweet Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Martunia']W święta zawsze coś ciekawszego puszczają... Nie musisz, jutro kupuję, gdybyś mi kupiła to kalendarzy byłoby mi za dużo i nie miałabym, gdzie ich powiesić. ;) A książkę czytałam "Tam, gdzie spadają Anioły". Bardzo mi się podoba. :) Właaaśnie Rottka chcemy! :D[/quote] no:) hehe:evil_lol: żartuje przecież ale cos na urodziny musze ci wymyslic:) ale wysle po świetach bo teraz i tak nie dojdzie.. aha nie znam tego :) beda:) Quote
Martunia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Ale nie musisz nic kupować... :eviltong: To czekamy.. ;) Ale gadamy... :evil_lol: Quote
Sweet Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Martunia']Ale nie musisz nic kupować... :eviltong: To czekamy.. ;) Ale gadamy... :evil_lol:[/quote] musze:evil_lol::evil_lol::diabloti:ty mi nic nie kupiłas ale ja nie bede taka:evil_lol: ok:D widze bardzo nam idzie dzisiaj rozmowa:evil_lol: z/w na chwile a potem chyba ide...:roll: trzeba sie na jutro wyspac:) Quote
Martunia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Jak to Ci nic nie kupiłam? :hmmmm: Rok temu też nic mi nie kupiłaś. :evil_lol: Ok. :D Quote
Sweet Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Martunia']Jak to Ci nic nie kupiłam? :hmmmm: Rok temu też nic mi nie kupiłaś. :evil_lol: Ok. :D[/quote] a normalnie:evil_lol: nic:diabloti: takie nic ze nic:evil_lol: bo rok temu nie wiedziałam którego masz urodziny:eviltong::eviltong: po za tym ty mogłas mi cos kupic bo ja nie musze zaczynac zawsze:eviltong: swoją drogą moge cie juz zaprosic na moje urodzinki:diabloti: jak nie przyjedziesz to zabije cie:eviltong::evil_lol::evil_lol: masz za 8 dni:D czyli 8 dni po wiesz kim:eviltong::eviltong::evil_lol: jestem:) Quote
Martunia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 No przepraszam, ale ja też nie pamiętałam. :eviltong: Maj? :evil_lol: Haha czy przyjdę to nie wiem. :evil_lol: Czerwiec 9! :D Quote
Sweet Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Martunia']No przepraszam, ale ja też nie pamiętałam. :eviltong: Maj? :evil_lol: Haha czy przyjdę to nie wiem. :evil_lol: Czerwiec 9! :D[/quote] ej no ale jestes:cool1: bardzo śmieszne...:cool1::cool1: nie no foch normalnie:diabloti: tak:evil_lol::evil_lol: DOBRANOC:* Quote
Recommended Posts