Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martunia']No baardzo, wiesz. :evil_lol:
Haha ułożymy najlepszy z najlepszych. :evil_lol:

Dobranoc. :hand:[/quote]

:evil_lol::evil_lol:
heh:)
co do tego co ci wyszło to zalezy jak to zinterpretujemy:diabloti:
a gorsze jest np. całowałam sie z Bilem z TH:evil_lol: nigdy bym nie chciała tegozrobic:eviltong: albo Paris Hilton:diabloti:

[quote name='ewka i haker']ale tu nagadane:D:D
wpadam lece na lekcje[/quote]

powodzenia:)

[quote name='Owczarkowa'][CENTER]2.04 :d:d:d[/CENTER]
[/quote]

heh:evil_lol: to nia na dogo sie nadaje nie przyznawaj sie:diabloti::evil_lol::evil_lol:

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Magot']Co Wam się stało? Nie rozmawiacie o szkole i ocenach? :diabloti:[/quote]

taka mała odmiana:evil_lol::evil_lol:
zmieniłyśmy temat na chłopaków i inne sprawy:diabloti::eviltong::eviltong:

a co do chłopakom to opowiem wam co bylo w pt na angliku..
wiec tak:
mieliśmy lekcje przygotowawczą do testów i bylo o jedzeniu i jak wiadomo szynka to jest ham:)
no i Maciej do oficera: ty jesteś angielska szynka . a oficer mu na to: a ty angielski ser pleśniowy:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nie zakapował ze chodziło o hama a my sie wszyscy śmialiśmy:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
hehe;)

tak wogóle to został mi jeden dzien w szkole:multi::multi::multi:
jutro mam wolne:D i tylko czwartek jeszcze:):)

Posted

[quote name='globalnydog193']:roflt:Ale sie usmiałam:evil_lol: Fajną macie klasę :evil_lol:

Tak w ogóle to cześc :multi:[/quote]

wiem klase mamy zarąbista jak czasami cos powiedza to normalnie mozna sie posikac ze smiechu:evil_lol::evil_lol:
Ja dzisiaj z kolezanką miałam odpały na technice bo stwierdziłysmy ze pan sie na nas gapi i wogóle i sie smiałysmy z tego i goska zaczeła wymyslac ze trzeba bylo przyjsc w miniówce i z duzym dekoltem to by pan dał nam ocene wyżej itp:evil_lol::evil_lol::diabloti: Ja sie na pana obraziłam bo nie chciał mi dac 6:evil_lol::evil_lol:

hej:D
co u ciebie??:)

Posted

U mnie po staremu:p W piatek jedziemy z mamą i koleżanką do schroniska z darami - mam nadzieje, że jak zobaczy te nieszczęście to jej serce zmięknie i...:cool3:

Posted

[quote name='globalnydog193']U mnie po staremu:p W piatek jedziemy z mamą i koleżanką do schroniska z darami - mam nadzieje, że jak zobaczy te nieszczęście to jej serce zmięknie i...:cool3:[/quote]

hehe:)
to dobrze:D
o fajnie:)
napewno:)
a moze nie wiesz nawet jaka rodzice ci szykują niespodziankę na święta:) fajnie by bylo nie?:D:D

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Witaj ADa :multi:
Co tam u ciebie ??
Jak tam Kabiś ??

[COLOR=cyan][SIZE=1]Wiem wiem za dużo pytań[/SIZE] :evil_lol:[/COLOR][/quote]

Hej Anitka:)

a u mnie spoko:D
odpoczywam sobie i oswajam sie z myslą ze jeszcze jeden dzien do szkoły i wolne:multi: i w sobote wystep;/ i jutro idziemy do przedszkola:loveu::eviltong: w czwartek dla nauczycieli i piatek wigilie:multi:
ale fajnie:D

a kabiś dobrze:D gdzies sobie śpi:)

Posted

Hejjj! :hand:
Nie no, Bill z TH to porażka, tak samo jak ta Paris Hilton... :lol:
Inteligentnych masz chłopaków. :D
A ja mam wolne, nie będę chodziła już z 3c, bo nie muszę.. konkurs dziś napisałam i jest gitara. :D Mam 2 tygodnie wolnego!
Hahaha tak, zmieniłyśmy już tematy do rozmowy, ciekawsze się znalazły... :evil_lol: Widzę, że niektórzy śledzą nasze posty... :p

Posted

Ale masz fajnie :loveu::loveu:
ja jeszcze dwa dni bo w piątek chyba nie idę bo ma u nas nie być podobno wigilii klasowej :shake:
Tylko dwie pierwsze lekcje a potem jasełka :cool1:
A wogule to dzisiajna religii śpiwaliśmy kolędy sa pan grał na gitarce haha jak śmiesznie było :evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']Hejjj! :hand:
Nie no, Bill z TH to porażka, tak samo jak ta Paris Hilton... :lol:
Inteligentnych masz chłopaków. :D
A ja mam wolne, nie będę chodziła już z 3c, bo nie muszę.. konkurs dziś napisałam i jest gitara. :D Mam 2 tygodnie wolnego!
Hahaha tak, zmieniłyśmy już tematy do rozmowy, ciekawsze się znalazły... :evil_lol: Widzę, że niektórzy śledzą nasze posty... :p[/quote]

hej:)
no własnie:evil_lol::evil_lol:
wiem bardzo:diabloti:
o fajnie:D
ja jeszcze tylko czwartek i wolne prawie:p
tak zawsze sie znajdzie cos ciekawego:)
bo my tak fajnie piszemy:evil_lol:

Posted

No pewnie, fajnie i ciekawie... :evil_lol: I każdy tylko czyta, co się dzieje. xD
Ejj mylog nie działa, a ja odczuwam potrzebę napisania notki. :evil_lol: Naprawdę... już nie działa z 2 tygodnie, bez przerwy...

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Ale masz fajnie :loveu::loveu:
ja jeszcze dwa dni bo w piątek chyba nie idę bo ma u nas nie być podobno wigilii klasowej :shake:
Tylko dwie pierwsze lekcje a potem jasełka :cool1:
A wogule to dzisiajna religii śpiwaliśmy kolędy sa pan grał na gitarce haha jak śmiesznie było :evil_lol:[/quote]

wiem:D
aha my mamy wigilie bo prezenty sobie dajemy i wogóle:)
w podstawówce od 1-4 mielismy z taką fajną panią to mielismy normalnie potrawy takie jak na wigilii:evil_lol:
o jak fajnie:D
my na religii spiewalismy ostanio cudownych rodziców mam:diabloti:

Posted

[quote name='Martunia']No pewnie, fajnie i ciekawie... :evil_lol: I każdy tylko czyta, co się dzieje. xD
Ejj mylog nie działa, a ja odczuwam potrzebę napisania notki. :evil_lol: Naprawdę... już nie działa z 2 tygodnie, bez przerwy...[/quote]

wiadomo:eviltong:
hehe:) jak lubią to niech czytaja:)
heh:D to pisz:) nawet nie wiem bo dawno nie wchodizłam:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']No jak mam pisać, jak strona nie działa, logika. :D Czekam i czekam...
I coraz więcej rzeczy do opisania jest. :eviltong:[/quote]

łe jej nie doczytałam:evil_lol::evil_lol: myslałam ze juz działa:diabloti:
:D pisz w notatniku a jak zadziała to wkleisz:D

[SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]PS. a Piotrek widział moje nowe zdjecia na nk:evil_lol::evil_lol::multi:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='globalnydog193']No fajnie by było :-D Ale szczerze wątpie:cool1:

A ja mam lekcje jutro i pojutrze , a w piątek wigilia :lol: A jutro w ramach WF-u idziemy na lodowisko:multi:[/quote]

kiedy napewno bedziesz miała psiaka i mysle ze niedługo:)

oo fajnie:D
a kupujecie sobie prezenty na wigilie??:evil_lol: czy na mikołajki kupowaliście??:p

Posted

No na wigilie kupujemy :-D Ja mam fajnie, bo wylosowałam taka Luize, której łatwo prezent kupic (jakąs biżuterię). Moja koleżanka ma chłopaka i nie wie co mu kupić :-D

Posted

[quote name='Martunia']No właśnie nie działa i nic napisać nie można... :-(
W notatniku tego się może nazbierać... Ale mam dużo czasu to napiszę kiedyś. :D
Widział? :cool3:[/quote]

oj tam zapisuj sobie bo zapomnisz co chciałas napisac:)
szkoda ze nie działa:(
widział:diabloti: bo mam zrobione ze widze kto mnie podgladał:eviltong: specjalnie dodałam zdjecie jak on jest bo z boku widze aktywnych znajomych:evil_lol::evil_lol: jakie ja mam pomysły:eviltong: ciekawe czy bedzie jutro na roratach...

[quote name='globalnydog193']No na wigilie kupujemy :-D Ja mam fajnie, bo wylosowałam taka Luize, której łatwo prezent kupic (jakąs biżuterię). Moja koleżanka ma chłopaka i nie wie co mu kupić :-D[/quote]

my tez:D:D
o to super:D ja tez mam chłopaka ale zapytałam sie co chce i przynajmniej nie miałam problemu:) a mnie ma moja kolezanka:evil_lol: i wiem mniej wiecej co dostane nie dokładnie ale jej pisałam cos tam co chce:)
hehe:):)

Posted

Spokojnie, wszystko pod kontrolą. :D Wcześniej sobie zapisywałam, o czym bym pisała.
Ale fajnie, że widział. Szkoda, że komentarza nie dodał, buuuu... :eviltong: Ale zawsze jakiś postęp. :cool3: Jutro znowu wstajesz na 6.30?

Posted

[quote name='Martunia']Spokojnie, wszystko pod kontrolą. :D Wcześniej sobie zapisywałam, o czym bym pisała.
Ale fajnie, że widział. Szkoda, że komentarza nie dodał, buuuu... :eviltong: Ale zawsze jakiś postęp. :cool3: Jutro znowu wstajesz na 6.30?[/quote]

aaa:) chyba że:D:D
no widzisz:D komentarza pewnie jeszcze długo nie da moze kiedys:D zobaczymy co sie jeszcze wydarzy:evil_lol::evil_lol:
tak bo teraz bede chodziła juz do konca:D jeszcze 3 razy:diabloti:

Posted

[quote name='Martunia']Taak, będziemy czekać na dalsze postępy Piotrusia... :diabloti:
A ja już nie muszę chodzić! Bo uzbierałam wszystkie 5 podpisów! :multi:[/quote]

Ta raczej wątpie że on zrobi jakis postęp:evil_lol: Narazie mam w planach wysłac mu zyczenia na święta:evil_lol::evil_lol::p
o fajnie masz:D
ja sobie pochodze jeszcze do konca bo w przyszłym roku pewnie nie bede mogła chodzic...

DOBRANOC:*:* ide sie wyspac:evil_lol::diabloti: