Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dwa tygodnie temu musiałam uśpić 4 letniego spaniela.Zostal sprzedany z genem niekontrolowanej agresji.Walczylam bez skutku.
Postanowiłam dać dom kolejnemu psiaków tym razem ze schroniska.
Lira to 3 letnia sunia.Troche z owczarka trochę nie wiem z kogo.
Adoptowana w sobotę z fundacji.Spokojna,pieszczocha.Musiala być ostro tr
aktowana,boi się mężczyzn. Dzieci też chyba ja krzywdzily bo na ich głos ucieka.Potrzebuje dużo miłości, cierpliwości .I to wszystko znajdzie w moim domu.[attachment=10568:Oddam-psa_Kundelki_20150217160650-1.jpg][attachment=10569:20150308_142218.jpg]

Guest Olimpijka
Posted

Bardzo współczuję, trzymaj się. Lira cudna, gratuluję decyzji i wielkiego serducha :)

• 7 months later...
  • 6 months later...
Posted

Minął rok odkąd moja hrabina zamieszkała na Mokotowie.Co mogę o niej napisać?Słodziak,pieszczoch.Ma charakter ale jednocześnie potrafi być uległa.Nie wszystkie obawy zanikły.Boi się grzmotów,samochodów dostawczych/być może jej poprzedni właściciel miał hurtownię/,raptownych ruchów ręką.Zbiorowe szczekanie psów przypomina jej schronisko.Wtedy ogon pod siebie i wycofuje sie w popłochu.Uwielbia zaczepiać psy na spacerze.Nie ma na osiedlu szybszego psa.Jednak z uwagi na pogoń natury nie puszczam ze smyczy bo zero reakcji na wołanie.

Lira w dniu adopcji i majowa na działce.

11001862_417879755062965_2995630926249541094_n.jpg

lira.jpg