basiagk Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Guciu fruń, pokaz sie jaki jesteś wspaniały! Quote
Lemoniada Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Panca']moze jakies nowe zdjecia Gucia?[/quote] Chyba ciężko będzie, bo amelka nie wchodzi już na internet tak często jak kiedyś, a DT chyba w ogóle nie jest z dogomanii... Quote
basiagk Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Desdemona zmniejsz swój podpis bo cie zbanuja jak mnie! Quote
Szyszka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Gutek kochaniutki wskakuj na pierwszą. Quote
desdemona Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 A Za Podpisy Banuja? Tylko Ze Ja Zmniejszac Nie Umiem Tego Diabelstwa:( Quote
basiagk Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='desdemona']A Za Podpisy Banuja? Tylko Ze Ja Zmniejszac Nie Umiem Tego Diabelstwa:([/quote] Po pierwsze zaczęłaś juz druga linijke podpisów, a jak nie możesz zmniejszyć to napisz do moderatora sylrwia. Mnie za podpis zbanowano:roll: Quote
Samara Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 nie wiem czemu, ale od samego początku los Gucia był mi szczególnie bliski... I tak zaglądam do tego tematu już ponad pól roku i nic, ciagle nic... Eh Guciu, gdybym tylko mogła to naprawdę dała bym Ci domek... Zaden pies już dawno tak nie utknął w mojej pamięci.... Eh Guciu, Guciu... Kiedy Ty wreszcie znajdziesz domek? No przecież kiedyś [B]musi[/B] się udać... [B]MUSI!!![/B] :fadein::fadein::fadein: Oby tylko jak najszybciej... Quote
basiagk Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='desdemona']Druga Linijke???[/quote] Tu gdzie masz Beksę:p Quote
Samara Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Błagam o dom dla Gucia...:help1: I nigdy więcej niech nikt nie pisze, że on jest brzydki!!! Jest piękny.... Quote
Samara Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 eh i ciągle nic... powoli tracę nadzieję... i Gutek chyba też... :-( Quote
Recommended Posts