Estera Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 rose napisał(a):bo poleciało już do szamba, a stamtąd do oczyszczalni ściekó i teraz robią z tego to co masz teraz w kubeczku:pNie mam kubeczka TERAZ przy sobie :eviltong: I w ogóle komu w nocy chce się pracowac? :shock: Quote
rose Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Estera napisał(a):Nie mam kubeczka TERAZ przy sobie :eviltong: tak szybko wyżłopałaś :crazyeye: mi jeszcze pół zostało:evil_lol: Quote
Estera Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 rose napisał(a):tak szybko wyżłopałaś :crazyeye: mi jeszcze pół zostało:evil_lol: pół kupy? :evil_lol: Quote
rose Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Estera napisał(a):pół kupy? :evil_lol: nie:placz: bo to było wodniste i przejrzyste to nie mogła być kupa:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Estera napisał(a):Jak to nie? Dziewczyna już zapomniała z tego wszystkiego :shake: Ja to nie Ty. :eviltong: Quote
Estera Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 rose napisał(a):nie:placz: bo to było wodniste i przejrzyste to nie mogła być kupa:eviltong:Siuśki? :evil_lol: Asia & Ginger napisał(a):Ja to nie Ty. :eviltong:Serio? :evil_lol: Ale ja o niczym nie zapomniałam :eviltong: Quote
rose Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Estera napisał(a):Siuśki? :evil_lol: nie tej, smarki:eviltong: Quote
Estera Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 rose napisał(a):nie tej, smarki:eviltong:mówiłaś, że tylko wymiotowałaś :shake: Quote
rose Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Estera napisał(a):mówiłaś, że tylko wymiotowałaś :shake: ale smarki nie musiały być moje:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Idę spać, bo z Wami można zwariować. Quote
Estera Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Dobra dziewczyny. Koniec picia, zamiatamy ten syf tutaj :shake: Od wódki rozum krótki :eviltong: Idziemy nynku! :hand: Quote
rose Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Idę spać, bo z Wami można zwariować. ja ide z Toba:evil_lol: tak łatwo się mnie nie pozbędziesz:evil_lol: za ten osmarkany kubeczek:evil_lol: Quote
Estera Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 rose napisał(a):ja ide z Toba:evil_lol: tak łatwo się mnie nie pozbędziesz:evil_lol: za ten osmarkany kubeczek:evil_lol:idę z Wami idę z Wami! :multi: Chcę w środeczku! :multi: Quote
rose Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Estera napisał(a):idę z Wami idę z Wami! :multi: Chcę w środeczku! :multi: Ja od ściany:eviltong: No to idziemy:evil_lol: Dobranoc:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Dobranoc. To Ania i Estera. :diabloti: Quote
ariss Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 o matkooooooo ile nagadyłyście:crazyeye: Fotki G. i nowego nabytku:evil_lol::eviltong:widziałam:diabloti:ale czytać tego wszystkiego to sił nie miałam;) DOBRANOCKA:sleep2: Quote
Asia & Ginger Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 ariss napisał(a):o matkooooooo ile nagadyłyście:crazyeye: Fotki G. i nowego nabytku:evil_lol::eviltong:widziałam:diabloti:ale czytać tego wszystkiego to sił nie miałam;) DOBRANOCKA:sleep2: Wcale Ci się nie dziwie, że Ci się nie chciało. Tam są same głupoty. :evil_lol: Głupawkę miałyśmy. :stupid: rose napisał(a):Już wstałam:evil_lol: Ja wstałam o 7. :-o :placz: Quote
basia bonnie Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='BBeta']Ja jade samochodem i wracam w niedziele wieczorem, We Wrocławiu i w okolicy Wrocławia mam rodzine także wpadamy do nich z wizytą :diabloti: Poza tym nie sądze żeby Basia chciała ze mną jechać :diabloti: :cool3: sugerujesz, że ja Cię nie lubię? :hmmmm: jezuuu.. Wy spac nie mozecie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 basia bonnie napisał(a):sugerujesz, że ja Cię nie lubię? :hmmmm: jezuuu.. Wy spac nie mozecie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak jakoś się zagadałyśmy wczoraj (przedwczoraj zresztą też). :diabloti: Basia, a Ty naprawiaj tego neta, mikrofon, czy co tam masz popsute. :mad: O której będziesz we Wrocku, bo my z Karą albo o 8 albo o 9. ;) Quote
basia bonnie Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Asia & Ginger napisał(a):A tak jakoś się zagadałyśmy wczoraj (przedwczoraj zresztą też). :diabloti: Basia, a Ty naprawiaj tego neta, mikrofon, czy co tam masz popsute. :mad: O której będziesz we Wrocku, bo my z Karą albo o 8 albo o 9. ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wszystko działa, tylko wczoraj jak na złośc net padł:shake: o 8 albo 9 mówicie? no to ja przyjadę takim pociągiem,że o 8:25 będę :) to najwyżej na mnie chwilke poczekacie,albo ja na Was:evil_lol::) Quote
KaRa_ Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 basia bonnie napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wszystko działa, tylko wczoraj jak na złośc net padł:shake: o 8 albo 9 mówicie? no to ja przyjadę takim pociągiem,że o 8:25 będę :) to najwyżej na mnie chwilke poczekacie,albo ja na Was:evil_lol::) My będziemy o 8ej, Quote
Asia & Ginger Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 rose napisał(a):co tu dzisiaj tak cicho?:eviltong: Oglądałam "Fabrykę gwiazd". :eviltong: KaRa_ napisał(a):My będziemy o 8ej, Już napisałam Basi na kom. ;) Quote
Recommended Posts