klaudiap90 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Witam, moja 10letnia suczka miała usunięta listwę mleczną z powodu guzków. Wyniki badania histopatologicznego wskazują " Gruczolakoraki złożone (złośliwe nowotwory mieszane) gruczołu mlekowego." Na 03/04 jesteśmy umówione na konsultacje onkologiczną do dr Jagielskiego. Przeczytałam kilka pozytywnych opinii o medycynie naturalnej. Czy ktoś z Was używał takich "mieszanek ziołowych" w walce z rakiem? Bądź się wspomagał ziołami? Znalazłam taką stronę gdzie oferuję tego typu rzeczy http://dog-natural.blog.onet.pl/ ale nie jestem do końca przekonana. Proszę o pomoc. pozdrawiam Klaudia Quote
JamniczaRodzina. Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Witaj, Dobrze, że jesteś umówiona z sunią do dr Jagielskiego :) Co do ziół to nie stosowałam na zwierzętach, a na człowieku. Nowotwór był złośliwy, zioła dobrane akurat pod ten nowotwór. Efektów brak. Stosowałam różne cuda, nawet mocniejsze wersje ziół w kapsułkach. Badania nie wykazywały żeby zmiany się cofnęły chociażby w 1% więc szkoda na to pieniędzy. Możesz spytać doktora co sądzi o ziołach. Pozdrawiam :) Quote
Recommended Posts