natalia.aleksandrov Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 (edited) już nieaktualne Edited June 2, 2012 by natalia.aleksandrov wyjasnienie sytuacji
dandys Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Mam nadzieję, że sięuda i nie trzeba będzie usypiać bidy, bo w czymże zawiniły?! Podaję link do wydarzenia na fejsie: http://www.facebook.com/events/128902183913543/ Zapraszajcie znajomych, zwiększmy ich szanse do życia!
xxxx52 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 jak mozna fotografowac ,a potem usypiac? jak mozna patrzec na ta bezbronne istoty i wybierac ktore maja byc zabite?
natalia.aleksandrov Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 Żaden nie będzie uśpiony (i to tez było naszym celem!). Na szczęście sytuacja się wyjaśniła i sunia jest pod opieką Fundacji Mrunio, które osoba z DT musiała iść do szpitala, nie zdążywszy przekazac żadnych nowych informacji przed udaniem sie suni do nowego DT. Sunia ma 'zaklepanych' wlascicieli, ktorzy zabiora ja wraz ze szczeniakami do siebie i beda szukac szczeniorkom nowych domkow. Jestem strasznie zadowolona, ze wszystko sie tak ulozylo i wyjasnilo, bo w zyciu bym tych szczeniakow juz nie uspila po tym, jak byly u nas przez te pare godzin... Dziekujemy za zainteresowanie wszystkim dzwoniacym i piszacym i prosimy o zamkniecie tematu :)
Recommended Posts