Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam. Moja suczka ma bardzo cienkie wlosy. Wypadaja jej. Je karme z royala junior. Czasami dostaje jakies serduszka czy watrobke.
Kupilam jej odzywke z bio groom taka do rozcienczania z woda bez splukiwania. Wlosy po niej sa miekkie i lsniace. Ale sa nadal cienkie. Nie wiem czy moze kupic szampon z tej samej serii?? Czy cos innego byscie polecily? Z odyzwki nie zrezygnuje bo mam jej jeszcze duzo a jest naprawde dobra. Wlosy rozczesuje na mokro specjalnym plynem do rozczesywania. Czesana jest regularnie, nie dopuszczam do koltunow. Mysle o tym zeby ja obciac na krotko, bo jeszcze nigdy nie byla obcinana. I dolaczyc do tego cos mocnego od srodka zeby urosla piekna bujna siersc.
Co polecacie na wzmocnienie wlosa i na zageszczenie ich. Zeby wloski nie byly tak cienkie, a piekne i grube??

(Suczka ma 2,5 roku. Ma malego pieska ktory mieszka z nami. Ona chce jesc to co on, a on to co ona. Weterynasz nam powiedzial ze moze jesc karme dla juniora dlatego taka karma i ta najbardziej im obu smakuje)

Prosze o pomoc.

*Pisalam juz w pielegnacji i nikt mi nie odpisuje, moze ktos tutaj mi pomoze :(