punisher22 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Witam mam jamnika, w piątek rano zauważyłem, że ma obrzęk na głowie, najprawdopodobniej dostał od kogoś kamieniem;/ Byłem z nim u weterynarza dostał antybiotyk i coś przeciwbólowe. W niedzielę troszkę się obrzęk zmniejszył, a dziś niestety znów jest większy. Piesek normalnie je, nie kuleje, szczeka, ale jednak jest troszkę osowiały. Czy ktoś może spotkał się z tym przypadkiem, dlaczego obrzęk raz się zmniejszył teraz znów zwiększył. Proszę o pomoc. Quote
gryf80 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 jesli to krwiek to kiedyś sie wchłonie,może spróbuj mu podawać rutinoscorbin na uszczelnienie naczyń krwionośnych Quote
Wulkan Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Może to guz? Obserwuj czy nie zacznie rosnąć, twardnieć, czy coś będzie się na nim tworzyć i czy pies będzie nim zainteresowany. Idź do weterynarza, żeby obejrzał go jeszcze raz. Quote
Recommended Posts